TML-Service Sp. z o.o.

Konin

Opinie o TML-Service Sp. z o.o.

Karolina 2016-12-05 11:31:07
Ale wymiana zdań :o Ja pojechałam z nimi do pracy na okres wakacji i nie narzekałam. Dorobiłam sobie chociaż trochę na start studiów, mieszkałam w dogodnych warunkach no i zarobiłam lepiej niż w Polsce, jakbym pojechała do pracy nad morze np.
1
adrian89 2016-12-05 13:17:08
Dokładnie już ktoś wyżej napisał czemu tak jest Bus jest jeden po to oby przy zjazdach i przyjazdach syfu nie było a zresztą kto nie chce to niech nie jeździ tam do pracy może jechać gdzie indziej proste
1
Hahahaha 2016-12-05 20:54:40
Bus jest jeden bo każdy wie szefostwo tych firm to koledzy a nie przez syf takie głupoty to możesz wciskać tym nowym ale tam jest kłamstwo w tej firmie
1
Agaa91 2016-12-06 10:24:28
nie wiem kiedy pracowałeś lub pracowałas lecz jak jest jeden bus jest lepiej chłopaki albo tomek lub kto inny kto ich przyjmuje nie musi jak wariat latać bo 8 osób przyjeżdża 5 różnymi transportami albo ludzie sciemniaja ze bus im nie dojechał czy coś takiego i się nie stawiają. Ja tu pracuje i jakoś problemu nie widzę a ci co widzą to niech idą gdzie indziej do pracy. A po drugie ostatnio było zebranie na temat podatków DE i oni zbierają dokumentacjie przyjazdów i zjazdów do rozliczeń podatkowych jak ktoś jest w temacie to wie o co chodzi a jak ktoś nie ma pojęcia to niech się nie odzywa bo głupoty pisze. A jak ktoś wyżej napisał nie musisz wcale tu pracować. Jakoś teraz jest rzeczywiście spokój a te bzdety to piszą ci co zawsze marudzili pewnie bo to co tu piszecie to masakra sami pracowaliscie w tej firmie i chodziliscie do prac gdzie są inni pracownicy czy to Ruski Niemcy itd. i czy oni maja lepiej od nad wątpię jak się porozmawia z nimi to jeszcze gorzej wychodzą tak więc jak ktoś jest inteligentny to sam wyciągnie wnioski a jak ktoś się pustakiem urodził to pustaki em będzie zawsze. Nie obrażając niewinnych .Pozdrawiam pracowników obecnych oraz tych normalnych nieobecnych
1
Hahahaha 2016-12-06 18:52:04
Ladnie piszesz ale tylko pamietaj ja tam pracuję i w rzeczywistości jest dużo inaczej kto kogo odprowadza ile razy czekaliśmy z tym panem żeby nas wpuścił na mieszkania ile razy byś sie zepsuł ile razy sie spóźnił ile razy zapomniał o kimś ile razy nasi pracownicy jechali za kierowcę bo juz nie mial siły a szefostwo wie o takich rzeczach a piszę to dlaczego bo mam brata który jeździ busem i chciałam z nim jechać a wtedy powiedziano mi ze będę zwolniona czy to jest ok chyba nie wiec nie pisz takich głupot
1
drde 2016-12-06 19:16:42
ale kto za kogo jeździ pierwsze słyszę tez tu pracuje i nie kumam tego co piszesz.
1
karolll 2016-12-06 19:19:28
ja tam pracowałem i dobrze że jest ten jeden bus bo go sami łatwa i nie trzeba praktycznie nic robić wiec nie rozumiem o co wam chodzi.
1
Nikola 2016-12-12 13:19:36
Oj ludzie.. Jak wy okazujecie wdzieczność firmie co? jesli ktos chce pracować to jedzie i powinien też się dostosować do warunków, rygoru, czasu i systemu pracy. Ja też byłam z tej firmy w wakacje jak koleżanka Karolina. Balam sie jechac - bo to normalne jestem mloda i pewnie każda kobieta ma chociaż troche niepewności. Mogę polecić każdemu kto chce wyjechać bo nie jest tak źle, a kasa kazemu teeraz sie przydaje. Pozdrawiam Niko
3
Dobra 2016-12-13 19:34:34
Darmowe przejazdy juz wszystkiego sie łapią żeby ludzi mieć do pracy a tu nie ma brawo ludzie
3
Ghj 2016-12-13 19:50:53
Prawda i jeszcze na święta chcą żeby jechać i Nowy rok niech sami robią w takie święto ja wolę z rodziną w polsce darmowe przejazdy ale desperacja
2
pjhhvc 2016-12-14 09:37:15
dobra to chyba zmiana wam w głowie poprzewracała ja PiS wykończyć POLSKĘ to będziecie płakać oby chodź w takich firmach pracować
1
informator 2017-01-03 14:48:54
Gdy czytam wasze opinie to głowa mnie boli fakt nie pracuje już tam z powodów prywatnych ale gdy oglądam inne ofert pracy za granicą to szału nie ma a tml to jedyna sprawdzona firma gdzie wiesz że wrócisz do pracy a to co się dzieje tam poza praca to każdego indywidualna sprawa i nie macie prawa obrażać Roberta czy innych tam mieszkających Ja niemusialam dawać dipy jak wy to nazywajcie zeby mi pomogli albo za flaszke wódki zawsze miałam od nich pomoc bez zobowiązań każdy widzi tylko cudze błędy a swoich nie widzi tylko wytyka cudze co z was za hieny wy nie jesteście ludźmi tylko hienami a praca jak dla mnie była tam ok szczególnie u willego radzę wam zastanówcie się co piszcie na temat tmlu
3
Popo 2017-01-06 21:14:11
Kierowcę szukają znów to juz kolejny a dlaczego bo kierowca tam nic nie zarobi i nie dosyć że kieruję to jeszcze robi równo z tymi co ich wozi a nie ze tylko kieruję a także pracuję fizycznie to nie szukają kierowcy tylko robola do roboty a nie do pracy a tym bardziej do kierowania
1
Hdjdjd 2017-01-07 08:12:20
Tak ale ten kierowca czy robol jak tam mówisz wie po co tam jedzie to więc po huj twoje zjebane komentarze
1
kierowca 2017-01-07 20:15:03
jak by tak bylo ze wszystko wiedza to by tak nie uciekali z tej firmy kierowcy powiedz mi ile bylo kierowcow juz kat D bylo duzo
1
Nie ważne kto hahaha 2017-01-13 13:38:49
Ja tej firmy nie polecam bo to jest totalne DNO nie płaca za nadgodziny, nie szanują ludzi, Pani Tereska z mężem Tomeczkiem chodzą po mieszkaniach w krefeldzie i zabierają ludziom farelki którymi ogrzewane sa mieszkania (bo grzejniki nie w kazdym mieszkaniu działają) to co ludzie maja pozamarzac?? hahahha za dużo płacą za prąd i dla tego taka decyzja?? ludzi mają w 4 literach i liczy się dla nich tylko pieniądz bo muszą utrzymać swoje domy i wille, konfidentów jest tam co nie miara donoszą na siebie na wzajem, Panicz Szopa lepiej traktuje swojego psa niż pracowników skoro pracownicy swojej kazał jechać w bagazniku na fotelu bo z przodu siedi jego piesek no masakra, ludzie się zwalniają z tej firmy bo już mają dość nieludzkiego traktowania i wyzysku, fakt jedziesz za granicę zarobić ale jak pracujesz kilka tygodni bez dnia wolnego to chcesz w końcu odpocząć prawda?? No i tu się mylisz bo Szopka nie da ci wolnego masz zapierda**ć bo on tak chce, tą firmą musi się zainteresować PIP i ZUS oraz inne służby bo nie odprowadzają składek za ludzi do ZUS i wiem to bo mam pismo z ZUS-u że kilka miesięcy już za mnie nie płacili składek, jak pisałem wyżej za nadgodziny nie płacą urlop naliczają jak chcą a nie tak jak jest to narzucone w kodeksie prawa pracy no po prostu oszukują na kazdym kroku :( jest wiele innych firm gdzie można pracować a więc ja tą firmę odradzam. Ja osobiście teraz pracuję w innej firmie i nie wrócę do TML bo chce być traktowany jak człowiek a nie jak bydło czy bankomat. Ludzie z TML ocknijcie się i uciekajcie stamtąd ;) pozdrawiam Krefeld :D wiem że za mną tęsknicie hehehe :P
2
ten sam co wyżej 2017-01-13 13:42:42
Robert i Łukasz to byli wspaniali ludzie pomagali każdemu i nie za wódkę czy za dupe poznałem ich i bardzo dobrze wspominam a to że innym żal dupsko ściska że odeszli z firmy i firma straciła dwóch zajebistych pracowników to co?? chłopaki poszli po swoje i uciekli stamtąd bo widzieli że lipa się robi hahahaha tml upada i tyle jeszcze trochę i będą musieli nazwe zmienić bo z tmlu nikt nie wyjedzie hahahaha
1
Anna672 2017-01-13 15:32:51
Widać jakim byłeś pracownikiem lub pewnie jesteś lecz się przyznac nie chcesz hehe. Co do chłopaków to Robert od dawna planował zmienić prace co do Łukasza to nie wiem, racja bzdury na nich piszą powyżej ale bez całkowitej winy nie są i każdy kto tu pracuje lub pracował w tym czasie to wie.
A oczerniać innych to potrafisz przedstaw się i powiedz że cię tu już pewnie nie chcieli lub coś w tym stylu, ja tu pracuje tyle czasu i wiem jak jest w innych firmach i ludziom w głowie nie mieszaj, ponieważ na Holandii jest jeszcze gorzej tam jesteś dopiero psem. A co do godzin to jak ktoś wyżej napisał nikomu nie dogodzisz jak jest za mało godzin to źle jak za dużo to też źle. Ja pracuje od czasu Noclegów w Duisburgu jak ktoś pamięta to miejsce i wiedzę jak jest i jak było i nic na gorzej się nie zmieniło kiedyś nawet Niedziel nie było wolnych dla większości teraz są oczywiście nie zawsze ale są i traktowanie Kontrachentów wobec nas też się zmieniło na lepsze i nie wiem o co chodzi, jak poprostu nie potrafisz pracować to nie wyjeżdżaj za granicę do pracy zrób sobie 5 dzieci dostaniesz 500+ i będziesz żyć jak pączek w maśle.
2
szczery 2017-01-14 20:28:38
skoro ta firma taka wspaniał to czemu nie odprowadzają za ludzi ZUS-u?? Dla czego wielu pracowniku już odeszło?? Ja się zwolniłem sam a nie że oni mnie zwolnili. I powiedz jeszcze dla czego tml traci kontrachentów?? Bo stracili już Flore i teraz Wilusia nastepny pewnie będzie Tasman itd hahaha daruj sobie włazisz w dupe i to widać że masz wprawę i nawet wazelina ci nie potrzebna hahahahaha
2
Gryzli e 2017-01-15 10:41:24
Jak odeszłaś to masz same wspaniałe informację Florę to informowali że rezygnują powody każdemu znane godziny do dupy. A Wilusia i Tasman to to samo widać jakim byłaś pracownikiem, że takich zeczy nie wiesz, ja potrafię się dopasować bez wazeliny a tobie widocznie już brakło i lizanie dupy na sucho przestało ci odpowiadac. ZUS to pewnie opóźniają tak myślę bo jak by nie płacili wogole to już dawno by TML nie bylo. A po drugie oni za to odpowiadaja i będą ścigani a nie my pracownicy więc szukanie dziwnych haków na TML to idiotyzm nie zadowolonych byłych pracowników.
Się dziwię że za te niektóre zucanie pracy TML też nie pisze publicznie Nazwisk kto i jakim był pracownikiem to by co niektórym łopaty opadły. Ja tu pracuje i też szczerze powiem sporo pracowników odeszło rotacja lecz 20 procent sami z tego 10 procent i tak kretaczy a te 10 procent dobrych a resztę 80 procent wywalili. I nie wiem kto w większości odchodzi i po tej rotacji się tak jak by spokojniej się zrobiło. Z tego typu firm to Irma że jedni odchodzą inni przychodzą. Ja pracuję tu wiele lat i byli tu wcześniej dużo lepsi pracownicy niż ci z 2016 co odeszli i TML dalej działał i działa tak więc jak ktoś na wsi mieszka i ledwo zawodowke skończył to niech bzdur nie pisze. Pozdrawiam TML i obecnych pracowników
2
Arduk 2017-01-15 10:45:44
Dokładnie nie jest źle ja jestem nowym i się nadychalem różnych rzeczy ale prawda jest taka że wcale nie jest źle. Popracuje jeszcze parę miesięcy i ocenie ale na te trzy miesiące mojej pracy całkiem nieźle.
2
nowy 2017-01-15 20:10:17
ty nowy ja tez jestem nowy i to co pisza o szopie to prawda to jest kat do ludzi co do teresy i tomeczka to tez prawda panstwo pelna geba trzech muszkieterow a szefostwo na to pozwala krefeld zimno ciasno te pozytywne opinie to jakas kpina a jeszcze jedno kapusi jest tam bardzo duzo
1
KP 2017-01-16 11:33:03
ja tam też jestem od paru miesięcy ,nie narzekam narzekają ci co nic im się nie podoba ,na mieszkaniach mają smród który sami tworzą ,ja osobiście popieram panią tereske że zwraca uwagę niech napiszą o sobie jacy są ,wóda sex pierdolą się jak króliki na przykład taki prowincjonalny niby policjant tomek totalne dno .niech napisze o sobie jak śpi i bzyka swoją kochasie Jwonke a najwięcej ma do powiedzenia,inni dla niego się nie liczą ustawiał by wszystkich,takich jest więcej osób jak on i z takim zachowaniem ja nikomu nie wchodzę w dupę tylko się przyglądam i brak słów na niektórych i nie dziwię się firmie że od czasu do czasu zwracają uwagę ,bo jak by mogli to srali by w mieszkaniach ,niech się lepiej biorą do pracy ,to nie będzie problemów i stękania nie lubię kłamców POZDROWIENIA DLA NORMALNYCH
3
Hgjhh 2017-01-16 13:38:18
Popieram dokładnie tak jest trafiło się kilku takich i pierdolą od rzeczy ogólnie jest ok tylko zawsze się znajdą idioci co narzekać beda
2
Adamkol 2017-01-16 22:26:33
Dokładnie jak pisze KP wszystko poprawnie
2
Zostaw swoją opinię o TML-Service Sp. z o.o. - Konin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TML-Service Sp. z o.o.