Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza

Strzegom

Opinie o Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza

bilobil 2015-04-16 20:54:57
czy ktos korzystal z agencji posrednictwa pracy zawadzki i wspolnicy z walbrzycha?
kazik 2015-07-08 14:57:06
Witam,miałem przyjemność współpracy z tą firmą,jednym słowem oszuści,po przyjechaniu na miejsce,zero kontaku z nimi,praca nie taka jak w umowie.
3
Esz 2015-07-20 13:12:02
Witam Pana. Prosze o informacje gdzie nie mogl Pan uzyskac kontaktu i z jaka firma Pan podpisala umowe.
Bede wdzieczna za info.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
4
Sulek 2015-08-26 15:24:36
Witam w sobotę wyjeżdżam do pracy z tą firmą na sortowanie skrzynek może ktoś wie jak wygląda współpraca z firmą Zawadzki z góry dziękuje.Pozdrawiam
Gość 2015-08-31 17:43:29
Witam pracowałem przez tą firmę i jest to banda oszustów, okradają ludzi na każdym kroku, koordynator w niemczech nie szanuje w ogóle pracowników, non stop ma pretensje o coś, a jak chce się z nim porozmawiać na spokojnie to jego jedyny tekst to "nie wk*rwiaj mnie i pakuj się zjeżdżasz do Polski". a na temat pracy to zupełnie różni się od tej opisanej w umowie. Obiecują złote góry a w rzeczywistości jest inaczej. Wszystkim odradzam pracę przez tą firmę....
Ja 2015-09-08 15:49:45
Co innego obiecują co innego się zastaje... odradzam!
3
sweio 2015-09-09 12:40:01
witam mozna cos wiecej na temat pracy?czemu nie tak jak na umowie?placa?warunki?pozdrawiam
rafideusz 2015-11-09 17:58:38
witam , prosze o opinie pracy przez ta firme w inglostad "pakowacz" jak wyplaty czy w miare jakies czy w hu** wala..i jak warunki mieszkalne , Dziekuje z gory , Pozdrawiam:))
gosc 2015-11-22 12:06:08
witam bylem w Ingolstadt i pojechalem przez ta firme ale nie zycze zeby ktos trafil pod firme TEMPUS w niemczech banda oszustów praca byla taka ja w umowie ale oszukuja z kasa na wszystkim przepracowalem prawie miesiac i do tej pory pieniedzy nie otrzymałem za prace
jarek 2016-01-18 16:53:52
pracuje za posrednictem tej firmy, umowa z niemieckim pracodawca, nie mam uwag co do sposobu obsługi , panie w biurze bardzo miłe i nie ma problemu w kontakcie, czytam co pisza inni i cos mi nie pasuje ze niby sa wulgarne
4
roman 2016-01-25 18:08:49
To dopiero pośrednik przebił wszystkich 380 EURO potrąca za łóżko w jakimś zapchlonym mieszkaniu, hahaha brawo,to są Asiory jeszcze nie widziałem takiego wyrachowania,powodzenia w rekrutacji.
1
lukaszmichalak55@wp.pl 2016-04-01 16:46:41
Witam od ponad roku wpolpracuje z ta firma i wszystko zalezy od koordynatora na ja kiego sie trafi.Wiadomo ze wszystko sie odbywa telefonicznie i osoba ktora Cie przysyla do pracy do konca nie wie co Cie tu czeka,wazne czy pozniej sie Toba interesuje.Z mojej strony a takze kilku polakow ktorych tu spotkalem z tej firmy moge z czystym sumieniem polecic Pania Renate W.nikt ktory z Nia wspolpracowal nie mial problemow z mieszkaniem oplatami zaliczkami czy czym kolwiek.Interesuje sie czlowiekiem warunkami mieszkalnymi a takze atmosfera w pracy.A jezeli faktycznie znasz sie na swoim fachu to za lozko nie bedziesz musial placic...Tak jak napisalem firma jest wyplacalna koordynatorka to tylko Pani Renetka i mozna pracowac..
3
Głos rozsądku 2016-12-05 14:09:45
Wielu oceniających myli pojecie pracodawcy, a pośrednika. Kancelaria Zawadzki to tylko pośrednik, który przekazuje dokumenty aplikacyjne kandydata do pracodawcy zagranicznego. Oznacza to, że pracownik tylko i wyłącznie podpisuje umowę z owym prawodawcą zagranicznym, a tym samym jest zatrudniony u niego, a nie w Kancelarii. Pracownik przed podpisaniem umowy powinien się zapoznać z jej treścią. Złożenie podpisu jest akceptacją warunków, jakie zaproponował pracodawca. Dlatego nie rozumiem oburzenia ze strony osób, które podjęły pracę, wcześniej dobrowolnie godząc się na zaproponowane warunki, a teraz mają pretensje, że np. za mało zarabiają... Problemem była by sytuacja, kiedy to pracownik jedzie do firmy "widmo" i nie czeka na niego żadna praca. Natomiast zgodnie z powyższymi komentarzami, pośrednik wywiązał się ze swojego zadania, ponieważ, praca realnie była. Negatywne opinie świadczą raczej o klęsce pracownika, a nie pracodawcy, a już na pewno nie pośrednika...
1
Zostaw swoją opinię o Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza - Strzegom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza