Connecting Europe Sp. z o.o.

Sanok

Opinie o Connecting Europe Sp. z o.o.

lajcik 2015-08-18 19:23:20
mam takie pytanie załozyliscie mi konto w rabobanku nie mam jak wyjechadz go zamknac czy wy w tym tez mozecie pomuc bo wiem ze odsetki i nie tylko tam moze rosnąć napiszcie co i jak
3
taka jedna 2016-01-08 23:14:09
Polecam tą firmę, kiedyś korzystałam z jej usług.. :)
Gosicka 2016-12-10 16:37:01
hejka może ktoś odświeży temat jakie warunki teraz są w connectingu? proszę o wszelkie opinie, za każdą będę wdzięczna
lukas 2016-12-13 12:17:19
bardzo dobre 8.50 netto
1
ROBERT 2017-01-05 12:49:50
Dno, i kilka metrów mułu , warunki mieszkaniowe katastrofalne , wypłaty miesięczne , praca zazwyczaj po kilka dni w tygodniu a zdarza się że i cały tydzień trzeba siedzieć na domku. Polecam nie wiem komu , może Białorusinom .
3
Ostrzegaczka- Spluwaczka 2017-01-26 11:14:47
hahahaha to łukasz chyba ty tyle zarabiasz bo jesteś tam koordynatorę * mi wyszło 5,8 netto, agencja kpi sobie z ludzi może ktoś kto nie jest ogarnięty albo jest zdesperowany będzie tam pracować ale nikt normalny, w ogłoszeniu inna stawka, przychodzi do podpisania umowy a tam stawka o 0.42 centy niższa, zakwaterowanie takie że tylko uchodźcy by tam chcieli mieszkać za co słono sobie connecting liczy aż 80e(nie jest to klasyczny domek ani nawet nie bungalow), et-regeleging nie ma, bo pewnie sobie do kieszeni biorą, ogólnie agencja nastawiona na swój zysk a nie na pracownika, opinie negatywne ma nie od wczoraj bo na niedziela.nl od 2011 roku już ich obsmarowywali. Nie jestem zła na te firmę, ale ludzie na boga zanim się zdecydujecie na pracę tam pomyślcie że jest dużo LEPSZYCH firm od tego g*wna, będziecie pracować tam a kasa na koncie będzie marna, naprawdę. Pracowałam w innych firmach i wiem że gdzie indziej może być lepiej, szkoda czasu siły, motywacji i energii na ten dziwny twór jakim jest Connecting Europe z Sanoka, Beuningen.....
3
LOL! 2017-01-26 11:18:26
Jestem koordynatorĘ :D Buahahah :d.
Ostrzegaczka- Spluwaczka 2017-01-26 14:24:02
tak to ę to celowy zapis :-D
gorzka 2017-02-25 19:35:04
byłam na kwiatkach , nie polecam przez telefon pani z sanoka obiecuje złote góry a na miejscu się okazuje porażka, tygodniówek nie ma tylko miesięczne, wakacyjnego i urlpowego brak, a i na wypłate sie czeka 6tygodni tzn w 5tym tygodniu pracy dostajesz solaris zbiorczy a za tydzień dopiero wypłata, a jak są godziny to różnie raz 35 raz 42 ale nie płacą nadgodzin tylko ci zabierają np z tych 42 dodają do tego tygodnia co masz mniej żeby ci wszystkie wychodziły po normalnej stawce! manipulanci i nic więcej, a rolnik u którego się pracuje ma to w dupie także nie polecam tej firmy
1
Zostaw swoją opinię o Connecting Europe Sp. z o.o. - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Connecting Europe Sp. z o.o.