HB Office Sklep Teletorium

Marki

Opinie o HB Office Sklep Teletorium

Udej 2015-03-13 12:48:39
Słyszałem same dobre opinie, macie może jakieś wolne stanowisko do obsadzenia?
Cristal 2015-04-08 11:47:59
Bardzo fajne miejsce pracy. Jeśli ktoś szuka i aktualnie przyjmują pracowników to polecam :)
Tymek 2015-04-08 14:27:04
Pracowałem tam krótko, ale do dzisiaj zaglądam jak potrzebuje pomocy z telefonem, pracodawca jest spoko.
Pit 2015-05-30 15:14:39
Pracowałem kilka lat temu, może coś się zmieniło od tego czasu, ale wspominając stare czasy odradzam. Jako nie jeden zostałem oszukany finansowo.
Ever 2015-07-28 11:43:28
Miłe towarzystwo, ludzie odwiedzający nas całkiem fajni, bez problemowi zazwyczaj. Czasem trochę biegania i doradzania, ale polecam.
1
Ania 2015-09-30 11:42:38
Fajna praca dla ludzi na początku kariery zawodowej. Można się sporo nauczyć, a i płaca solidna. Wszystko ok.
Endrju 2015-11-12 12:32:14
Podobała mi się praca - dość przyjemnie i bez problemów. Mogę polecić.
rex 2016-01-08 11:40:59
Uważam, że to bardzo porządna firma. Bardzo dobrze się tam czułem i byłem także dobrze traktowany. Polecam, jeśli będą szukać kogoś do pracy.
Uszer 2016-04-14 11:44:23
Krótko pracowałem, ale było całkiem przyjemnie. Bezproblemowo, wszystko na swoim miejscu i o czasie. Rzetelna firma, polecam :)
Gabi 2016-06-10 12:34:45
Dobra praca, jak na sam początek drogi zawodowej. Można się wiele nauczyć. Polecam.
Zostaw swoją opinię o HB Office Sklep Teletorium - Marki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HB Office Sklep Teletorium