Astemi Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Astemi Sp. z o.o.

spawacz 2014-11-18 09:27:29
Witam właśnie ogłasza się na stoczniowcach ma robotę gdzieś na hali koło k-3,proponuje mi robotę ale po opiniach to widzę że omijać z daleka firmę astemi.
2
TK 2014-11-28 18:33:33
Wpisją się tu fachowcy od siedmiu boleści. Desperaci, który nigdzie nie mają pracy, za to dużo czasu, bo na utrzymaniu swoich kobiet. Brawo!!!!
1
Marek B 2014-11-28 18:38:15
A negatywne ty, pod różnymi ksywami :)))))))))))))))))))))
2
Oszukany 2015-01-19 16:23:06
wiadomo coś co z nimi i w astemi?
bb 2015-08-12 14:02:32
Firma działa ma remontowce..dokladnie na północnej. Szef bez możliwości wejścia na stocznie ale czemu ich wpuszczają
3
irek 2015-10-18 01:11:06
ten andrzej i ta piekna 150 cm wzrostu jego wspolniczka.zalegaja ludziom około 50 tys zlotych ,,,,to co wiem.za holm i północną stocznie,obecnie telefonu nie odbiera.czy ktoś zna jego adres zamieszkania,pilnie potrzebny,to sie musi zakończyć.
ak 2015-10-18 13:06:36
ciekaw jestem jak sobie policzyłeś te 50 tys? Jak na razie płacą na czas i zgodnie z umową tym, którzy pracują ale nie piją i nie kradną tak jak część pseudo fachowców, którzy za porzucenie pracy wymyślają sobie niestworzone należności
1
Xxx 2015-11-03 17:54:17
Pracowalem w astemi prawie rok.jak dzialali na gdyni.ludzi sie tam przewinelo mnostwo.dobrzy fachowcy i inni...i nikt cl kto zrezygnowal nie dostal tego co obiecywali itp.wyplata na 3 raty.i moje odejscie tez bylo zwiazane z wyplata...omijac.watpie ze cos sie zmienilo
3
Qwerty 2015-11-07 00:43:31
Znam
mironow 2015-11-14 18:12:18
Kto pracował w Astemi i nie wypłacili mu kasy proszę o kontakt na maila
mironow54@wp.pl,chcę złożyć zbiorowy pozew do Sądu.Mirek
5
Znajomy 2015-11-27 09:48:41
Nie polecam, szkoda czasu. OsZust jakich mało.
4
Mon 2015-12-04 18:24:51
Witam podam adres niebawem do pięknej merytorycznie z 150. A Koznowski to szmaciarz dołączam się do pozwu
3
Adron 2016-02-12 15:43:26
Strata czasu i pieniędzy, polecam omijać szerokim łukiem. Facet nic innego nie robi tylko wymyśla kogo i na ile oszukać.
4
pecik 2016-02-27 09:42:18
kombinatorzy i złodzieje,zmieniaja nazwe frimy aby zatrudniac,przekłamana umowa,monterzy prowadzacy biora kase za kiwanie ludzi na kase i osłaniaja szefuncia,cała banda na układzie. w kryminale powinni wyladowac
3
glen 2016-03-01 11:30:26
Monterow prowadzacych to zostawcie a ze szef oszust to juz cala stocznia wie
3
piotr f 2016-04-22 10:27:34
Pracuje dla nich od zeszłego roku od końca sierpnia. Pieniądze na czas 10 i 20 każdego miesiąca. To nie szef jest oszust tylko ludzie którzy przychodzą do pracy to idioci i glaby. Przyjdą porobia dwa, trzy dni później nie ma ich następne pięć dni i jeszcze chcą mieć zapłacone-tylko za co? Ludzie dorosnijcie a dopiero później piszcie cokolwiek na forach. Jeżeli ktoś uczciwie podchodzi do pracy-przychodzi i pracuje to dostaje pieniądze takie na jakie się umówiliśmy.
1
Astemi złodziejska firma zarabiajaca na krzywdzie 2016-10-21 00:14:10
Astemi złodzieje bez umowy, jakies dodatkowe kary i na końcu człowiek zostaje bez wyplaty. a. koznowski największy złodziej .... podszywają się pod firme ma multi servis itd.. typowo bajeruja ludzi by robili a później obcinają pensje 350 zl za nieobecny dzień w pracy bardzo dużo ludzi zostało oszukanych. bez zasad i uczuc nie interesuje ich to ze ktoś ma rodzine na utrzymaniu czy cos . majster tak samo złodziej milo mowi wspolpracuje z szefem . brak bhp wgl nie patrza na zdrowie ludzkie . umowa na 30 dni o dzielo dalej na czarno . zmuszają do pracy nawet w niedziele. odradzam ludzi którzy maja zamiar tam pracować ....
2
D 2016-10-21 00:21:02
proszę o kontakt w celu zbiorowego wniosku do sądu
wladcadamian@wp.pl
piotr f 2016-10-22 08:43:20
Słuchaj panie Dymek. Jeżeli chodzi o firmę to są jasno określone zasady a jeżeli-jak piszesz ktoś ma rodzinę to podchodzi do pracy uczciwie a nie jak ty olewajaco. Nikt Cię nie zmuszał do pracy w niedziele. Jeżeli przyszedłeś to dostałeś ekstra zapłacone -i wypadało to napisać że szef płacił za niedziele dodatkowo 100zł. Druga sprawa o czym każdy wie-z Ciebie jest taki pracownik jak z koziej dupy trąba. Nadajesz się do Lidla towar na półki rozkładać. Z poważaniem Majster.
1
w razie dodatkowych osob chętnych proszę o kontakt 2016-10-24 01:52:52
tak tak tak raz daje a raz cos nie tak. zasady gówno warte łamanie kodeksu pracy mam od ciebie smsy wiec nie bądź taki madry bo tez polecisz za walek który tam sobie prowadzisz . ;) wniosek przygotowany ;) co jak co kombinować można ale nie w taki sposób . nazwisk się nie wypisuje , ale mnie to nie robi ;) ja swoje dostane ;) pracuje tez z jedna osobą której ta wasza extra firma nie wypłaciła 6 tys ;)
nikt nie będzie się dorabiał, za moje zapierdalanie ;) a to 289 h macie jeszcze do wypłacenia ;) do widzenia
2
Złodziejska firma 2016-10-24 01:56:53
DAmy radę nie wiem czy to prawda ale jest ze Straszyna w niedługim czasie będę miał pełne dane;)
A ty majster moje nazwisko wypisujesz a sam jakieś F wpiszujesz ??? a może to dlatego że coś nie gra kolego ???
2
Majt 2016-11-03 00:38:44
Wiadomo juz co z tym Adrzejem chlopcem z wsiny o nazwie nowiny?
5
zelin 2017-02-28 20:40:44
A to czego doszedłem
spawacz 2017-03-09 00:58:02
ktos pracuje dalej i tego zlodzieje czy koznowski juz zdechl? ktos wie co sie znim teraz dzieje? ocena niedostateczna zlodziejskie nasienie
1
Poszkodowany przez Astemi 2017-03-17 11:49:54
DESHIP-NAVAL SERVICES - to jest przykrywka złodzieji wiec uwazajcie.
Zostaw swoją opinię o Astemi Sp. z o.o. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Astemi Sp. z o.o.