Dwór Kombornia Hotel & Spa

Kombornia

Opinie o Dwór Kombornia Hotel & Spa

hancock 2012-06-01 16:18:47
świetnie, dziękujemy, a teraz prosimy o komentarz kogoś kto nie jest podstawiony przez pracodawcę. Taki uczciwy... znaczenie słowa uczciwy znajdziemy z pewnością na stronie Wikipedii lub encyklopedii Britannica. Pozdrawiam :)
1
kelnerka 2012-12-20 12:05:34
Nie polecam pracy na stanowisku kelnerki/kelnera w Dworze Kombornia. Właściciele chyba zapomnieli o tym, że ich pracownicy mają także swoje życie prywatne i plany. Faktem jest że specyfika pracy na tym stanowisku wymaga dyspozycyjności w każdy dzień niezależnie od tego czy są święta czy nie, ale powinny być jakieś granice. Pracując tam należy się przygotować na to, że będziecie musieli być gotowi na każde wezwanie nie tylko do pracy ale na różnego rodzaju spotkania i zebrania za które nie zobaczycie ani grosza. Jedno z ostatnich ogłoszeń o pracę w Dworze zawiera tekst: "Sam sprawdź jak się pracuje w Komborni - a nie ufaj plotkom." Żałosne. To nie są plotki lecz opinie. Dziwne jest że nigdzie w internecie nie można znaleźć tych pozytywnych. W chwili obecnej znów jest ogłoszenie o pracę na stanowisku recepcjonistki i pokojówki. Skąd takie rotacje pracowników? Dlaczego właściciele nie potrafią utrzymać stałej załogi. Od momentu otwarcia dworu przez recepcję przewinęło się chyba ponad 20 osób. Czy przyczynia się to do podnoszenia jakości usług?
1
pomoc 2013-05-22 15:46:20
zgadzam się z opinią kelnerki praca jest na pełen zegar a pieniądze nędzne musisz być dyspozycyjny 24 godzin na dobę i w dodatku gnoją cię na każdym kroku po kuchni się nie chodzi tylko biega i tak jest źle odradzam sama z stamtąd odeszłam pracując po 14 godzin dziennie świątek piątek i niedziela miałam 6 zł na rękę(usunięte przez administratora)
szparaga 2014-03-22 16:39:40
praca w tym miejscu to prawdziwy koszmar nikomu nawet najwiekszemu wrogowi tego nie polecam praca jest 25 godz na dobe pracuje sie po 5 , 6 dni w tyg po 12, a czasem nawet 16 godzin dziennie i to na umowie zleceniu za 7 zł na rękę no bez przesady nie ma wogóle przerwy w pracy czasem jest się bez jedzenia przez 12 godz nie wolno nic zjeść co nie jest nasze prywatne wszedzie kamery i podsłuchy a jeden z właścicieli a szkoda słów , nawet sie tam nie wybierajcie ja mam to juz za soba nikt tam długo nie wytrzymuje , swieta całe w pracy każdy weekend oczywiście też w sezonie od maja do pażdziernika ani jednego weekendu wolnego tam nikt nikogo nie szanuje , od pracowników tylko wymagają a od samych siebie nie , nic dziwnego że pracownicy odchodzą
2
koteczek 2014-07-03 16:30:18
zdecydowanie nie polecam pracy w tym hotelu trzeba być dyzpozycyjnym 24h na dobę niestety nie ma się przerwy w pracy jeden weekend w miesiącu wolny zarobki nie wykraczają poza najniższą krajową jeśli wogole tyle zarobisz. Szkolenia na które muszisz specjalnie przyjechać i nikt ci za to nie zwruci a właściciele maja tylko dobry humor jak jest cały hotel ludzi inaczej tylko cię gnoją na każdym kroku i wykańczają psychicznie. Każdy wytrzymuje do czasu zresztą zauważcie co miesiąc są nowe przyjecia nie ze potrzebują do pracy nowych ludzi bo tych co mają to szanują tylko ze wszyscy z tamtąd sie zwalniają . każdy kto tam pracuje albo pracował potwierdzi to
1
ja pracuje 2014-07-08 18:41:01
czytam te opinie, bo osoba która zaczęła pracować ze mną mi to podrzuciła - podczas pierwszego dnia w pracy pytała się i ludzi w moim dziale - czy to prawda co piszą...
Generalnie to co przeczytałem ma się nijak z rzeczywistością.
Nikt nie pracuje więcej jak 12 h/dobę. Każdy ma płacone zgodnie z umową a przychodzi do pracy zgodnie z kodeksem - wiem bo mam o to robione przez szefostwo awantury.
I ostatnie - że to ludzie sami odchodzą? hahaha nie pasujesz do zespołu i pomimo rozmów nie poprawiasz się w pracy to Cie zwolnią.
Gratuluję bzdurnym hejterom twórczości która ma się nijak z rzeczywistością.
Dzięki takim głupim osobom, normalne osoby mają znak zapytania czy spróbować tutaj o pracę.
Warto próbować!
5
koteczek 2014-07-12 19:49:17
człowieku "ja pracuje" . Ogarnij się to chyba jest twoja pierwsza praca bo w innej dali by ci tak w dupę ze byś schudł ze 30 kilo jak jesteś kiero9wnikiem to moze i nie pracujesz wiecej niż 12 h bo normalni ludzie zapieprzaja po 16 godz i nie maja nic do powiedzenia a wy i tak ich traktujecie jak smieci . a płacone to wy chyba macie dobrze a nie pracownicy na umowie zleceniu bo takich dużo heh .to prawda ze ludzie sami odchodza bo nie wtrzymują z takimi kierownikami jacy tam są szczególnie na barze,a swoja drogą ciekawe ile premii dostałeś za umieszczenie takiej opini , i zę chyba musisz dobrze zarabiać kiedy tak bronisz swojego stołka takich ludzi z takim mniemaniem nawet na zmywak nie przyjmują.
2
ja pracuje 2014-07-14 00:35:18
nie wiem kim Ty zakłamana osobo jesteś...
Ale widzę, że Tobie sprawia przyjemność oczernianie miejsca pracy - w którym Ciebie nie zatrzymali.
Nie kłam, że ktoś zapieprza tu po 16 godzin... Traktowani jak śmieci? Ludzie pracują tu po prawie 5 lat, inni po 3-4 i nikt nie ucieka z tego miejsca. Jest lepiej i gorzej - ale cieszę się, że jeżeli kiedykolwiek tutaj pracowałaś to Ciebie już tu niema - bo kłamliwe osoby powinny być na bezrobociu.
4
Darek z Gdyni 2015-07-23 21:05:12
Byłem w 4 gwiazdkowym Gościńcu:
1. Tak gorąco w lato w pokojach, że nie można tam spać, w pokoju mały wiatraczek.
2. Przyjechaliśmy jako małżeństwo i nie chcieli nam na początku dać drugiej karty magnetycznej do pokoju.
3. Woda mineralna tylko pierwszego dnia a potem z łaski po telefonach.
4. Nie ma lodówki, by trzymać tam chłodny napój!
5. Pierwszego dnia namydlony pod prysznicem, woda stop! Po 20 minutach włączyli
6. Nie ma czajnika elektr. Przynisza termosik, biorą kaucję 30 zł, cherbata 10 zł!
7. Ręczniki na podłodze, ale nie wszystkie wymienione! Pewnie pokojówka uważa ze jeszcze czysty! Masakra!
8. Na basen malutki opaska magnetyczna w recepcji, po basenie mokry i zmęczony musisz oddać ją do recepcji! Masakra!
Przypominam 4 gwiazdki!
1
re Darek z Gdyni 2015-08-26 18:02:07
Darku... coś Ci się pomieszało...
spałeś nie w 4**** a w Gościńcu - czyli pokojach o standardzie 3*** - niedoczytałeś...
Nie ma tam ani klimatyzacji, ani baru, ani lodówki w pokoju - bo to są 3*
Jak chciałeś mieć to wszystko o czym piszesz + świeże ręczniki w pokoju to mogłeś spać w Dworze...
Nie pisz kłamliwych opinii o miejscach - bo to mocno nie fair
1
gosc 2016-03-10 10:41:16
Panie Dariuszu - o czym Pan pisze??
To co Pan napisał jest przejawem nieodpowiedzialności w internecie... fajnie się pisze nieprawdę obrażając coś czy kogos nie podając swoich danych??
Ja spędziłem ferie w gościńcu - i było OK! Obsługa uśmiechnięta, wszystko czyste i w jak najlepszym stanie!
Zostaw swoją opinię o Dwór Kombornia Hotel & Spa - Kombornia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dwór Kombornia Hotel & Spa