TML-Service Sp. z o.o.

Konin

Opinie o TML-Service Sp. z o.o.

Hgggggg 2017-05-04 17:25:27
To masz fajnie ale może zapytaj czy nie mają etatu w burdelu to byś mógł poruchac i sam byś był ruchany pewnie beeee a jak byś coś wypił to nikt by uwagi nie zwracał , bo jak cwella ruchają za darmo bo to lubi to nikt na zawartość podchmieleni a nie będzie zwracał uwagi. A po drugie atmosferę i całe podejście do ludzi z strony przełożonych itd. generują pracownicy to więc sam sobie odpowiedziałeś dlaczego jest źle jak ty jesteś jednym z najgorszych sortów jakie mogły się tam trafić. Bez obrazy dla normalnych pracowników bo takich jest całkiem spora ilość. PS. Urlopowicz.
1
Anna94 2017-05-04 19:17:22
A jak można do pijaków podchodzić na łeb wywalić bo tylko innym opinie w ten sposób wypracowują.
Hhhhhhh 2017-05-06 10:30:27
Nie denerwuj sie pracowniku biura bo żaden pracownik co pracuję fizycznie tak nie broni tej śmieszne firmy a pijaństwo jest kurestwo jest i ty tego nie zmienisz a ja tam jestem na miejscu i widze co sie dzieje przykład że tu jestem ostatni komunikat z biura o ciapatych fajny szopa był dobry teraz ja jak zobacze jakis obcokrajowców i tak dalej hahahaha
1
Hddh 2017-05-06 12:08:50
Hehe jaki z biura biuro to omijam łukiem a ciapatych mają rację chyba że jedna z tych lub jednym z tych co lubi kutasy ciapate to super życzę syfa
1
Krefeld 2017-05-06 15:47:32
Ja też tu pracuję i mieszkam na Krefeld i co nie którzy mają rację jak chodzi o ciapatych , i się nie dziwię szopie ze nie pozwala na odwiedziny takich elementów tak było na Kamp lintfort a później włamania i kradzieże. To się nie dziwcie że tak do nas podchodzą a pijaństwo to odrębna sprawa i nie na każdym mieszkaniu więc kto pije i narzeka na wszystko to jego sprawa. A jeśli nie podoba się firma to zmień pracę proste ja tu znam dużo pożarnych ludzi lecz przykre ale są i menele
1
Nowa 2017-05-10 14:33:28
TML szuka ludzi do praca nie dajcie sie nabrać na ciepłe słówka jak biurze bo w rzeczywistości jest dużo gorzej
2
Karollle 2017-05-10 16:23:16
Jakie słówka robota to robota jak ktoś chce to pracuję jak nie to nie i nie musisz żalów wylewać jak jesteś nieudacznikiem ja tam pracowałam i nie było źle.
3
nowa 2017-05-21 17:58:38
A co z florą i Tasmanem pracujecie tam czy nie
mmmmmm 2017-05-21 20:07:51
flory niema tasman jest ale cieko roboty niema za duzo duzo jest wolnego
2
ksdnladn 2017-05-21 21:11:08
Jak za dużo wolnego jak cały czas nas gdzieś wysyłajają flory już dawno nie ma ale i dobrze bo godziny terazprzynajmniej sa
1
pracownik 2017-05-21 21:32:08
tml oglasza sie na olx bo na LM juz ludzi nie maja nie dajcie sie nabrac na ladne gatki u biurze
2
Pracownik 2017-05-22 13:00:30
Co prawda to prawda w Wielkopolsce. Juz ludzi nie mają do pracy tak to jest jak sie nie szanuje ludzi tak jak to robi ta firma i ten cały ich szopa menadżer hahahaha
1
Karrin 2017 2017-05-22 14:00:01
a gdzie ogólnie ludzi szanują napisz jak jesteś taki mądry, ja tu pracuje i nie narzekam jak nie piję i się ludzko zachowuję to problemów nie mam, problemy to stwarzają ci którzy jadą tu tylko po to oby się odchamić, tak więc nie obrażaj normalnie pracujących, ja jestem obecnie na urlopie i wracam z powrotem.
A te negatywy typu (zła firma , jak oni ludzi traktują, szopa jest taki, ) zastanówcie się bo już dawno nie było głupich sytuacji z ich strony, a wszystko to to piszą byli wiecznie nie zadowoleni każdy w Krefel i Lulingen i innych miejscach o ty wie pokroju "Robson , Łukasz J. itd." a najlepiej to też zacznijmy Nazwiskami i skąd jest opisywać jak tu się kto zachowuje kto z kim pije i się kurwi, za co wyleciał albo dlaczego się zwolnił.
A firmie proponuje zgłosić donoś do Prokuratury o namierzenie adresu ip. i kto tak hejtuje to jest szybka reakacja i pociągnięcie do odpowiedzialności hehe. Pozdrawiam pracujących i normalnych nie pracujących po prostu jak ktoś chce pracować to będzie pracować, a swoje żale do wywalajcie kochankom itp. nieroby
1
2000 2017-05-22 20:54:17
Dokładnie ją wróciłem właśnie z pracy , i nie wiem czego się sądzicie ja nie narzekam pracuje i jest ok też nie wiem o co loto. Tak jak mówisz to hejtowanie to starzy pracownicy prawdopodobnie.
1
Bhvjc 2017-05-23 18:27:35
Starzy pracownicy to juz mają inne życie i to co było to sie skończyło niema co do tego wracać
Bdhxhxj 2017-05-23 20:11:22
Tak nie ma co to po co oni wracają do hejtowanie każdy wie.
Nowa 2017-05-24 12:31:03
Daj przykład kto to robi
Admin Marins2000 2017-05-24 13:26:59
Się domyśl wiekszość wie lecz nie chce mówić hehe bo po co hejtowanie to przestępstwo i może kogoś drogo kosztować więc jak piszesz to tylko to co możesz w razie czego udowodnić bo jak nie to może spotkać nie miła niespodzianka a namierzenie takiej osoby to dla Prokuratury pikuś więc się lepiej zastanowić , ja jak coś piszę to tylko to na co wiem że miało miejsce i mam na to wystarczającą ilość wiarygodnych świadków bo tu każdy jest WIELKI ale w sądzie to już nie tak różowo, a jak ktoś przegra to następne proces Cywilny o zwrot kosztów i odszkodowań za takie zniesławienia.
Regulamin GoWork też o tym mówi i wszystkich adresy IP są przechowywane dla służb Policji i Prokuratury.

http://www.gowork.pl/regulamin

Kodeks Karny
art. 216 Kodeksu karnego, który ustanawia karę za znieważenie – w tym za zniewagę uczynioną za pośrednictwem Internetu. Zgodnie z tym przepisem kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku
Patole 2017-05-25 07:20:15
Tak to jest jak patola dostała 500+, 3 dzieciaków - 4 w drodze, to po co do pracy?
W dupach się przewraca i żadnej pracy się nie szanuje. Większość negatywnych komentarzy piszą nieroby, degeneraci i jest to niestety prawda.
Ja pracuję tu już 4 lata, robię swoje i nikt się do mnie nie sra.
1
Ania565 2017-05-25 09:15:59
Dokładnie ją też ale trochę krócej i nie jest źle. Zeczywiscie jak słyszę komentarze niektórych 2 lub 3 x 500 plus i wystarczy im najniższa krajowa i jest ok to masakra patologia na max. Ja wolę tu pracować i więcej zarobić, ciekawe jak zabiorą kiedyś te 500 to będzie płacz
1
Ewelllyn 2017-05-25 14:10:00
Marins2000 ma rację TML większość wpisów powinno zgłosić do zarządu GoWork o podanie adrsow IP oraz zgłosić te pomówienia do Prokuratury to by co nie którym się narobiło.
Ja tam pracowałam i tak źle jak tu piszą wcale nie jest o czepianie się Szopy do ludzi bez przyczyny to nie widziałam ani jednego przypadku. Jak ktoś jedzie i pije i pijany do pracy chodzi to się nie dziwię ale to jest odrębna sprawa. Pozdrawiam ludzi z Kamp Lintfort .
1
uaaaa 2017-05-25 16:28:13
Jest kurewstwo i poruchać lubisz? Nazywasz to kurewstem i ruchasz bez zobowiązań? Taka sama z ciebie ku....wa :D
Ch...a używasz jak mopa. Standard wśród polskiego chłopstwa za granicą. Rodziny w Polsce, a w Niemczech czy Holandii wielkie ruchacze :D
Zero szacunku mam do takich szmaciaków jak ty.
Pracowali z tej agencji na ubraniach w Geldern, magazyn Nacke. Fajna praca. Przyszli z TML panowie i uciekli bo nie dawali rady zwykłych pudełek składac czy zamówień zbierać :D Chowali sie w toalecie i koordynatorki musiały pukać do drzwi :D
To jest właśnie praca polskich siusiaków i lewusów za granicą.
Haha
Kaxs 2017-05-26 10:03:11
Dokładnie a poźniej płaczą jaka firma zła jakie tam jest wykorzystywanie, jak ktoś jest lewusem to lewusem będzie do końca życia.
2
nnhhg 2017-05-27 10:45:45
Problem wyjazdów to to że przy jakim kolwiek wolnym to po alkoholu to kobiety więcej odpierdalają, przykład tych ostatnich lezbijek. Tak więc każdy lub większość spuszcza się z smyczy za granicą, i jak się coś sypnie to taka osoba rzuca pracę z dnia na dzień i żale wylewa na firmę, tylko z kierownictwa jeszcze nie widziałem nikogo oby nam w pyski lał lub sadzał na jakieś dupie. Więc co do ściemniania że tu jest tak źle bo to żeczywiście żałosne.
2
Vzbxb 2017-06-03 15:03:39
Dokładnie jak się chce pracować to się będzie czy to w TML czy gdzie indziej. A nie robow coraz więcej.
1
Zostaw swoją opinię o TML-Service Sp. z o.o. - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TML-Service Sp. z o.o.