Radio System Przemysław Radio

Toruń

Opinie o Radio System Przemysław Radio

aaa 2014-04-26 08:03:35
uslugi na tragicznym poziomie byle by kase zgarnac i okrasc klienta nie placa nadgodzin
1
ktos 2014-07-05 00:51:05
Ogolnie firma calkiem spoko.Tylko pracodawca do kitu.Za bardzo pazerny.Dla klientow nawet bym polecil(zwrocic uwage na cene). Dla szukajacych pracy -jak najdalej (chyba , ze chcecie pracowac za przyslowiowa zlotowke.Pozdrawiam
1
anonimowa 2014-07-13 20:19:40
zamówiłam serwis sprzedano mi część, którą znalazłam na allegro za 15 zł, a zapłaciłam 360zł. Ceny z kosmosu, a właściciel brak słów. Nie polecam firma naciąga i oszukuje
toruńczyk 2014-08-13 21:04:40
Nas firma RadioSystem obsługuje już ponad 7 lat i względem poprzednich komentarzy muszę stwierdzić że firmę sprawdziłem ( bo też zanim coś kupię to dokładnie sprawdzam co i za ile jest) i śmie stwierdzić że firma jest lojalna, rzeczowa, ceny ma normalne jak na warunki toruńskie. A wykonastwo pierwsza klasa!
anonim 2014-11-01 23:19:54
Tragedia opinia wyżej spreparowana przez właścicieli obsługa fatalna prezes czy tez dyrekcja chamstwo ceny z kosmosu no i próbują wciskać awarie których nie ma chcieli 400 zł za awarie która firma konkurencyjna usunęła za 100 nie polecam!!!!! jak najdalej
4
oszukany 2015-01-03 12:11:48
Jeśli chcecie zostać nabici w butelkę, nie otrzymać wynagrodzenia, czekać za umową o prace, albo robić za najniższą a reszta pod stołem bez żadnych papierów na to a na koniec zwalniając się nie otrzymać wynagrodzenia to polecam. RADZE OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
kolega prezesa przemka 2015-02-01 22:57:09
ten człowiek nie odpuści złotówki nawet koledze. Zerżnie grosz z każdego i nie ważne czy to rodzina czy kolega czy klient. Z opinii pracowników jaką słyszałem od nie jednej osoby kawał chama. Najlepiej co mu wychodzi to nabijanie w butelkę ludzi i windowanie cen na maxa jak się da. Coś co na Allegro kosztuje 30 zł u niego 300zł. Na dodatek lansuje się przed ludźmi
1
kolega 2015-02-25 21:52:27
Cha cha cha polecam wydanie tylko toruń nr 34 perfekcyjne kłamstwa w wydaniu samego Przemka. No i motoarena i jej super nagłośnienie z którego nic nie słychać ale on juz wie najlepiej dala czego:)Pracownicy wykwalifikowani byli ale z 5 lat temu a sprawdzić opinie o firmie warto zwłaszcza o jego...
2
były kolega 2015-09-22 10:34:07
jak widać z opinii Przemek nic się nie zmienił ,jaki był za kanarka tak i teraz łupi klientów bez żadnych skrupułów i konsekwencji ,ale za to chatę ma super :)
1
klient z polecienia 2016-03-09 13:37:00
Wita, niestety muszę się zgodzić z resztą komentarz szef czyli Pan Przemek to cham i prostak byłe skasować a później jak coś się dzieje z kamerami to olewa klienta, kasa najwidoczniej uderzyła mu do główki i cfaniakuje co to nie on .
Mam nadzieję ,że w końcu ta beznadziejna firma straci klientów !!
pracowalem dlugo..... 2016-04-30 00:34:12
Panie Przemku, jaki ma Pan charakter do Pana sprawa ale ... nie mozna mierzyc wszystkich ta sama miara! Prosze pamietac, ze to pracownicy buduja Pana firme a Pan buduje i rujnuje. Niech Pan sie cofnie w czasie - gdyby dbal Pan o swoich ludzi to dzis byloby 12 instalatorow "tych samych" posiadajacych ogroma wiedze i doswiadczenie - to jest kapital no ale... Ja rozumiem, ze pazernosc to wyuczona cecha ale jesli sie juz nabedzie to niech dziala w jedna strone! A Pan skubie z obu i to jest problem. W taki sposob sie nie da i prosze mi wierzyc, ze przyjdzie taki dzien, ze nikt juz u Pana nie bedzie chcial pracowac i wtedy przebierze sie Pan w ciuchy robocze i pojedzie sam na instalacje tak samo jak w 2000 roku. Czy to ma sens? Zycze powodzenia i mam nadzieje, ze trafi sie Panu ktos w kadrze kto Pana wesprze i pokieruje jak za starych dobrych czasow! Pozdrawiam
Anonim 123 2016-10-11 14:44:13
Potwierdzam pazerność na pierwszym miejscu. Widzę że, większość ludzi ma podobne zdanie o tym człowieku. Z pozoru miły, inteligentny a kombinować tylko na swoją stronę potrafi. Przykłada wagę do pozytywnej reklamy swojej firmy, natomiast sam swoim postępowaniem tworzy antyreklamę. Osobiście nie polecam jako pracodawcy.
Ktoś 2016-10-11 15:00:38
Poprawna forma to torunianin, a nie toruńczyk. W jednym z udzielonych wywiadów przez P.Radio z okazji otwarcia jego klubu parę lat temu, też padło słowo z jego ust toruńczyk :-) Widać kto stworzył ten komentarz. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Radio System Przemysław Radio - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio System Przemysław Radio