Paass Logistyka Sp. z o.o.

Bolesławiec

Opinie o Paass Logistyka Sp. z o.o.

mr.xxx 2014-02-11 21:55:27
jak to co 3500zl za dymanie po 5000tys km TYGODNIOWO!!!! Śmiech na sali 3000zł zarabia zwykła osoba fizyczna na dobrej budowie ...
7
Masakra 2014-06-26 05:59:06
NIE POLECAM!!! Jak kolega wyżej napisał: za 3500tys zł robisz 5000tys km tyg. Obiecuja ci podwyżkę po 3 miesiącach. Okazuje sie ze dostaniesz jedna podwyżkę dopiero po roku, 200zł. I na tym sie skonczy jesli chodzi o podwyzki.Kto mądrzejszy juz dawno robi w innej firmie. Zostało tam tylko z 5ciu kierowców ktorzy robią ponad 2 lata.Boja się odezwać i walczyć o swoje. Są nieudolni i nie potrafia znalesc sobie lepszej pracy a takowe istnieją.. Reszta to nowy narybek ktory również zmienia sie nieustannie. Dziekuje
3
F1 2014-07-04 11:54:03
firma OK..
1
juujjj 2014-07-24 17:55:45
firma ok hhhhaaaahhhhhhhaaaaaa fajne to porsche prezesa i tyle
1
pracownik 2014-08-31 01:04:49
Pracuję w tej firmie parę miesięcy i coś w tym jest co piszą przedmówcy-dymasz w obsadzie dwuosobowej za 3.500zł.Mówią ci,że wszystkie weekendy wolne i po pół roku podwyżka i tak jedno jak i drugie gówno prawda!Szef wpłacił zaliczkę na nowego porsche,mimo że stary model już miał(tak jak hummera,motor harley davidson i kochanki na boku)Żona w Szczecinie a rucha dziewuchy z pobliskich wiosek za przejazd białym porsche ;-)
stary pracownik 2014-09-08 15:04:20
dokładnie,wszystkie informacje wyzej wymienione to prawda,firma tragedia,spedytorzy to ludzie z ulicy nie znajacy kompletnie sie na niczym,siedzi taki kudlaty,byly kierowca,nawet zarówki nie potrafił wymienić w scanii haha. Syf jeszcze raz syf. i ,ze ludzie jezdza za 3500zł smiech na sali.
4
om 2015-01-31 14:38:02
(usunięte przez administratora)sie nadaje,wiecie do czego? slimaki na spacer wyprowadzać.
doswiadczony pracownik 2015-02-21 15:02:50
zgadzam sie, ja tez pracuje juz troche w tej niby super firmie transportowej, ciezka praca za mala kase, ale za to ile sie mozna dowiedziec od spedytorow , opowiadaja ze biale porsche cabrio to dlatego zeby mu sie poroże zmiescilo...
kierowca 2015-03-11 09:22:27
Maskakra jak to czytam byl bym szefem panem R ... polowe kierowcow bym w.....b z placu .polowa sami nieudacznicy i traktozysci potrafią tylko stac pod BDN i plakac jak to jest zle i ile aut ma szef ale jak staną oko w oko z nim glowa na du .Stale trasy to i kon sie nauczy jezdzic pojda na pojedyncza w europe gowno w gaciach.
rocznykierowca"P" 2015-03-14 22:50:59
Ludzie co wy piszecie!!Jakie 5000tyś km. tygodniowo jak miesięcznie jezdzi sie ok 12-13 do 14tyś.km. Nieudacznicy pracujący w firmie to ci, którzy zwalniają się po paru tygodniach, lub miesiącach, bo nie
są przyzwyczajeni do jazdy po nocach i nie potrafią zaplanować sobie trasy według godzin.Co do spedytorów to różnie bywa"Kudłaty może nie potrafi wymienić źarówki"ale spedycja bez niego leży i kwiczy:-) Minus firmy jest taki, że nie ma żadnych dodatków na Święta.Sprzątaczka w szpitalu w Bolesławcu dostała 300zł a w takiej firmie nawet sms-em nie dostaniesz życzeń na Święta:-(
Ogólnie jak trafisz na fajnego zmiennika, to jeździ się dla fajnie-gorzej jak na jakiegoś palacza, lub starszego gościa-wtedy mam ochotę się zwolnić
zaintersowany .. 2015-03-30 15:43:44
ja jest w szoku.. ludzie jak jestescie niezadowoleni to po co pracujecie.. przeciez w wiezieniu nie jestescie i pracowac na sile nikt nie musi..czytam tak i mysle obojetnie jaka firma i obojetnie jaki szef .. ale gdyby nie on to byscie pracy nie mieli.. jak kazdy z was taki madry to czemu nikt nie otworze sam firmy i placi ludzia 10 000 zl i wysyla sms wszystkim na swieta i moze na walentynki.A to jest dla praca senorow , bo do seniorow tez trzeba sie usmiechac bo jeszcze zawalu w ich wieku dostana,czy codzienne zycie i praca. pokazcie mi jedna firme w polsce i na swiecie gdzie wszyscy pracownicy sa zadowoleni!!
Jak czytam to wszystko to az szkoda slow..jak ktos nie jest zadowolony to niech sie zwolni a nie nazeka..bo my polacy umiemy najlepiej tylko nazekac ze kazdy jest zly... a nic ze soba dalej nie robimy.
Widac tu zazdrosc bylych pracownikow... ludzie jak jestescie tacy sprytni i inteligetni to nic nie stoji na przeszkodzie miec samemu 10 porsche w garazu. Nikt wam nie broni..a ze szef zarowki nie umie zmienic.. w koncu po cos ma ludzi..a jakby umial sam to zmieniac..to mysle ze tez byscie narzekali i mowili ze nic wiecej nie umie tylko zarowki zmieciac..czlowiekowi dogodzic nie mozna bo obojetnie jak to i tak zle bedzie...
sumujac wasza i moja wypowiedz powiem tylko jedno zazdrosc to najgorsze co moze byc..
wszstkich kole w oczy co inni maja .. a skoro tyle ma a nic nie umie to wy co tak szystko umiecie i narzekacie powinniscie stac co najmniej jak Bill Gates...i tego wam zycze !!
P.s.slychac duzo o firmach ktore bankrutuja specialnie aby swoim pracownikom nie wyplacac .. pewnie kazdy z was.. jak komus pensja i godziny nie pasuja.. to niech sie zatrudni w innej firmie ktora moze ...mu wyplaci pensje.. a jak nie to bedzie mial kolejna mozliwosc pisania na formu.. ale teraz to chociaz podstawnie..
albo zasze zostaje mozliwosc zatrudnienia sie jako sprzataczki w Boleslawcu.. to gwarantowane jest 300 zl na swieta!!
xxx 2015-03-30 16:03:51
jak tak super zarabia sie na budowach.. to czemu nie pojdziesz na budowe pracowac..jak na budowie tak dobrze sie zarabia to po co ludzie za takie zarobki wyjezdzaja do pracy za granice..
1
kierowca 1 2015-05-22 14:29:47
jak to czytam to dochodzę do wniosku ze jak ktoś jest życiowym nieudacznikiem to i tam w życiu nic nie osiągnie bo potrafi tylko narzekać.Zakradajcie własne firmy i jazda.A zazdrośni ludzie są i będę.Wiec nic innego im nie zostało tylko pisać głupoty.Pozdrawiam wszystkich kretynów a z tego co widzę to ich nie brakuje.Jeżdżę i nigdy nie było sytuacji żebym co tydzień na weekendy wyjeżdżał wiec nie wiem u kogo pracowaliście?
2
Zostaw swoją opinię o Paass Logistyka Sp. z o.o. - Bolesławiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paass Logistyka Sp. z o.o.