TML-Service Sp. z o.o.

Konin

Opinie o TML-Service Sp. z o.o.

kierowca 2017-03-29 14:32:20
Do S. i M. z 2L

Urody nie było koniec też młodości,
panie w desperacji szukają miłości.
Sam nie jestem wzorem ludzkiej moralności.
Sprowadzenie ciapatych poniżej godności.
6
obserwator 2017-03-30 14:32:34
„kierowco” z tego co piszesz widzę, że rzadko bywasz w Krefeld. Panie, które wymieniasz z inicjałów czyli Sylwia i Małgosia w pracy w TML są nowicjuszkami ale w szlajaniu się z ciapatymi brudasami wiodą prym nad wszystkimi. Myślę, ze już dawno ktoś z kierownictwa firmy dla dobra jej imienia powinien położyć temu kres.
3
DOROTA 2017-04-02 09:52:22
ale tam jest kurestwo i pijanstwo szefostwo nic nie zrobi oni maja to w dupie wazne ze do roboty ida i kasa sie zgadza
2
Aaar 2017-04-02 12:31:17
A co mają zrobić to co pracownicy robią po pracy to jest indywidualna sprawa póki coś ktoś komuś nie zrobi to w życie prywatne się niech nie mieszaja. Piszecie takie głupoty że masakra jak kontrolują to źle jak nie to jeszcze gorzej. Zastanówcie się nad swoimi wypowiedziami.
3
Hhhhhhh 2017-04-04 20:24:59
Ta firma nie powinna nazywać sie TML tylko ciapata Professional
3
Gfh 2017-04-05 08:52:46
Nie firma tylko co nie które pracownice powinny dostać honorowe obywatelstwo Tureckie za poświęcenie się na potrzeby sexualne ciapatych. Firma chyba ich do łóżka na siłę nie zaciąga hehe.
4
ŻYCZLIWA 2017-04-07 16:55:14
JESTEŚCIE WSZYSCY JAK HIENY NAJLEPIEJ DLA WAS WSZYSTKICH GDYBYŚCIE ZAJELI SIĘ SWOIMI SPRAWAMI I SWOIM ŻYCIEM A NIE CUDZYM WIDZE ŻE ŁATWO JEST KOMUŚ OCENIAĆ INNYCH GDY NIEWIDZI SIE U SIEBIE SWOICH WYCZYNÓW I CHYBA NIEMACIE SWOJEGO ŻYCIA PRYWATNEGO SKORO ZAJMUJECIE SIE CUDZYM ŻYCIEM A TE DWIE PANIE SĄ OK JAK NIEZNACIE PRAWDY TO ZAMKNIIJCIE SWOJE PRYSZCZATE MORDY BO JAK POTRZEBUJECIE ŁASKI TO ZARAZ DZWONICIE DO KONINA Z PŁACZEM O NIEJEDNYCH MOŻNA TU KŚIĄŻKI NAPISAĆ WIĘC ZAJMJCIE SIE SWOIM ŻYCIEM
2
Bxhhxh 2017-04-07 17:15:51
Dokładnie za mało pracy i za dużo chyba czasu na opierdalanie dupy
4
Firanka 2017-04-08 23:06:47
Wy ludzie wgl nie macie szacunku. Jak wy ku.. a... Nie wiecie nic o nich te 2panie mają prawo na nowo ułożyć sobie życie. A nie non stop praca i praca bo prywatności też potrzebują żeby relaksować a nie praca dom i zajmować się innymi plotami. Jak wam jakoś się nie podoba to zajmnijcie innymi prawami. I naprawdę zachowujecie jak 8latki bo dorośli tak nie powinni się zachowywać. Ten kto rozpowiadal na cały blok to jest zwykłym chamem. Dziękuję
1
Hhhhhhh 2017-04-10 11:18:23
Ale w tej firmie zawsze tak było ze kapusie sie ścigają kto pierwszy do biura zadzwoni i coś powie że tamten to robi a tamtą widziano tam a ci w biurze sie śmieją że kapusie tak dzwonią co kogo obchodzi co robię po pracy kapusie walcie sie to przez was odchodzą też pracownicy a biuro w koninie to nie ma wstydu że tak ich słucha też dlatego nie polecam tej firmy
1
Antonhd 2017-04-10 13:58:21
Hehe pewnie jesteś jednym z kapusi, że tak ci szkoda co niektórych osób albo gorzej jedna z tych osób co w Polsce ma rodzinę a na wyjeździe pierdoli się na max. A teraz boli jak ktoś na forum to opisuje nie. Dobre sami odpierdlacie a teraz żale i płacze .
2
cham 2017-04-10 14:07:04
Te panie mają prawo do prywatności ale nie kosztem innych. Niech układają sobie życie na nowo ale niech nie narażają na zła opinię inne osoby pracujące w TML. Jeżeli mają takie wielkie potrzeby seksualne to niech to robią ale tak, żeby nie narażały się na śmieszność i docinki ze strony tych bardziej wstrzemięźliwych.
2
zasłonka 2017-04-10 14:24:48
Jak wytłumaczysz się znajomym, że nie bzykałaś się, z kim popadnie. Dzięki tym panią tak może być postrzegana, każda z pracujących w TML. Teraz ich bronisz a jak porównają ciebie do nich to będziesz je mieszała z błotem, żeby siebie wybielić.
3
Popo 2017-04-13 12:56:42
Ale z tym kablowaniem to jest winna tylko biuro to oni namawiają ludzio żeby donosili na innych i nawet proponują im kasę ale ta żałosne
1
kinia 2017-04-14 13:33:23
hm.... kazdy ma troche racji ,ogolnie to polska chołota jedzie sie tam dowartosciowac, pan SZOPA MA WYJEBANE NA WSZYSTKO,i licza sie jego przydupasy,,,takie osoby jak okoń a. czy walczy.....wicz j......tfu firma przez takich duzo traci.....
Hhhhhhh 2017-04-15 20:57:14
Powiem tak kiedyś było tak dużo stałych pracowników i było jak w rodzinie aż się chciało tam jechać teraz jest totalna porażka ludzie zmieniają się cały czas ciągle nowi dlaczego oceńcie sami
1
Adrian 2017-04-16 10:42:28
A jelopie dla tego że większość nowych zaczyna pracę a większość stałych się ustatkowala i pracuję w PL mówię większość i nie ma tu różnicy starzy długo pracujący rodzina. Każdy gdzieś musi pracować oby życ więc nie piszcie pierdolonych bzdur bo i tak jest sporo starych osób tzn długo pracujacych. Jak popatrzyła to z kobiet większość ułożyła sobie życie i mają dzieci w PL i jak mają pracować faceci chcą bliżej rodzin a jak nie to kobiety je zmuszają bo tu odpierdalali ile chcieli każdy dłużej pracujący dobrze wie np. Robson Lukasz Zajac itp. I kobiety nie były lepsze jak prawie nocny Duisburg Niunia, Śmiałek P. Itd
1
Anna122 2017-04-16 12:32:34
Popieram przykre lecz prawdziwe.
1
Gggg 2017-04-18 11:59:51
A co ty ruszasz ty starych pracowników to chodzi teraz jak tam jest czy warto jechać i jaka KASA bo nie wie czy tam jechać po przeczytaniu tych wszystkich opinii
1
Popo 2017-04-24 13:59:01
Wszystkie te pożal się Panie Boże agencji to jeden wielki obuz pracy lepiej szukać czegoś innego niż tam sie męczyć żadnej agencji pracy
Redfg 2017-04-25 20:53:27
No na 500 plus lepiej iść hehe już nikomu się nie chce pracować ta Polska upadnie
1
Damian 2017-04-27 02:58:51
Jak widzę takie wpisy to podziękuję za agencję gość mówi że w biurze czarują kłamią że na miejscu wychodzi co innego w odpowiedzi dostaje że pojechał do roboty ???? A co to ma wspólnego do tego że ktoś jest oszustem i z ?? Teraz że to nie Majorka naprawdę?? A klimat jest ważny to definiuje motywację dobre samopoczucie i tym samym wyniki w pracy ignoranci i osoby i małej świadomości emocjonalnej tylko nie zdają sobie z tego sprawy ,i tak pozytywne opinie zapewne piszą w biurach ,ja się szanuje chce pracować ale nie dam się wykorzystać bo w Belgii dom zapewniał mi pracodawca za darmo wi-fi łazienka wszystko było świetny standard cały dom dla pracowników wiadomo dbałość była bo też my jesteśmy pracownikami nie bydłem kasa około 350zl dniowka a to że pracy nie ma nie do pomyślenia wręcz było jej tyle że bywało ciężko ale jak mam ciężko pracować to za pieniądze a nie dać się dymac
1
Hjhgg 2017-04-27 08:21:20
Napisz przy czym i ile godzin w tej Belgi pracowałeś bo w Niemczech też tyle zarobisz ale w budowlance i nie pierdol głupot ja w Belgii dachy robiłem i wcale łatwo nie jest i podobną sumę miałem za 12 godzin bez przerw a że dom za darmo się zgodzę ale nie tak do końca to wszystko było już wkalkulowane. Bo stawki minimalne oraz branżowe są inne
1
Pawel1972 2017-04-27 13:16:06
HAHA w Belgi dom od pracodawcy darmowe wszystko ( Wifi ) itd. człowieku co ty piszesz takie warunki są może w 5 % pracodawców to nie pisz głupot. 60% osób wyjeżdżających za granice Wifi nawet w domu niema tylko jak korzysta to tylko z komórki, więc czy to w Belgi czy Niemczech mogą sobie także taka karte zakupić a nie wymagać od kogoś tak jak piszesz że większość komentarzy pisze biuro jaki by miało w tym cel tylko oby rozkręcać dialog zastanów się, to te negatywy piszą może ludzie którzy nie radzą sobie z swoim życiem i wszystko co im się w życiu nie udało zganiają na innych. Ja tu kiedyś pracowałem i nie narzekałem obecnie pracuję w PL bo mnie sytuacja powrotu zmusiła więc jak czytam te żałosne wylewy nieudaczników to jak ma w PL być dobrze jak większość by tylko siedzieć chciała i nic nie robić.
2
Annaejd 2017-04-27 15:28:12
Dokładnie dobre przykre prawdziwe
1
Zostaw swoją opinię o TML-Service Sp. z o.o. - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TML-Service Sp. z o.o.