Biuro Tłumaczeń DAG-CENTER

Olsztyn

Opinie o Biuro Tłumaczeń DAG-CENTER

emka 2014-07-04 19:35:17
pracowałam, nie polecam,(usunięte przez administratora)
5
Ela 2015-02-16 22:12:19
Polecam, fajne, dynamiczne Biuro z ciekawymi projektami.
2
Tłumacz 2016-03-07 12:44:48
Pracowałam, nie polecam, uzyskanie wynagrodzenia graniczy z cudem. Na drugim profilu gowork można przeczytać prawdziwsze opinie o tej firmie.
7
Kuki 2016-07-15 12:00:24
Kto chce podjąć współpracę z tym biurem niech się trzy razy zastanowi. Nie płacą na czas a teraz w ogóle przestali płacić.
5
Marzena 2016-08-05 21:48:28
Pracowałam jako pracownik biurowy przez 3 lata w tej firmie. Dobra i wyrozumiała przełożona. Miła atmosfera. Praca wielozadaniowa. Profesjonalna kadra współpracowników! POLECAM!
2
Anna 2016-08-08 11:34:25
Pracowałam w DAG-CENTER ponad 2 lata. Zaczynałam od stażu absolwenckiego. Potem zostałam zatrudniona na umowę o pracę, jako tłumacz asystent. Praca w DAG-CENTER to : wielozadaniowość, partnerskie podejście do pracownika, elastyczny czas pracy oraz wymagający szef. Zajęcie idealne dla filologa. Praca spełniła moje oczekiwania.
3
Weronika 2016-08-08 14:44:12
Współpracowałam z firmą Dag - Center ładne kilka lat jako pracownik wewnętrzny - szefowa to osoba przemiła i pomocna, z ogromną wiedzą, dzięki której rozwinęłam skrzydła i wiele się nauczyłam. Zawód tłumacza nie jest najprostszy, ale ja kocham tę pracę, zwłaszcza że jestem miłośniczką języka angielskiego. Jeśli chodzi o wynagrodzenie - otrzymywałam zawsze na czas i wbrew temu co tutaj piszą - można coś na życie zarobić, a w sumie pieniądze to nie wszystko... Cały okres współpracy wspominam bardzo dobrze- mimo, że pracy jest ogrom, czas leci bardzo szybko. Nie znam firmy, która działałaby zawsze perfekcyjnie, tak jak w życiu - i firma przeżywa okresy lepsze i gorsze, ale dzięki temu każdy dzień jest wyzwaniem, a dziś jako osoba coraz bardziej doświadczona radzę sobie w każdej sytuacji.
Tutaj można z pewnością podnieść swoje kwalifikacje i kompetencje, tak więc każdemu kto szuka dobrej firmy, w której chce się rozwinąć, mogę polecić z czystym sumieniem Dag - Center
3
Kamila Więcek 2016-08-29 11:24:10
Jako współpracownica muszę powiedzieć, że warunki zatrudnienia są naprawdę dobre. Szczególnie jeżeli nie mamy doświadczenia i dopiero zaczynamy przygodę z tłumaczeniami. Firma jest wypłacalna, a szefostwo naprawdę przemiłe. Pracy jest dużo, ale to akurat plus - szczególnie dla osób, które lubią wyzwania i chcą się ciągle samodoskonalić.
2
Szymon 2016-10-20 13:26:26
Bardzo miło wspominam okres zatrudnienia w firmie Dag - Center. Zaczynałem jako student filologii bez doświadczenia, bez praca była dla mnie czymś nowym. W miarę upływu czasu i nowych zleceń nabierałem doświadczenia, a moja stawka za tłumaczenie ulegała podwyższeniu (dzisiaj z perspektywy czasu wiem, że to niestety nie jest standard w innych miejscach). Pracy jest dużo, zawsze przesyłane są jakieś zlecenia na tłumaczenia więc nie ma mowy o okresie posuchy. Jest to stały dopływ gotówki więc ja uważam, że jako miejsce zatrudnienia jest naprawdę dobrze.
Zostaw swoją opinię o Biuro Tłumaczeń DAG-CENTER - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Tłumaczeń DAG-CENTER