Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza

Strzegom

Opinie o Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza

bilobil 2015-04-16 20:54:57
czy ktos korzystal z agencji posrednictwa pracy zawadzki i wspolnicy z walbrzycha?
kazik 2015-07-08 14:57:06
Witam,miałem przyjemność współpracy z tą firmą,jednym słowem oszuści,po przyjechaniu na miejsce,zero kontaku z nimi,praca nie taka jak w umowie.
5
Esz 2015-07-20 13:12:02
Witam Pana. Prosze o informacje gdzie nie mogl Pan uzyskac kontaktu i z jaka firma Pan podpisala umowe.
Bede wdzieczna za info.
Pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
4
Sulek 2015-08-26 15:24:36
Witam w sobotę wyjeżdżam do pracy z tą firmą na sortowanie skrzynek może ktoś wie jak wygląda współpraca z firmą Zawadzki z góry dziękuje.Pozdrawiam
Gość 2015-08-31 17:43:29
Witam pracowałem przez tą firmę i jest to banda oszustów, okradają ludzi na każdym kroku, koordynator w niemczech nie szanuje w ogóle pracowników, non stop ma pretensje o coś, a jak chce się z nim porozmawiać na spokojnie to jego jedyny tekst to "nie wk*rwiaj mnie i pakuj się zjeżdżasz do Polski". a na temat pracy to zupełnie różni się od tej opisanej w umowie. Obiecują złote góry a w rzeczywistości jest inaczej. Wszystkim odradzam pracę przez tą firmę....
Ja 2015-09-08 15:49:45
Co innego obiecują co innego się zastaje... odradzam!
5
sweio 2015-09-09 12:40:01
witam mozna cos wiecej na temat pracy?czemu nie tak jak na umowie?placa?warunki?pozdrawiam
rafideusz 2015-11-09 17:58:38
witam , prosze o opinie pracy przez ta firme w inglostad "pakowacz" jak wyplaty czy w miare jakies czy w hu** wala..i jak warunki mieszkalne , Dziekuje z gory , Pozdrawiam:))
gosc 2015-11-22 12:06:08
witam bylem w Ingolstadt i pojechalem przez ta firme ale nie zycze zeby ktos trafil pod firme TEMPUS w niemczech banda oszustów praca byla taka ja w umowie ale oszukuja z kasa na wszystkim przepracowalem prawie miesiac i do tej pory pieniedzy nie otrzymałem za prace
jarek 2016-01-18 16:53:52
pracuje za posrednictem tej firmy, umowa z niemieckim pracodawca, nie mam uwag co do sposobu obsługi , panie w biurze bardzo miłe i nie ma problemu w kontakcie, czytam co pisza inni i cos mi nie pasuje ze niby sa wulgarne
6
roman 2016-01-25 18:08:49
To dopiero pośrednik przebił wszystkich 380 EURO potrąca za łóżko w jakimś zapchlonym mieszkaniu, hahaha brawo,to są Asiory jeszcze nie widziałem takiego wyrachowania,powodzenia w rekrutacji.
1
lukaszmichalak55@wp.pl 2016-04-01 16:46:41
Witam od ponad roku wpolpracuje z ta firma i wszystko zalezy od koordynatora na ja kiego sie trafi.Wiadomo ze wszystko sie odbywa telefonicznie i osoba ktora Cie przysyla do pracy do konca nie wie co Cie tu czeka,wazne czy pozniej sie Toba interesuje.Z mojej strony a takze kilku polakow ktorych tu spotkalem z tej firmy moge z czystym sumieniem polecic Pania Renate W.nikt ktory z Nia wspolpracowal nie mial problemow z mieszkaniem oplatami zaliczkami czy czym kolwiek.Interesuje sie czlowiekiem warunkami mieszkalnymi a takze atmosfera w pracy.A jezeli faktycznie znasz sie na swoim fachu to za lozko nie bedziesz musial placic...Tak jak napisalem firma jest wyplacalna koordynatorka to tylko Pani Renetka i mozna pracowac..
5
Głos rozsądku 2016-12-05 14:09:45
Wielu oceniających myli pojecie pracodawcy, a pośrednika. Kancelaria Zawadzki to tylko pośrednik, który przekazuje dokumenty aplikacyjne kandydata do pracodawcy zagranicznego. Oznacza to, że pracownik tylko i wyłącznie podpisuje umowę z owym prawodawcą zagranicznym, a tym samym jest zatrudniony u niego, a nie w Kancelarii. Pracownik przed podpisaniem umowy powinien się zapoznać z jej treścią. Złożenie podpisu jest akceptacją warunków, jakie zaproponował pracodawca. Dlatego nie rozumiem oburzenia ze strony osób, które podjęły pracę, wcześniej dobrowolnie godząc się na zaproponowane warunki, a teraz mają pretensje, że np. za mało zarabiają... Problemem była by sytuacja, kiedy to pracownik jedzie do firmy "widmo" i nie czeka na niego żadna praca. Natomiast zgodnie z powyższymi komentarzami, pośrednik wywiązał się ze swojego zadania, ponieważ, praca realnie była. Negatywne opinie świadczą raczej o klęsce pracownika, a nie pracodawcy, a już na pewno nie pośrednika...
3
Waldemar 2017-05-11 11:08:34
Nie mam słów na ocenę tego "biura pośrednictwa pracy"...ale można określić je jednym słowem...BEZNADZIEJA. Pomijam fakty organizacyjne,bo z tych formalnych jako tako się wywiązują,ale reszta do kitu...muł i wodorosty. Pojechałem do "pracy",która nie odpowiadała wcześniejszym zapewnieniom,więc za obustronnym porozumieniem,rozwiązaliśmy stosunek pracy. Szkoda jednak,że zdecydowałem się opuścić miejsce zamieszkania,przed wypłatą kosztów podróży,a jadąc swoim autem,już je poniosłem. Byłem zmuszony czekać tydzień na zwrot kosztów i możliwość powrotu. Całe szczęście w tym,że w miejscowości w której pracowałem mam znajomych u których mogłem się zatrzymać,inaczej byłbym skazany na tygodniową egzystencję w samochodzie. Nie polecam tej firmy nawet wrogom.
Waldemar 2017-05-11 11:10:28
Daj sobie z nimi spokój. Tragedia!!!
Zostaw swoją opinię o Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza - Strzegom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zawadzki i Wspólnicy Kancelaria Prawno-Gospodarcza