Pohl Bau

Opole

Opinie o Pohl Bau

johny b 2015-05-17 09:15:44
niepolecam obiecuja cuda a najlepszy jest pan Roman pseudo kierownik
kroji na wszystkim jak sie da puzniej wciska ciemnote
3
jaro 2015-05-17 09:20:25
dokladnie a jeszcze lepsz jest p.Gosia przyjmuje ludzi
na smierdzacej katce schodowej mowi ludzia to co
chca uslyszec porazka
2
grocha 2015-05-17 15:42:04
Dokladnie kierowniczek za dyche cza na niego robic a kompletnie nic nie zalatwi gada da se pan rade a na koniec tygodnia dzwonicz czy godziny wyslane potraca za wszystko buty spodnie a mieszkania w dizembachu ino plakac
2
gosc 2015-07-01 22:38:53
nie polecam totalna sciema ta firma zarobki 7 euro na budowie to smiech
potracaja za wszystko a kierownik roman to jak wyżej napisane totalny amator
pracujesz po 10 godzin a placone masz za 8 bo reszta idzie na zimowe to mozecie se przeliczyc ile to wyjdzie miesiecznie
potracaja za amortyzacje auta 25 euro w jedna strone czyli 50 euro tam i spowrotem
nigdy wiecej takiej firmy
4
JUZEK 2015-07-02 22:41:37
WIELKI MINUS NIE POLECAM A ZAROBKI JESCZE WIEKSZY SMIECH
NIE POLECAM A CO PISZA O KIEROWNIKU ROMANIE TO SZCZERA PRAWDA
O TEJ FIRMIE MOZNA KSIAZKE PISAC POD TYTULEM '' JAK SIE NAROBIC A NIE ZAROBIC''
POZDROWIENIA DLA CALEJ FIRMY PARTACZY
TYRAJCIE DALEJ NA ROMANA I P.GOSIE
3
Mitarbeiter 2015-08-25 10:39:23
Zgadzam się z każdą negatywną opinią na temat tej złodziejskiej organizacji Pohl Bau bo trudno ich inaczej nazwać. Pracowałem tam w lipcu 2015 i co ??? 44,5 godz. u tych grabieżców = 137, 87 Euro !!!!!! HARÓWA NA BUDOWIE W DESZCZU I SŁOŃCU NA ZMIANĘ ZA TAKIE OCHŁAPY. ALE TO TAK JEST, JAK BIURO GOSI JEST NA KLATCE SCHODOWEJ, A W NIEMCZECH TYDZIEŃ CZEKASZ NA P... GO PANA R. I UMOWĘ I HU...A WIESZ ZA CO ROBIŁEŚ !
ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
johny b 2015-09-28 23:51:33
a dostales swiadectwo pracy ja od maja czekam i zwodza
4444 2016-01-06 19:15:09
TA FIRMA TO JEDNO SZAMBO CZYM WIECEJ ROBISZ TYM MNIEJ ZARABIASZ.ROMAN TO OSZUST I NIEROB STAWKI MAJA PO ODLICZENIU WSZYZDKIEGO 5EURO TO JEST HORE ROBISZ PO 200 GODZIN A PLACA NIBY 160 RESZTE IDZIE DLA STAREGO BO SIE BUDUJE ZLODZIEJ.NIE POLECAM LEPIEJ TAM NIE JEDZCIE JEDEN GNUJ.
1
12edek 2016-02-03 15:47:29
TU WSZYSDCY PISZA WIDZE TO SAMO I TO JEST PRAWDA DO TEJ FIRMY LEPIEJ NIE JEDZCIE ONI STAWIAJA NA TURYSTYKE A NIE NA PRACOWNIKOW ZA WSZYZDKO KROJA NAWET ZA ZAMELDOWANIE SAMOCHODY DO PRACY SAME SZROTY BEZ HAMULCOW I LYSE GUMY TA FIRMA TO JEDNA WIELKA KATASTROFA LEPIEJ TAM NIE JEDZCIE BO WRUCICIE NA DEBECIE
2
Cinek 2016-03-04 14:01:08
Tak i te swoje przydupasy pijaki mają lepiej jak normalny pracownik
fisio 2016-04-11 17:45:01
TOprawda firma dla pijakow ale niema co sie dziwic jaka placa taka praca jedno dziadostwo u tych dziadow nawet musisz sobie kupic ubranie robocze normalne pojeby i nobic za dwa oluwki mieszkanie 180euro a najlepszy jest pseldo kierownik ROMAN nierob i pasozyt piepsz ludziom same glupoty i klamstwa
1
HEPI 2016-06-26 13:07:54
WITAM DAJCIE SOBIE SPOKUJ Z TA FIRMA JEDEN HLEF A ROMAN FABISIAK TO KAWAL KURWY
3
Krzysiek 2016-07-14 10:55:39
Pracuje w tej firmie 10 lat jako murarz.Zarobki dobre,zawsze w terminie.mam mieszkanie,ubezpieczenie,kasa idzie na niemiecka emeryture,latem mam 2 tyg urlopu płatnego a zima siedze w domu i mam płacone zimowe.Dostaje zasiłek niemiecki na 3 dzieci.A te złe opinie to pisza alkoholicy i nieroby ktorym nie chce sie pracowac i po miesiacu wylatuja z firmy
1
Zostaw swoją opinię o Pohl Bau - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pohl Bau