TML-Service Sp. z o.o.

Konin

Opinie o TML-Service Sp. z o.o.

Antttoonng 2017-01-30 07:31:22
Jak wiesz to wszędzie trzeba pracować lepiej chyba po 12 ale z tego co wiem bo kuzyn tam pracuje to praca jest po 10 godzin więc głupot nie pisz co do ilości dni pracy to średnio około 200 godzin. I że ktoś taki jest to w każdej takiej firmie ktoś musi tego syfu pilnować i od kuzyna wiem że on jeszcze nie widział osobiście żeby pan szopa kogoś poganoal to więc też blew mieszkania zeczywiscie różne ale możesz iść na hotel w Holandii w. Większości w kempingach śpią i jest jeszcze gorzej to jak nigdzie indziej nie pracowałeś to nie oceniaj. Samochody to OC mają bo z automatu muszą mieć więc też głupoty piszesz że fizycznie nie ma ich w autach to dlatego że ludzie je non-stop gubią ale jak jest jakieś zdarzenie to je doworza więc następna bzdura. I możesz pisać co chcesz lecz ja pracuję teraz w Belgii a wcześniej byłem parę razy u kuzyna w TML i wcale źle nie miał więc jak pojechałeś do pracy to zapierdalaj
1
465677 2017-01-30 09:01:02
Dokładnie średnia max to 10 h. Chyba że są jakieś akcję u tasmana to trochę więcej ale tych akcji nie ma co tydzień to jest tak sezonowo. Więc jak ktoś pisze że po 14 to bzdura. Mieszkania jak mieszkania lepsze i gorsze ale to zależy od lokatorów. Co do samochodów to sami pracownicy je niszczą kilka starych może jest ale reszta normalne pisanie ze szroty to trochę przesada większość pracowników by marzyła o takich bo mają dużo gorsze. Jak ktoś chce jechać to niech sam jedzie to będzie miał własną ocenę. Pisanie większość bzdur nie ma sensu bo to co wyżej ktoś napisał są miejsca gorsze.
1
Popo 2017-01-30 18:38:42
Kuzyn ci mówił i ty tam byłaś juz tam nie pracujesz i tak od razu odpisujesz że jest tam tak piękne bzdyra jaki kuzym i ty też pewnie tam nie byłeś wyszystkie pozytywne opinię pisze tylko jedna osoba a dlatego bo jak jest jakaś zla opinia to od razu ktoś pisze jak tam jest super
3
Tede 2017-01-30 19:39:54
Jakia wymiana zdań hehe czytać się naucz on pisze że był u kuzyna a nie że pracował w TML ja sądzę że prawda leży gdzieś po środku
cd 2017-01-30 22:33:58
Tak też myślę że tak jest , czasem lepiej czasem gorzej pewnie . A pozytywne opinie wcześniej widać od razu że pisze bezczelnie jakiś gów.nojad lub dupowłazka z biura, lub ktoś komu zależy na nowych pracownikach. Nie oczekuję super warunków lecz w miarę ludzkich jak np. czy w zimę/wiosnę jest ciepło w mieszkaniu, czy trzeba spać w kurtkach, a jak ktoś tu pisze że gorzej jest w NL bo śpią w kempingach i żeby się cieszyć to ta opinia mi nic nie daje i jest żenująca. Swoją droga 200 godzin przy stawce 5.8e netto to tez szał nie jest, a zjeść też trzeba coś .
3
Amarok 2017-01-30 23:02:57
Chłopie nie jedź tam ! Znajdź inna agencje lub pracuj w Polsce jak masz chęci, ta firma to dno i wyzysk człowieka . Co innego opowiadają w biurze a co innego na miejscu.
2
Hhhhhhh 2017-01-31 19:02:48
Prawda w biurze mówią jak tam jest piękne ze warunki są piękne a na miejscu masz ochotę wsiąść w tego samego busa i wracac do polski biuro robi z ludzi debili kłamią po całej lini żeby tylko ktoś jechał i robił ludzie nie dajcie sie nabrać
3
Ania123 2017-02-01 08:45:05
Sam chyba jesteś debil jak nie potrafisz się dostosowac. Nie wiem co ludzie oczekują ja byłam tam w tamtym roku i nie było źle a pana Skope może widziałam z raz i się do nikogo nie odzywał to nie rozumiem ale. Teraz jestem w PL a pracuję w Holandii i powiem że stawka wyższa ale max 140-150 godzin i po odciagniemy mam raz więcej niż te 5,8 a raz mniej nawet raz jak mi wyszło to coś koło 5 euro warunki może noclegoee lepsze ale zależy jak kto się dostosuje.
2
ka 2017-02-01 14:19:37
150 godzin po 5 euro to w Polsce tyle zarobisz jak chcesz pracować przez ten czas co Cię nie ma. Na taki biznes wyjeżdżacie ..
2
Kaol1974 2017-02-01 15:33:55
No dokładnie ale jest jedno ale za 150 godzin w PL na kasie lub na jakimś magazynie przy najprostszym i najmniej płatnych pracach masz zarobić około 3000 do 4000 tys zł bo tak napisałeś to fajnie lecz gdzie podaj adresy to nikt nie będzie wyjeżdżał do De Lub NL. Pamiętaj 150 h max i koniec. To jak z matematyki byłeś leniem to nie pisz bzdur. Te stawki tak ale w budowlance lub innych ale nie przy nie wykwalifikowanych i jeszcze na czarno lub pół czarno.
2
Mateusz2000 2017-02-01 17:29:25
Dokładnie popieram 5.8 czy nawet troszkę mniej ale jak z 200 h to jest ok przy zero kwalyfikacji. Nie wiem nie pracowałem tu ale gdzie indziej w ogrodnictwie i logistyce są te same stawki 9 EUR brutto. I sam musisz mieszkanie wynająć umeblować jakoś i dojechać do pracy i zostanie ile żeby średnia to było 5 to będzie cud. A jak coś pójdzie nie tak to lipa a mieszkanie trzeba płacić ja już przerabiałem takie cos i powiem chyba lepszy pośrednicy za troszkę mniej bo w większości o nic się nie martwisz i nic nie organizujesz. Ale każdy do własnego życia ma różne i odrębne podejście i czy 5,80 netto po wszystkim to dużo czy mało pozostawiam do oceny zainteresowanych.
2
Gosia1962 2017-02-01 20:12:51
Dokładnie TML jest ok
2
Hahahaha 2017-02-01 20:59:10
Super haha haha haha haha haha haha jss tam robiłam miesiąc i już tam nie wrócę nigdy czułam się jak obca atmosfera do dupu nie polecam
3
Fill 2017-02-03 02:04:23
Przyjechałas pracować czy mieć dobrą atmosferę tam jest praca a nie Majorka hahahahaha
4
pracownik 2017-02-04 13:04:23
nie tylko praca sie liczy po pracy chce odpaczac a nie ciagle chalasy i jakies kontrole a naigorsze jest jak konczysz jedna prace i dzwoni pan szop albo pani edyta ze masz jechac na druga prace i co jedziemy i nie wiemy kiedy skonczymy to jest masakra z pracy do pracy a jak sie nie zgodzisz to kara pieniezna
4
Hdjdjjd 2017-02-04 14:13:16
Co ty pierdolisz jakie kary ja tu pracuję i żadnych karach nie słyszałem tzn. Żeby ktoś miał coś zeczywiscie odciagane. A co drugiej pracy to zdarza się to tak zadko
2
piotr 2017-02-08 21:47:56
Powiem wam jedno, wiem że ludzie są różni , ale negatywów nikt też nie wymyśla.. po takich opiniach raczej nie zdecyduje się na pracę w TML.
5
DOROTA 2017-02-09 21:23:36
ja tez nie jade tam szkoda zdrowia szukam dalej TML NIE
3
Szuk 2017-02-10 15:56:19
Na czym polega praca i w jakiej to miejscowości??
Ghj 2017-02-10 22:07:20
Praca różna jesteś jak ta kura jak zadzwonia ze potrzeba ludzi to jedziesz i robisz wszystko za gorsze nie polecam
4
Xoxo 2017-02-11 17:26:31
Pracuje ktoś w Geldern lub się tam wybiera? Jakie warunki?
Hhhhhhh 2017-02-20 20:41:50
Ja tam byłem w tym roku nie polecam te agecje sa jak chieny zjedzą cie całego i wysraja
2
Andrzejhsh 2017-02-22 21:27:09
Ja pracowałem i nie było źle
1
POJEBANI TML 2017-02-25 13:47:04
bylam rok temu w KREFELD , pijanstwa szczegolnie taka babka co ma ksywke TESIOWA ona i chlopacy non stop pija kiedy chcesz spac to pija i ty czujesz sie nie komfortowo co do pokoji nie bylo zle , samochody faktycznie pierdola sie a ta cala kierowniczka w krefeld spoko ( w kamienicy przez TML) .Co do ubezpieczenia nie radze chorowac bo przez 2tygodnie nie masz takiej karty do lekarza EKUZ chyba ze sam/sama sobie wyrobisz bezplatnie NFZ , ale odrazu po wyjzdzie powinni dac te KARTE a nie czekac az ktos pojdzie do lekarza (szpitala oni KOSZTY PONOSZA)
PRACA NA POLU OK gorzej na hali tam to CHAOS . ONI POWINNI ZAINWESTOWAĆ w poduszki i kołdry . Place podniesc . POZDRAWIAM OSOBY PRACUJACE i odradzam!! BAJKI MÓWIĄ W TML A NA MIEJSCU SAM/SAMA ZOBACZYSZ
1
Aarnnrd 2017-02-26 12:36:57
Poduszki i kołdry hehe żeby ludzie pokradli sam tu pracuje i nie chciał bym po kimś w pościeli spac. Wolę swoją , a place to jak wszędzie jak pracuje na polu i są tam inni Polacy z tych firm to wszędzie podobnie płacą efekt taki sam a na florystyczne to jeszcze mnie im zostawało tym z band przy takich godzinach czyli podsumowując wolę tu. Może nie wszystko jest super to racja ale tu nikt prawie i nic nie dba nie nasze to to pierdolimy taki chyba mamy naród picie jak picie ale nie wszędzie zależy od ekipy na mieszkaniach. Jak kontrolują to źle jak olewają i nie kontrolują to też źle żadnemu tu nie dogodzisz 100 ludzi i 100 charakterów każdy inny masakra , ale atmosferę budują tu ludzie a nie sama firma więc wnioski samemu można wyciągnąć Pozdrawiam Krefeld i Lulingen
2
Zostaw swoją opinię o TML-Service Sp. z o.o. - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TML-Service Sp. z o.o.