Global Protection Group

Legnica

Opinie o Global Protection Group

Orni 2014-06-20 21:35:04
Firma w 100% profesjonalna. Polecam.
5
Ryś 2014-10-10 21:03:35
Właściciel to kłamca i naciągacz, ostrzegam.
13
Romek6BPD 2014-12-15 19:52:14
Bardzo dobra firma. Wykonałem dla Global Protection Group kilka zleceń i wszystko było w jak najwyższym porządku. Umowa co prawda zlecenie, ale były to kilkutygodniowe działania. Wynagrodzenie bardzo dobre jak na Polskie warunki, a pieniążki przelane jeszcze przed terminem podanym w umowie. Polecam firmę jako pracownik.
4
Tomasz Górecki 2015-06-13 17:22:07
Firma z pierwszej ligi, godna polecenia.
3
Roman Czarnecki 2015-10-17 16:11:45
Polecam firmę!
Realizacja usług 5/5
Kontakt z pracownikami 5/5
Ceny 4/5
Jedna z nielicznych agencji ochrony na krajowym rynku kierująca się zasadami profesjonalnej obsługi klienta.
3
Mariusz Kowalczyk SGD 2015-12-13 10:35:44
W pełni profesjonalna firma z którą współpraca jest prawdziwą przyjemnością. Polecam z czystym sumieniem.
3
Arkadiusz Maksym 2016-01-04 21:44:59
Od dwóch lat współpracuję z GPG i bardo sobie chwalę te działania. Prowadzę zajęcia jako niezależny konsultant, a firma rozlicza się bardzo przyzwoicie ze mną. Zdarzało się wręcz, że otrzymałem wynagrodzenie z góry bo właściciel wyjeżdżał za granicę. Koszt wyjazdów, noclegów itd. zawsze miałem zwracane w terminie. To samo dotyczy płatność w skarbówce - bez problemów. Polecam współpracę z GPG.
3
Tomasz B. 2016-02-03 15:48:22
W 2015 r. przeszedłem w ramach rekonwersji dwa szkolenia w GPG, były bardzo udane. Pół roku później zgłosiłem się do tej firmy w sprawie zatrudnienia. Akurat nie mieli miejsc ale rekrutowali dla innych firm. Bardzo pomogli mi w kontakcie z pracodawcą, wytłumaczyli wszystkie ważne sprawy związane z zatrudnieniem zza granicą. Polecam firmę Global Protection Group.
3
Arek "DZIKU" 2016-02-24 01:26:36
Bardzo dobra firma, rzadkość na naszym rynku. Przyzwoicie płacą, a ludzie w firmie nie rzucają się sobie do gardeł. Szef jest ostry, ma duże wymagania, ale uczciwie podchodzi do pracowników.
2
Marek Jędrzejczak 2016-03-04 09:49:29
Polecam firmę. Jako jedyna po ukończonych szkoleniach przesłała moje CV do pracodawcy z Anglii i dostałem pracę za granicą. Dodali od siebie referencje i wszystko poszło lekko. Polecam.
3
ZZ 2016-04-19 18:52:37
Cóż za piękne opinie... Niczym na zamówienie pisane.
5
Staszek 2016-05-11 14:56:12
W grudniu 2015 wysłałem do GPG cefałkę, a w kwietniu 2016 dostałem od nich propozycję pracy ale dla innej firmy za granicą. Nie wzieli za to żadnych pieniędzy tylko przekierowali moje podanie do odpowiedniej oferty. Świetna sprawa i chwała im za to, dzięki.
3
Marcin W. 2016-05-23 19:37:28
Bardzo dobra firma - opinię opieram na podstawie zlecenia terminowego (9 tygodni). Współpraca pomiędzy pracownikami a szefem na 6. Wynagrodzenie wpłacone przed czasem. Chętnie jeszcze popracuję z Global Protection Group jeśli tylko będą mieli jakieś zlecenia dla mnie.
3
Krzysztof Krukowski 2016-05-28 15:47:32
Witam Państwa
Z firmą Global Protection Group mam przyjemność współpracować od dwóch lat i oceniać te działania mogę jedynie pozytywnie. W/w firma jest sprawdzonym partnerem, bardzo otwartym na propozycje i sugestie kontrahentów. Polecam.
3
Irek Wawa 2016-08-30 18:08:36
Pracuję w GPG od półtora roku i jestem zadowolony z tej współpracy. Wynagrodzenie wypłacane jest terminowo, wykracza ponad przeciętną choć zawsze mogłoby być wyższe ;) Klimat w pracy bardzo pozytywny, bez złośliwości, dają duże możliwości podnoszenia wiedzy. Idą za tym duże wymagania. Zakaz palenia, nie mówiąc już o pojawieniu się w pracy będąc wczorajszy. Częste kontrole wykonywanych obowiązku, ubioru oraz sprawdziany z wiedzy i sprawnościówki. Coś za coś. Jednak polecam pracę w Global Protection Group.
3
de Marco 2016-10-12 21:40:16
Spoko firma, szkoliłem się w niej, fajni instruktorzy, ciekawy materiał. Po roku się odezwali i załapałem się na tygodniowe zlecenie ochrony. Niby nic, a kasa wydana na szkolenia się zwróciła. Polecam.
2
Tomasz R. 2016-11-02 11:41:50
Współpracuję z Global Protection Group jako "wolny strzelec"od blisko roku. Firma się ze mną kontaktuje gdy ma zlecenia przy których mogę się przydać. Współpracę oceniam bardzo dobrze, wynagrodzenie jest na niezłym poziomie, płatności terminowe, komunikacja i praca w zespole GPG - bardzo dobra. Nie wiem co za osioł wypisuje bzdury na temat firmy, ale chyba reprezentuje konkurencje lub tego oszołoma, który próbował oszukać GPG i został skazany prawomocnym wyrokiem. Czubków nie brakuję, a firmę polecam.
Pozdrawiam
Tomasz R.
2
Robert Grabowski Sosnowiec 2016-11-28 16:08:21
Jeżeli masz na myśli mnie, to nie zostałem skazany wyrokiem i nie ja oszukałem ani nie próbowałem oszukać Przemysława Grabowskiego lecz on mnie - oszukał. Przestrzegam przed współpracą z Global Protection Group Przemysław Grabowski. Uważaj, co piszesz, bo możesz zostać skazanym - za zniesławienie mnie.
1
Zostaw swoją opinię o Global Protection Group - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Protection Group