Aqua Clear Oczyszczalnie Ścieków

Tychy

Opinie o Aqua Clear Oczyszczalnie Ścieków

Andrzej30 2013-04-15 15:06:14
Mam oczyszczalnie zainstalowaną przez Aquaclear Tychy ul. Orzeszkowej. Odradzam współpracę z tą firmą. Terminy jakość wykonania i klienta właściciel pan [usunięte przez moderatora] ma głęboko w [usunięte przez moderatora]
2
moric21 2013-08-22 13:17:09
Potwierdzam, kontakt z klientem beznadziejny. Własciciel jeszcze jakoś się stara puki nie ma umowy i kasy a potem ma wszystko gdzieś. Błędnie wykonany montaż? "Nie nasza wina" i nieodbieranie tel. porażka, stanowczo odradzam.
1
Marcin 2014-01-03 23:09:03
Dobry kontakt tylko do czasu skasowania klienta. Potem zero kontaktu, brak serwisu, gwarancja tylko teoretyczna, porażka :/
2
kris 2014-07-06 10:56:46
również mam oczyszczalnie zamontowaną przez firmę aquaclear jak do tej pory nie mam z nią problemów robotnicy mili wszystko mi wytłumaczyli ja polecam
3
Adas 2015-02-26 12:09:39
Polecam firmę Inzynieria Srodowiska Skoczykłoda zajmą sie wszystkim od urządzenia po montaż i projekt.
1
dank 2015-04-22 11:58:18
Zgadzam się ze wszystkimi przedmówcami co do obsługi przez szefa firmy Mazurka. Ale co do montażu,to już nie.Ekipa rzetelna,miła zawsze pomocna,pan Krzysztof na prawdę super fachowiec.Wytłumaczy wszystko i odbiera telefony,o każdej porze dnia i nocy,I tyczy się to również małżonki pana Krzysztofa,która nie pracuje w tej firmie ale z racji tego,że ma kontakt bez pośredni z nią,wie wiele i mogze dużo pomóc i wytłumaczyć.Piszę to,bo opinia ta ,nie tylko moja ale kilkunastu moich znajomych,do których dzwoniłem żeby poznać ich opinie.Tak więc Mazurek cham,gbur ale to nie,on montuje i produkuje oczyszczalnie,więc nie szkalujmy bo oczyszczalnie są bardzo dobre i ekipa też,a zawsze można poprosić nr telefonu do pracownika i ominąć rozmowę z szefem Mazurkiem :-)
1
paweł 2015-11-03 20:42:30
ekipa montująca bardzo miła,montowali wlaśnie u mnie,wszystko objaśnili zrozumiale,a jaki tam ich szef jest to ja niewiem,ale pani mazurek bardzo miła pani
klient 2015-12-07 23:05:52
Omijac szerokim lukiem. Zero gwarancji. Wszystko fajnie do momentu jak nie maja kasy.
marek 2016-02-08 11:17:06
Zgadzam się z przedmówcami. Teraz jak opinia poszła w świat dzwonią do klientów proponując przedłużenie gwarancji, że niby będą robić coroczne przeglądy (oczywiście za kasę). Prawda jest taka, że wszystko jest ok do momentu zapłaty. Potem zostaje się samemu z problemem. Jak się okazało po audycie innej firmy montaż został wykonany błędnie.
bolek 2016-02-23 16:45:31
Podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami. Mazurek to genetyczny gbur, cham i narcyz. Jego żona miła, ale nic dobrego z tego nie wynika. Po skasowaniu za montaż zero kontaktu. Kilkukrotnie zgłaszana reklamacja montażu oczyszczalni, w tym do Pani Mazurek zero reakcji. Jeżeli ma ktoś pomysł w jaki sposób zmusić tę pseudo firmę do wywiązywania się z umowy bez składania pozwu sądowego uprzejmie proszę o opinię. A może poszkodowani przez Mazurka klienci złożyli by wspólny pozew?
emeryt 2016-02-25 00:29:09
Dołączam się do grona poszkodowanych klientów firemki AqaClear z Tychów. Macie Panowie rację Mazurek to indywiduum szczególnego rodzaju, prostak, na którym żadna krytyka i inwektywy nie robią wrażenia. Na takich typów działa jedynie argument siły i gdyby po staropolsku, ktoś dałby mu mocno w gębę być może zdobyłby się na refleksję. Tyle tytułem wstępu, a teraz konkrety:
- problemy na etapie uzyskania akceptacji przez Wydział Architektury z winy Mazurka,
- to, co obiecywał Mazurek przed montażem nie zostało zrealizowane. W trakcie montażu musiałem wykonać sam część prac ponieważ ekipa montażowa nie była poinformowana przez Mazurka o specyfice miejsca instalacji oczyszczalni, ani też nie była przygotowana
do wykonania takich prac.
- montaż wykonany z usterką, którą musiałem usunąć sam, pomimo kilkukrotnie składanej reklamacji..
- teren po montażu nie został uporządkowany.
Gdy zadzwoniłem do Mazurka celem przekazania uwag odnośnie montażu, to co usłyszałem z jego strony to był szczyt agresji, prostactwa i chamstwa.
Oczyszczalnia funkcjonuje, ale nie jest bezobsługowa, jak to było wcześniej obiecywane, lecz wymaga stałego nadzoru o czym klient przekonuje się dopiero po jej zainstalowaniu. Osobiście odradzam korzystania z usług tej „firmy”. Żałuję, że nie skorzystałem z firmy oferującej oczyszczalnie marki Feliksnavis (o identycznej jak NV-1 konstrukcji, lecz nieco lepszych parametrach oczyszczania). Miałem okazję rozmawiać z kilkoma jej klientami
i wszyscy byli zadowoleni.
1
klient 2016-07-06 17:36:04
Zgadzam się z przedmówcami. SZCZERZE NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię o Aqua Clear Oczyszczalnie Ścieków - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aqua Clear Oczyszczalnie Ścieków