King Of Gsm Wasilewski Grzegorz

Warszawa

Opinie o King Of Gsm Wasilewski Grzegorz

oza 2015-07-07 11:26:12
Właściciel
to typowy wyzyskiwacz, zatrudnia na 1/4 etatu a każe pracować na cały i w soboty.
Pensja wypłacana nawet miesiąc po terminie i w dodatku obcinana. Nie marnujcie czasu na tę firmę
6
mila 2015-07-07 15:42:59
O widzę że właściciel się postarał i usunął negatywne opinie. Świadczy to tylko o nim samym. Unikać jak wody. Oszuści pełną gębą.
1
malutka 2015-07-09 12:16:28
Uwaga na tę firmę!
Nie wypłacili mi pensji, wyciska ostatnie poty z pracowników. Powiedział że nie ma pieniędzy bo miał słaby miesiąc. Typowy materialista, kocha pieniądze przy tym manipulant. Obóz pracy XXI wieku.
3
KOG 2015-07-09 13:16:18
Kliknij od razu "pomógł" żeby Ci inni mogli uwierzyć. Żal komentować....Jeżeli tak było źle zgłoś to do odpowiednich Instytucji, a najlepjej przyjdż do nas i powiedz to całemu zespołowi KOG w oczy, nie oczerniaj. Zwolniony i obrażony. Pisz dalej anonimowy tchórzu.
Andrzej 2015-07-13 22:01:24
Opinie stawiające właściciela w bardzo negatywnym świetle w mojej opinii mocno niesprawiedliwe. Nigdy nie dostałem pensji po terminie, nigdy również nie czułem się 'pomiatanym parobkiem'. Pracowałem pół roku na zasadach stażu z UP, następnie dostałem pełną umowę.
W ostatnim czasie jeden z leserów dostał w tej firmie wymówienie i odnoszę nieodparte wrażenie, że w tej chwili stara się pod przykrywką anonimowego internetu oczernić jak tylko może.

Od siebie mogę napisać, że Właściciel ceni ludzi pomysłowych i dających firmie więcej niż typowego 'odbębnienia' 8 godzin pracy. Jeżeli chce się pracować i brać pieniądze za dobrze wykonaną robotę to warto spróbować. Mnie nic złego w tej firmie nie spotkało i śmiało mogę ją polecić jako godnego zaufania pracodawcę.
Nog 2015-07-15 14:02:53
Ha ha ha! Ale się uśmiałam, ciekawe który pracownik napisał ten post. Nie pracował nigdy Andrzej w firmie. Ktoś się podszywa, czyżby sam szef? A może jakiś przydupas? Nie dajcie się nabrać!!!
Nog 2015-07-21 12:54:47
Zgodnie z informacjami z UP ul. Ciołka nigdy nie skierowano do odbycia stażu żadnego mężczyzny. Skierowano Panie ale nie przedłużono z nimi umowy Właściciel tłumaczył się iż zawiesił działalność. Ponieważ nie była to prawda UP nie przyzna już stażysty firmie jako partnerowi nie wiarygodnemu. Nie wiem więc kto jest autorem wpisu
2
byla pracownica:) 2015-07-31 20:13:04
Dziś przez przypadek trafiłam na to interesujące forum:)Sczerze mówiąc, nie mam żadnych zastrzeżeń ani do firmy ani do pracodawcy.Pensja na czas,szef był ok:)godziny pracy w porządku,wolne weekendy.Praca nie była męcząca,miła atmosfera:)Ale widzę,że nie wszyscy podzielają moja opinię.:)Ciekawa jestem kim jest ten mściwy,tchórzliwy,były pracownik,który tak bezpodstawnie oczernia tą firme???:)
czołg 2015-09-08 15:49:44
W całej tej firmie nie ma jednej osoby ciepło wypowiadającej się o swoim pracodawcy. Czekałem 3 tygodnie na jakąkolwiek umowę, nie dostałem i dlatego się zwolniłem. Właściciel kocha pieniądze bo ma duże wydatki na swoje używki. Często stawiał alkohol i już po kilku kieliszkach wychodziło jaką jest osobą. Nie ma żadnych zachamowań i czuje się bezkarny. Ciągle przypominał że innej pracy nie znajdziemy. Widać iż "tchórzliwy i mściwy" to jest sam właściciel ukrywający się za różnymi nikami. Jak widać nie cofnie się nawet przed usuwaniem negatywnych komentarzy.
3
tom 2015-09-21 15:44:40
Też pracowałem w tej firmie. Właściciel Grzegorz często się ze mnie wyśmiewał i szydził przy wszystkich. Poziom moralny człowieka poniżej zera. O umowie nie ma tam mowy po 3 miesiącach można dostać umowę na 1/4 etatu właściciel wyśmiewa się z przepisów prawa uważa że nikt mu nic nie może zrobić. Co miesiąc ucinana wypłata. Jego pracownik i rodzina taki sam chciwy jak właściciel.
4
mala 2015-10-07 09:43:46
Pracowałam w tej firmie 2 lata i strasznie dziwne Tom wypisujesz historie ja rozumiem że się nie sprawdziłeś no cóż może lepiej nie szukać pracy umysłowej tylko fizycznej ? Szef jest specyficznym człowiekiem ale na pewno nie można zarzucić chciwości co do szydzenia trzeba być inteligentnym aby zrozumieć jego humor .Przez okres 2 lat jaki przepracowałam było dobrze i nigdy nie czułam się zerem zdobyłam wiele doświadczeń i wiedzy.Pozdrawiam King of Gsm
1
strąk 2015-10-19 13:35:00
"lepiej nie szukać pracy umysłowej tylko fizycznej" własnie Grzegorzu bo o zarządzaniu ludźmi i prowadzeniu firmy nie masz pojęcia.
3
YYY 2015-10-23 09:49:53
Ta firma to jedna wielka kpina !! Ludzie trzymajcie się od nich z daleka. Piszą na swojej stronie, że są rzetelni i terminowi - nie dotrzymują terminów, lekceważą klienta. Zamówienia nie są realizowane pomimo monitów ze strony klientów. Nie potrafią wyjaśnić, czemu towar nie trafił przez ponad dwa tygodnie do klienta. Firma krzak !!!
4
NOWY 2015-12-01 14:43:32
Chciałem się zatrudnić w tej firmie, byłem na rozmowie i po trzech dniach zorientowałem się iż wszystko co napisano o tej firmie to prawda. Każdego dnia warunki współpracy okazywały się inne niż wcześniej ustalane. O umowie nie ma tam mowy! Nie wspominając o tym iż właściciel przyszedł pijany do pracy.
3
wielka 2015-12-11 21:51:46
Pozwolę sobie napisać coś o swoich odczuciach. Pracowałam tam 2 lata temu i widzę że nic się nie zmieniło.Z właścicielem nigdy nie dało się dogadać, nawet wzięcie jednego dnia wolnego było problemem. Zawsze kombinował ze składkami i zusem. Był nieprzewidywalny, obiecywał po czym zmieniał zdanie. Prywatnie kultura osobista człowieka poniżej zera. Wyśmiewał się nawet ze swej własnej żony.
3
Zostaw swoją opinię o King Of Gsm Wasilewski Grzegorz - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie King Of Gsm Wasilewski Grzegorz