Procan Sp. z o.o.

Zakrzewo

Opinie o Procan Sp. z o.o.

antytimon 2016-01-09 23:36:05
Dobrze że 2 wywalili bo by było więcej nierobów.
3
Pampalini 2016-03-06 08:13:38
Ludzie życie nie kończy się na Procanie weźcie jak Neo odpowiednią pigułkę i żyjcie !!!!, a nie tkwijcie w żalu za firmą w której was już nie ma i nie będzie.Co do podkopujących dołki pod innymi , cóż tak to już jest że zawsze znajdzie ktoś kto chce mieć więcej władzy i chajsu. Na nich też przyjdzie kiedyś czas,ktoś zapuka zapyta czy jest tu jakiś cwaniak i skończy jak " grucha " w Chłopaki nie płaczą :).Jest takie Polskie przysłowie " nie rób drugiemu, co tobie niemiłe " pamiętajcie że zostali tam też fajni ludzie którzy chcą w spokoju pracować .
2
śmiech 2016-04-23 18:08:09
nie mogę uwierzyć że komuś zależało żeby zniknęły wpisy...a nie zależało komuś ustalić czemu ktoś ustalał żeby mieć z tego korzyści??
to_ja 2016-04-27 18:14:37
Witam
Mogę prosić o zarobki magazyniera na początek? Widełki płacowe? Godziny pracy?
to_ja 2016-04-27 18:21:36
Witam
Mogę prosić o zarobki magazyniera na początek? Widełki płacowe? Godziny pracy?
1
Baron 2016-05-12 10:26:08
Jak chcesz iść na magazyn do Poznania to musisz mieć twardą psychikę. W Poznaniu kierownik oddziały 3 osoby na L4 na głowę wysłał...
8
Góral 2016-07-24 10:26:31
nie chcę nic mówić który oddział ale kierowniku używaj prysznica i kosmetyków bo to nie ładnie świadczy o firmie!!
11
Pampalini 2016-09-01 20:00:22
2 będziesz miał z przodu po okresie próbnym ale musisz mieć twardą psychikę i trzeba uważać na " strzelców ". Godziny to standardowo 8 , ewentualnie nadgodziny ale do wybrania.
Xxx 2016-09-16 13:22:27
Najgorsza firma, bez poszanowania dla pracowników. Agencyjnych ma sie za gowno (przepraszam za to ze jestem z agencji, niestety w tych czasach nie zatrudnia sie ludzi na normalnych warunkach). Zero skrupułów, wyrzucają bez wachania a zostawiają tych którzy nie potrafią niczego. Odradzam każdemu. Zatrudniają w zależności od zapotrzebowania a w momencie kiedy jest troche gorzej wyrzucają po to zeby za tydzień zatrudnić innych do tych samych gownianych zadań.
1
Yyy 2016-09-18 00:31:07
Nie zgadzam się z Tobą Wszystkich mają gdzieś. Powinni wprowadzić klawisz na kontrolerze TOALETA, norma na siku i stolca. Miały być ankiet po co ktoś tu się ma żalić, jak będą może nie wszyscy będą tak pewni siebie jak teraz. Brawo dla Górala najwięcej polubień :)
3
MARZENIA 2016-09-19 23:08:51
Z dnia na dzień coraz gorsza praca!Trzeba motywować ludzi! Więcej rozmowy z pracownikiem powinien rozmawiać Pracodawca. Więcej szacunku do pracownika bo wszyscy pracujemy na sukces firm. Zasługujemy na rozmowę z Wami i docenienie nas jak pracujemy.
2
List do Pani A 2016-10-03 15:24:34
Witam. Jeżeli mi się uda kiedyś dostać premie na którą zasługuje to obiecuje że kupie Pani A piękną sukienkę żeby nie wyglądała jak Latryna w lesie.
10
Pani A to modliszka. 2016-10-13 15:56:07
Czy ty na głowę upadłeś ? Pani A z poznania twierdzi, że na ludzi trzeba krzyczeć jak na niewolników. Szefowa to zbyła bo jak twierdzi do czasu aż klienci są zadowoleni ona nic nie zrobi, a osoba która poinformowała Pania prezes o tym fakcie została zwolniona, bo miał czelność wytykać sadystyczne zachowania A. Reasumując, praca dla osób które chcą popełnić samobójstwo ale nie są tego pewne w 100%. Po kilku miesiącach pracy z Panią A stwierdzisz, że samobójstwo to dobre rozwiązanie...
6
Nie poddawać się :) 2016-11-01 19:14:02
Pewnego dnia pracownik wpadł do głębokiej studni. Pracownik krzyczał żałośnie godzinami, podczas gdy Pracodawca zastanawiał się, co zrobić. W końcu zdecydował: pracownik i tak jest stary, a studnię i tak trzeba już zasypać. Nie warto więc wyciągać z niej pracownika. Zwołał wszystkich swoich kierowników do pomocy. Wzięli łopaty i zaczęli zasypywać studnię śmieciami i ziemią. Na początku pracownik zaczął krzyczeć przerażony. Nagle, ku zdumieniu wszystkich, uspokoił się. Kilka łopat później pracodawca zajrzał do studni i zdumiał się tym, co ujrzał: za każdym razem, kiedy kolejna porcja śmieci spadała na pracownika grzbiet, ten robił coś niesamowitego, otrząsał się i wspinał o krok ku górze. W miarę, jak kierownicy pracodawcy sypali śmieci i ziemię na pracownika, pracownik otrzepywał się i wspinał o kolejny krok. Niebawem, wszyscy ze zdumieniem zobaczyli, jak pracownik przekracza wrąb studni i szczęśliwy oddala się .
Życie będzie zasypywać Was śmieciami, każdym rodzajem brudów. I jest tylko jeden sposób, żeby wydostać się z dołka. Po prostu trzeba otrząsnąć się i zrobić krok w górę. Każdy taki strząśnięty kłopot, to jeden stopień ku wolności. Możemy wydostać się z najgłębszych tarapatów, jeśli się nie zatrzymamy, jeśli się nie poddamy!
Otrząśnij się więc i wejdź na kolejny stopień…
5
monter 2016-11-02 15:31:16
sprzedajesz garnki czy perfumy ?
2
Góral 2016-11-04 19:36:01
Panie Montersmród ta historia nikogo nie obraża, taka jest prawda! Praca nie jest zła bo każdy sobie radzi jak by nie było, dlatego Panu Panie Montersmród sprzedał bym perfumy.
2
BigMama 2016-11-11 08:01:52
Góral, właśnie monter wysypał na Ciebie śmieci. Zasypał Cie po szyje a Ty zamiast się wspinać, wspinać i olać co pisze obraziłeś go... i Tyle z twojej bajki rodem z korpo po praniu mózgu.
3
ORKIESTRA GRA DLA WSZYSTKICH 2017-01-15 14:43:25
Panie Prezesie zamiast zacznie Pan oceniać ludzi proszę zacząć od siebie... Pan Owsiak zarabia na tym co robi ale bardzo dużo robi dla ludzi!! Pan nic nie zrobił żeby Pana ludzie byli dobrze i uczciwie oceniani i dobrze zarabiali. To że dał Pan na malucha by reklamować swoją firmę nie znaczy żeby zabierać to pracownikom którzy się starają i robią dobrą pracę!! Proszę oceniać ludzi indywidualnie nie zespołowo!!
15
Czasownik 2017-03-08 19:10:19
W Poznaniu nowy ppan kierownik Ł po załatwieniu pracy rodzinie oraz przyjaciołom zrobił sobie prywatny folwark z procanu
1
Czasownik 2017-03-09 00:20:11
Pozdrowienia dla wszysktich ...K....
1
Niedoceniony 2017-03-09 08:30:14
Hej K ja już jestem w budimexie
1
Niedoceniony 2017-03-09 08:35:48
A kto to bigmama
Pracuś 2017-03-09 12:24:31
Same bzdety mi tu dobrze
Pracuś 2017-03-10 20:33:24
Ludzie dajcie sobie spokój wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a opinie zostawcie dla siebie
Byniu 2017-03-17 18:22:59
Te zapracowany... po to jest ten portal aby właśnie opinie wystawiać. Że tobie dobrze to nie znaczy że innym jest tak samo , ty po prostu dobrze trafiłeś i wiesz które dupsko trzeba cmokać :).
3
Zostaw swoją opinię o Procan Sp. z o.o. - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Procan Sp. z o.o.