C.H. Tesco DK GSM Teletorium

Poznań

Opinie o C.H. Tesco DK GSM Teletorium

Spok 2015-03-18 12:57:52
Przyjemne miejsce pracy i pracodawca przyjazny studentom.
Kris 2015-04-24 14:38:31
Bardzo polecam. Można nauczyć się kilku rzeczy, a nie jest to jakaś wyjątkowo ciężka praca. Wypłata też zawsze na czas, więc robi to swoje :)
romanow 2015-05-28 13:31:53
Wystawiam pozytywną opinie Teletorium jako pracodawcy.
Justi 2015-07-03 12:03:47
Bardzo polecam pracodawcę. Wszystko tak jak powinno być i bardzo przyjazna atmosfera.
Olov 2015-09-02 12:10:31
Naprawdę dobre miejsce na zdobycie doświadczenia, czy to w pracy z ludźmi, czy też w pracy w ogóle. Miło i przyjemnie. Polecam.
Nynek 2015-10-16 11:56:50
Żadnych problemów podczas pracy. Same dobre wspomnienia, choć nie zawsze było lekko :) Polecam młodym ludziom.
Erick 2015-12-01 11:36:54
Bardzo miło wspominam pracę. Niby nic wielkiego, ale dość przyjemnie. Nie jest to ciężkie zadanie, a dodatkowo sporo można się nauczyć.
Anka 2016-02-10 13:52:09
Dobrze się pracowało. Jestem zadowolona z tego co wyniosłam z pracy.
Rebeka 2016-04-07 11:29:16
Bardzo ciekawa i przyjemna praca. Mogę polecić z wielu względów, ale naprawdę - jest satysfakcja.
Ramon 2016-06-07 11:39:21
Polecam, nie może być inaczej, bo to naprawdę dobrze miejsce na zebranie doświadczenia i zarobienie pierwszych pieniędzy.
Zostaw swoją opinię o C.H. Tesco DK GSM Teletorium - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.H. Tesco DK GSM Teletorium