Quad Center

Ząbkowice Śląskie

Opinie o Quad Center

ElroyBR 2014-08-05 15:33:43
Polecam każdemu fanowi motoryzacji!
Zmotoryzowany 2015-08-13 16:42:20
Polecam firmę. Szybka i konkretna obsługa. Znają się na rzeczy. To na tyle.
Noter 2015-10-30 13:54:47
Polecam firmę. Duży wybór pojazdów w niskich cenach, niektóre ceny aż dziwią za znane marki pojazdów zwłaszcza te Shineraya. Polecam.
Klient 2016-05-04 22:36:06
Te opinie to chyba oni sami sobie wypisują....bajzel w dokumentacji koszty gwarancyjne o których nie informują wcześniej klienta,,serwis brak słów od pierwszego dnia 3 razy zgłaszana usterka w pozostałych dniach średnio co drugi dzień pojawiała się nowa...nie polecam
Adrian 2016-06-14 16:52:55
Kilka miesięcy temu zakupiłem 10 letniemu bratu Quada Bashan 125 w tej firmie. Niestety ale już pierwszego dnia użytkowania odpadły z quada lampy, a także uchwyt za siedzeniem. Po tygodniu użytkowania w trakcie jazdy odpadło koło! Po złożeniu reklamacji firma robiła spore problemy ale ostatecznie za opłatą wymieniła koło, co ciekawe to samo koło odpadło i pękło po raz drugi. Ponowna interwencja, ponowna wymiana koła, oczywiście za dodatkową opłatą ponieważ Panowie z firmy stwierdzili że gwarancja tego nie obejmuje. Po kilku dniach ponownie koło pękło, quad został zawieziony do firmy, tam wyszło że dodatkowo rama jest pęknięta w dwóch miejscach. Quad przez dłuższy czas był w posiadaniu „firmy”, oczywiście brak kontaktu ze strony tej firmy w kwestii odbioru quada. Po kontakcie z naszej strony poinformowano nas, że quad jest już naprawiony. Jednak kiedy chcieliśmy odebrać quada przy odbiorze okazało się, że Panowie jedynie pospawali ramę w jednym miejscu bo jak stwierdzili nie mieli czasu. Quad został zabrany ponieważ firma przekazała, że nie ma zamiaru przyjmować tej reklamacji i nie będą dalej naprawiać pojazdu ponieważ gwarancja tego nie obejmuje. Po rozmowie z jednym z pracowników, który przekazał początkowo że doskonale zna sprawę, stwierdził on że jego syn użytkuje taki sam quad już przez 3 lata i nie ma z tym żadnego problemu, jednocześnie stwierdził że egzemplarz mojego brata jest przeciążony ponieważ z całą pewnością użytkowały go osoby dorosłe. Jedynym użytkownikiem pojazdu było dziecko w wieku 10 lat i o 35kg wagi (jak podaje firma dopuszczalne obciążenie quada to 110kg) a także w opisie quada na aukcjach sprzedawcy możemy przeczytać „Quad jest bardzo wytrzymały -bez problemu udźwignie również dorosłą osobę. „ a także „Wysoka żywotność oraz niezawodność” oraz „sprawdzona konstrukcja” Aukcja z dnia 14.06.2016. Zastanawia mnie w jaki sposób 10 latek mógł na tyle obciążyć quada, że pękła rama w dwóch miejscach i regularnie odpada koło co naraża go na ryzyko wy
Adriancz2 2016-06-14 16:54:07
Zastanawia mnie w jaki sposób 10 latek mógł na tyle obciążyć quada, że pękła rama w dwóch miejscach i regularnie odpada koło co naraża go na ryzyko wypadku i utratę zdrowia. Chcieliśmy polubownie załatwić sprawę, interesowała nas naprawa lub wymiana quada na nowy. Niestety ale spotkaliśmy się z chamskim i niekulturalnym zachowaniem pracowników firmy. Co ciekawe podczas rozmowy, osoba z którą osobiście rozmawiałem przedstawiła się jako pracownik firmy, jednak pod jej koniec twierdził że jest tylko kurierem i dostarcza do firmy jedynie przesyłki. Uważam, że firma jest w swoim zachowaniu wysoce nie uczciwa i kieruje się zasadą „zapłaciłeś to spier****j”. Z pewnością zainteresujemy sprawą lokalne media a także rzecznika praw konsumenta a każdemu zainteresowanemu współpracę z tą firmą szczerze ją odradzam i nie polecam! A wystarczyło normalnie załatwić sprawę i dostarczyć sprawnego quada lub wymienić wadliwy egzemplarz na nowy. Zamiast tego usłyszeliśmy „trzeba było kupić Honde”.
Jacek1975 2016-08-30 12:07:46
Witam,
Kupiłem w tej firmie dwa Crossy KXD jeden z serii PRO, drugi to zwykłe KXD. Powiem tak. Jakość jest adekwatna do ceny. Nie porównywałem nigdy tych motocykli do KTM, gdzie np za przedni resor możemy dać tyle co za całego crossa, albo dwa. Ogólnie jestem zadowolony. Dziwi mnie opinia niektórych w zw. z obsługą. U mnie wszystko poszło sprawnie, jak najbardziej polecam firmę :)
1
Moto35 2016-09-13 15:41:25
Chciałbym podzielić się z opinią o firmie z kolegami. Zakupiłem tam Quada 200 cc bez homologacji za niecałe 4,5 tysiaka. Działa i ma się dobrze o dziwo już od 4 miesięcy . codziennie jeżdżony.

Jeśli ktoś chce quada za niewielkie pieniądze i mieć jeszcze w czym wybierać, to chyba tylko oni tak naprawdę.
Zostaw swoją opinię o Quad Center - Ząbkowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quad Center