Agencja Tłumaczeń Langras S.C.

Rzeszów

Opinie o Agencja Tłumaczeń Langras S.C.

lektor 2014-05-16 15:09:03
Przestrzegam wszystkich przed firmą Langras S.C. Firma ta nie płaci swoim podwykonawcom, lektorom, nauczycielom. Nie dopowiadają na maile ani nie odbierają połączeń telefonicznych od swoich zatrudninych lektorów. Wygrywają przetargi najniższą kwotą i nie płacą swoim pracownikom. Zysk z przetargów zostawiają tylko dla siebie.
2
lektor 2014-05-20 11:59:53
ja pracuję dla firmy langras już ładnych parę lat i jestem bardzo zadowolony ze współpracy, polecam
lekor 2014-06-08 01:10:44
Ja też przestrzegam: nie odbieranie telefonów, odwlekanie zapłaty-to norma.
LEKTOR 2014-06-30 12:16:57
Cała prawda i tylko prawda!
1
MBA 2014-07-31 17:44:08
zgadza się , tak też było w moim przypadku- no ale cóż fama idzie i trzeba po prostu zgłosić firmę i nic już nie wygra
Alan 2014-07-31 17:50:46
W moim regionie wiedzą już ,że to niesolidna firma więc żaden lektor współpracy z nimi nie podejmie-informacje na temat nierzetelności tej firmy inko inko(co zarobię to na winko) rozchodzą się bardzo szybko - trzeba podać dalej żeby nikt się nie nadział! LANGRAS-Lewusy Amatorzy Naciągacze Gangsterzy Rabusie Arcy-Oszuści Świnie!
anka 2014-08-15 00:31:37
Firma nierzetelna, po prostu oszukują ludzi!!
2
Anna 2014-09-03 10:35:25
Potwierdzam poprzednie opinie. W moim przypadku sprawa wygląda dokładnie tak samo. Firma jest nierzetelna, właściciel niepoważny - nie polecam.
2
aga 2014-09-29 21:21:30
wygrali przetarg najniższymi stawkami, a jak zajęcia się skończyły to do dzisiaj nikomu z prowadzących nie zapłacili, mimo że pieniądze od gminy na realizację zadana wzięli. OSZUŚCI !!!
1
roko 2014-10-06 14:07:14
Firma Langras oszukuje ludzi, nie wypłaca pieniędzy, posiada rejestry w sądzie nt. odbytych, przegranych spraw. LUDZIE - JEŚLI SŁYSZYCIE LANGRAS -NIE PODEJMUJCIE ŻADNEJ WSPÓLPRACY. Pan Paweł Świeca właściciel firmy, to WIEEEELKA świnia!
2
Mirek 2014-10-17 10:07:07
Słuchajcie, złożyliśmy z innymi oszukanymi zawiadomienie do Policji i zostało wszczęte dochodzenie przeciwko Panom(usunięte przez administratora).. (usunięte przez administratora)... i Pani(usunięte przez administratora)... z Langrasa. Prowadzi je IV Komisariat Policji w Lublinie, RSD 1369/14, wszystkich pokrzywdzonych proszę o kontakt z Panem st. aps. Robertem Margol tel. 81 535 48 31. Nie darujmy im tego. Pozdrawiam.
6
Majkel 2015-02-03 14:00:00
Potwierdzam, typy nie płacą za wykonaną robotę. Nie robić z nimi interesu.
1
Joanna 2015-04-07 22:51:38
Proszę niech wszyscy uważają na te firmę . Nie płace !!!! Wystawiają pity nie zgodne z rzeczywistymi wplatami. Szef chamski do granic absurdu . Stwierdził ze nie zapłaci bo nie . A otrzymali pieniądze unijne !!!
3
Zostaw swoją opinię o Agencja Tłumaczeń Langras S.C. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Tłumaczeń Langras S.C.