Europe For You Centrum Pracy i Turystyki Grażyna Kafel

Opole

Opinie o Europe For You Centrum Pracy i Turystyki Grażyna Kafel

Zainteresowany 2015-05-21 21:53:46
A pakowanie owoców? Podobno ponad minimalna krajowa w Holandii..
1
pieczara 2015-05-22 16:41:48
Co z pieczarkami, oferta wydaje się być wporządku, czy może ktoś był i może opisać co nieco?
12
alex2 2015-06-16 18:13:13
a w tym roku ile za pobyt 7 euro
2
xyz 2015-09-16 17:28:16
Witam wyjechałem do pracy z ta "agencja" do pracy przy pieczarkach to co słyszysz w biurze, albo podczas rozmowy telefonicznej, materiały które dostajesz mailem nie mają nic wspólnego z rzeczywistością zdecydowanie nie polecam.
Grzela 2015-10-02 15:40:52
Odradzam. Pakowanie pieczarek to istny chlew male pieniadze nadgodziny placone jak za normalna godzin 4,85 chodź obietnice skladane przez telefon byly zupełnie inne. Oszuści i nic wiecej
KKKKKK 2015-10-08 22:13:07
mamy wyjazd tam do holandii 27 pażdziernika i poeca ktos abysmy wyjechały?
1
parka pieczarka 2016-01-14 13:15:31
Witam, praca w Niemczech przy zbieraniu pieczarek, jest nie opłacalna, ludźi traktuje sie jak śmieci, podejscie przelozonych do pracownikow jest nie dopuszczalne !!! kazdemu odradzam wyjazd ! Wszystkie Panie "sztrasowe" sa bardzo nie mile dla pracownikow i potrafia obgadywac kazdego pracownika ! jezeli im cos nie wychodzi mszcza sie na pracownikach, szefostwo udaje ze nic o tym nie wie i ich zaklad pracy to czysty obóz pracy!
gość 2016-01-22 14:08:32
Witam Meterik. Odradzam wyjazdu z tej firmy. W pracy jest wyzysk, szt rasowe czyli polki( Mariola czyli bobek, Dominika czyli geter oraz Krystyna czyli postrach całego zakładu) wydzierają się w sposób skandaliczny w stosunku do pracowników. Proszę szefostwo o zainteresowaniu się tych osób bo przez te osoby duża jest rotacja pracowników.
Pozdrawiam
maciek 2016-01-23 10:12:08
Zgadzam się z tobą(gość), w zakładzie ludzi traktują jak gówno. Ja wytrzymałem miesiąc. Szt rasowe porażka nic nie potrafią oprócz wydzierania się na ludzi i stania nad nimi. Najgorsza była Krystyna brzydka jak grzech oraz geter też tragiczny(nie zwracał uwagi tylko swoim przyjaciołom).`Szefostwo nie ściągajcie już więcej ludzi weźcie się za szt rasowych.
Anonim 2016-01-24 20:27:21
Hej ja właśnie slyszalam ze zarobki male ale atmosfera jest właśnie ok i duzo lepsza niz na holandi..w jaki sposob sie mszcza? Odp prosze bo mam jechac tam we wtorek teraz..
maciek 2016-01-24 21:18:45
Odradzam wyjazdu, ale najlepiej przekonaj się sam. Atmosfera jest do dupy.Praca jest w formie akordu jak nie wyrobisz normy to masz upomnienia.
Volvo 2016-02-25 11:18:13
Witam.
Planowany wyjazda w marcu mamy do pieczarkarni. ktoś się wypowie? co i jak?
komiko 2016-03-02 03:31:20
zależy gdzie jedziecie?do jakiego miasta?
lolo 2016-03-05 10:41:44
my np. jedziemy teraz do horst, ktos cos wie?
1
;-) 2016-03-10 19:09:32
Witam,
W Horst warunki nie sa zle,do wszystkiego mpzna sie przyzwyczaić powiem tak jak komuś zalezy na pracy na pieniadzach to pracuje a jak ktos mysli ze jedzie tam na wczasy to po tygpdniu wraca bo nawet w polsce nie płacą za leżenie.Mozna zarobic.
gość 2016-03-11 16:09:25
Witam,mam info z pierwszej reki bo od wlasnej mamy....Ta praca w niemczech przy pieczarkach to bardzo bardzo ciezka praca za smieszne pieniadze,bo po pierwszej pensji bylo juz widać jak kantują.W przyblizeniu mieli zapłacić okolo 1500e a przelali na konto 700e za ogromną liczbę godzin i oczywiście sytuacja sie nie poprawila wiec trzeba było uciekać z tego obozu.Atmosfera w pracy bardzo nieprzyjemna za to inni pracownicy czesto bywaja wporzadku bo sami wdepneli w to gówno.Sory za szczerosc ale to naprawde gówno a nie firma bo robi sie za pół darmo i bardzo ciezko.ODRADZAM! Ze wzgledu na to ze kantują,lepiej pojechac gdzie indziej i sie narobić ale też zarobić i mnieć satysfakcje z ciezko zarobinych pieniedzy a nie za grosze tyrać dla kogoś....to tyle w temacie.
hazo428 2016-04-01 21:11:49
Witam, mam propozycje wyjazdu do Holandii w połowie kwietnia przez firmę Europe For Yo na zbór pieczarek i moje pytanie jest takie jakie tam warunki panują, ile na ręke za miesiąc zarobi, i czy rzeczywiście umowa o pracę ?
zuza 2016-04-02 00:04:29
Witam,
Ja dolanczam do postu. Tez mialam obawy przed pierwszym wyjazdem. Jechalam sama i sie balam. Ale mi prace polecila ciotka wiec sprobowalam. Ogolnie kokosow nie ma .Najnizsza krajowa w NL ,no chyba ze sie wyrobi bonus to sa wieksze pieniadze.Mieszkanie zalezy gdzie i z kim sie trafi ale ogolnie wystarczy posprzatac. W pracy atmosfera czasami ciezka ale do wytrzymania.Najwazniejsze dla mnie ze kasa zawsze jest na czas, umowa i ubezpieczenie. Tu w PL mialam 1000 zł na czarno wiec nie ma o czym gadac.
hazo428 2016-04-02 09:10:18
Witam Zuza, ile zarobi na rękę za miesiąc po odliczeniu mieszkania ?
nero 2016-04-23 21:47:19
witam powiecie jak jest w tej holandi na tychpieczarkach w horst i w tym drugim i jaki zarobek i czyjest drogo dzieki..
zuza 2016-04-25 16:01:33
Przepraszam ,ze tak pozno odpisuje ale nie mialam dostepu do internetu. Za pierwszy miesiac mialam niecale 950 euro na czysto. Ale juz kolejne mieiace byly lepsze bo mozna bylo sobie dociagnac kg. Bylo roznie ale tak ogolnie to mozna bylo zarobic 1200-1400 euro.No do tego sie wyzywic i transport do domu. Mam nadzieje,ze komus pomoglam.
mama24 2016-04-29 18:36:21
Witam
mam wyjazd do Holandii z tej firmy. Był ktoś może? Jakieś opinie? Dobre/złe?
mama24 2016-04-29 19:20:23
Orientuje się ktoś jaki jest transport do pracy? Ile osób mieszka i gdzie- w bloku? domku? Czy trzeba znać język? Czy jest ciężko na początku bez doświadczenia? W jakim wieku pracują tam ludzie?
ola19 2016-05-06 20:14:23
hej jadę we wtorek do Laichngen był tam ktoś? Jedzie ktoś? co jak? jakieś opinie ?
hyhyalo 2016-05-13 11:30:02
mama24 jezeli chodzi o horst: transport-dostajesz rower, mieszka sie w domkach, pokoj dzielisz z 2 lub 3 osobami, nie trzeba znac jezyka, moze byc ciezko jesli nie pracowalo sie wczesniej fizycznie, ludzie od 20 do 60 -najwiecej ok.40
Zostaw swoją opinię o Europe For You Centrum Pracy i Turystyki Grażyna Kafel - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europe For You Centrum Pracy i Turystyki Grażyna Kafel