Concordia S.C. Zakład Pogrzebowy

Kraków

Opinie o Concordia S.C. Zakład Pogrzebowy

martin 2015-05-27 00:03:40
Polecam ten zakład pomógł nam odprowadzić mojego tate z chonorem do św spczynku .Dziękuję ps pytajcie o pana Grzegorza on dopilnuje nawet żeby nasz tata mial różaniec
martin 2015-05-27 01:07:35
Chcecie godnie pochowc ci bliska osobe tak jak mój tato poproscie szefa o pana Grzsia on pomoże Ci do samego kaca Dziękuję wam za wszystko
kljent 2015-06-04 12:10:29
Nisamowita obsluga ktura zajęła się obsluga mojego taty z lotniska do grobu. Pelny professional dzięki
klijet max 2015-06-07 02:07:46
W skrucie dzięki za pomoc przy organizacji pożegnania teścia
Zdzisek 2015-06-10 07:55:03
Bardzo serdecznie polecam ten zakład pogrzebowy , pogrzeb przeprowadzony bez zadnych komplikacji . Obsługa bardzo miła
Polecam!
Klaudia 2015-06-10 07:57:51
Polecam ten zakład pogrzebowy jeżeli szanuja państwo godne odprowadzenie bliskiej osoby do ostatniego spoczynku ,Tak jak w przypadku mojej mamy . Pogrzeb wykonany bardzo sprawnie i bez zadnych porblemow . Polecam ten zakład pogrzebowy
... 2015-06-11 08:11:38
Polecam bardzo serdecznie ten zakład!
Mirek 2015-06-11 08:13:09
Polecam bardzo serdecznie ten zakład!jak najbardziej rzetelne usługi ! Bardzo miła obsługa .
marja 2015-06-11 13:23:50
Dziękuję wszystkim za pomoc i doradztwo oraz wsparcie
Ela 2015-06-12 10:28:30
Dziekuje za pomoc w pochowaniu mojego ukochanego brata , wszystko w jak najlepszym porzadku .
Heniek 2015-06-12 10:29:59
Goraco polecam ten zaklad pogrzebowy , kompleksowa obsługa pogrzebu jak i wszystkich załatwien z nim zwiazanych .
Pozdrawiam
Sebastian Lelek 2015-06-14 23:22:39
Po prostu Dziękuję za pomoc jesteście super naprawdę polecam to nie salon jak karawan to prawdziwi ludzie dzięki
Zygmunt 2015-06-16 10:57:14
Dziekujemy za uzannie, Panstwa oczekiwania sa dla nas zobowiązaniem. Dziekujemy serdecznie
Arkadiusz 2015-06-16 11:00:32
Szczególne podziekowanie dla zarzadu społki Concordia za uczciwe i docenienie wynagrodzenie swoich pracownikow. Za uczciwa praće dobra płace. Dziekujemy
hmmmm 2015-07-27 21:38:06
Witam serdecznie tak chwalicie zakład a mój mąż nie dostał wypłaty za 1.5 miesiąca to jest 3.5 tysiąca...a teraz nawet nie odbierają telefonu tacy uczciwi...takich jak my jest sporo...
tęga głowa 2015-08-06 23:25:17
widzicie państwo wygląda to tak ,kilkunastu ostatnio pracowników którzy się tam przewinęło odeszło z niewypłaconymi wypłatami za okres od miesiąca(ci co się szybko zorientowali ) do kilku miesięcy(ci co wierzyli w cuda). Wszystkie opinie pochwalne to wpisy jedego gościa ,widać to po masie powtarzających się błędów ortograficznych ,po drugie zakład ten obsługuje 2-3 pogrzeby w miesiącu a żenujące wpisy są w odstępie kilku dni. Na koniec ostrzeżenie ,nie podejmujcie tam pracy chyba ze umówicie się na dniówki ,nie załatwiajcie tam pogrzebu..Pan "Grzesiu" w niczym nie pomoże bo już sam zachodzi za swoja wypłatą ...zaległą.
wasz były 2015-08-06 23:28:08
jak wam nie wstyd pisać takich kłamstw...rozbijacie się samochodami po kilkaset tysięcy a ludziom z małymi dziećmi nie wypłacacie pieniędzy ...wstyd i żenada
Były pracownik 2015-10-27 20:45:15
Zaklad ten nie wypłacił pieniędzy za pracę co najmniej kilku osobom a od zeszłego roku toczy się sprawa w sądzie pracy przeciwko temu zakładowi. Łatwo to sprawdzić a te wpisy pozytywne to jakiś nie ukrywam pisze z błędami ortograficznymi. Żenada.
hmm 2016-03-04 21:48:54
Podobno właściciel nie żyje niech rodzina odda kase pracownikom sprzeda fure i starczy na spłate długu
Zostaw swoją opinię o Concordia S.C. Zakład Pogrzebowy - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Concordia S.C. Zakład Pogrzebowy