Zamek Sp.j. Agencja Ochrony

Warszawa

Opinie o Zamek Sp.j. Agencja Ochrony

kylo 2013-07-21 20:15:24
Witam
Krótko pracowałem ale było ok polecem
1
xxx 2014-09-18 17:17:32
płaca marne pieniądze, oraz gdy przychodzą do nich do pracy dziewczyny na recepcje oczywiście szefowie zaczynają się zbyt interesować pracownią, a gdy nie pójdą z jednym lub drugim do łóżka, zwalniają. uwżajcie. ogólnie praca w ochronie poziom mierny.
11
sd3 2015-03-11 12:05:39
Praca w ochronie generalnie OK. Trochę niskie zarobki, ale pensja zawsze o czasie.
Got 2015-07-02 12:21:35
Traktowanie ludzi jak śmieci, wyzysk, ludzie pracują 24h na dwóch obiektach ale składki odprowadzane tylko z jednego bo połowa płacona do ręki. Nowe zarządzenie komendanta zamku -Budy posterunki muszą być amknięte, nieważne jaka pogoda, temperatura i czy siedzisz w środku czy stoisz na zewnątrz. Bo siedzieć na zewnątrz nie można.
4
edi30 2015-10-16 11:51:48
Omijać z daleka. Dno kompletne. brak poszanowania dla pracownika, marne pensje a Prezesi nowe mercedesy.
3
efqa 2015-10-19 12:06:04
W muzeum narodowym głodowe stawki. Poniżanie pracowników przez pana k stresujące kontrole, zastraszanie zwolnieniem, inwigilacja pracowników poprzez przyjmowanie donosow. Stawka glodowa od wielu lat nie podnoszona. Zmusza się do nowych obowiązków i wymogów pracowników sal ekspozycji dozoru a podwyzki brak. Odkad pracuje pan brygadzista zrobiło się źle. Zmuszaja do pisania oswiadczen np za zerkniecie na zegarek w komorce. Dyrekcja MNW zabrala tez pracownikom sal krzesła. Stanie po 10 godzin non stop robi ludziom zdrowotną krzywdę. Mobbing jest praktykowany również przez dyrekcje Muzeum Narodowe pracowników jak i złe traktowanie ludzi praktykuja dyrekcja sp zamek. Pracownicy po znajomosci maja taryfy ulgowe a resztę traktuje się upokarzajac i depczac zasady współżycia spolecznego. Pracowalam tam to tez się dziele. E....
10
muz1 2015-10-31 10:22:01
Zapomniała pani Ewo napisać za co została pani zwolniona (nie wywiązywanie się z obowiązków). I zapomina pani również, że internet nie daje do końca anonimowości, a zniesławianie lub fałszywe oskarżenia w stosunku do innych osób są karalne.
16
ko1223 2015-11-13 16:27:23
praca ok, trochę nudno ale pensja na czas, czyste ubranie, otoczenie miłe. Stanie jest raczej w naturze tej pracy i nie ma co się dziwić i narzekać.
lolami 2015-11-27 17:33:06
Praca ciężka. W szkodliwych warunkach. Sale nie wentylowane. 10 godz dzień w dzień praca. Nogi bolą. Żylaki. Ludzi dużo. Ciągle jest się obrazanym przez zwiedzających. Zwiedzający nie sympatyczni. Duszno na salach. Latem szczególnie. Pensja glodowa. 6 zł na godzinę. Na reke. Źle traktują pracowników szefostwo. Nie ma gdzie przysiąść. To już w marketach mają lepsze warunki. Nie polecam. Odradzam. No I są kary finansowe i pisze się oświadczenia.
5
Tela 2015-12-01 21:40:07
Okropnosc. Praca w tej firmie to horror. 6 zl za godz. To jalmuzna. Stoi sie po 10 godz. A ludzie odchodza bo niskie zarobki zle traktowanie pracownikow przez kierownictwo kontrole co godzine . Tez to potwierdzam. Pracowalam tam jakis moment. Pupilki maja lepsze stanowiska donosy sa norma. W ogole jesli chodzi o sp zamek w muzeum narodow. to tu najgorzej traktuja pracownikow. Takie sa realia. A za 6 zl. Stawka to kpina. A ktos ma jeszcze czelnosc zastraszac tutaj na forum byle dawne pracowniczki. Zastraszacie w pracy codzien I zastraszacie i tutaj jeszcze? Tak jak kazdy klient ma prawo ostrzec przed nieuczciwymi kupcami sprzedawcami sklepami czy lekarzami tak samo ludzie maja prawo wyrazic opinie fakty czy ostrzec innych.
5
qwerty 2016-02-15 18:40:47
Okropna praca. Wyzysk przez pracodawców i brygadzistki. Stanie na nogach po 12-10 godz. Robią problemy żeby mieć dzień wolny w dowolnym dniu jaki się chce. Poniżanie i obgadywanie przez emerytów którzy są tam zatrudnieni i zajmują miejsca innym którzy są bez pracy. Liczą się jakieś chore układy między pracownikami. 6 zł płacą to już sprzątaczka ma 9 zł!!!!!!! która tam sprząta. Pensja pod koniec mies i jak tu przeżyć? Jednym słowem MASAKRA!!!!!!!!
3
rew 2016-04-08 15:51:07
Najgorsza firma. Płacą słabe pieniądze. Ekwiwalentu nie otrzymałem za urlop a na świadectwie pracy napisane, że wypłacono. Dwóch starych dziadów, którzy się dorobili, a teraz udają wielkich panów. Nie polecam. Szukają taniej siły roboczej. Oszukują przy każdej wypłacie, a nadgodziny nie są wypłacane na konto tylko do ręki, gdzie potrącają podatek i chowają sobie do kieszeni.
3
velmi 2016-05-04 16:53:51
Warunki pracy są uzależnione od miejsca do którego się trafi.Podstawowym obowiązkiem pracownika jest przyjęcie pozycji stojącej podczas wizyty zwiedzających w momencie gdy wejdą do sali którą mamy pod opieką.I to wszystko.I za to jest ta niska stawka 6,50 netto za godzinę.Zmiany są różne od 8 godzinnych do 12 godzinnych dyżurów.Są też dni w których podmienia się innych pracowników i wtedy pracujemy od 5 do 9 godzin dziennie.Jest częsta zmiana stanowisk,są różni ludzie,można nawiązać kontakt z sympatycznymi,przychodzącymi do pracy nie na plotki.Na plotki też jest czas na przerwach których jest przynajmniej dwie,nie licząc szybkich wyskoków do toalet.Pracujesz,nie jesz na stanowisku,nie spóźniasz się,jesteś trzeźwa,w miarę sympatyczna dla ludzi,możesz liczyć na współprace ze strony kierownictwa.Wchodzisz w zbyt bliskie relacje z szefostwem,nie dziw się że padają jednoznaczne propozycje,to tylko ochroniarze z mentalnościa z poprzedniego ustroju,jak widzą tyłek to myśla że każda daje,a na pewno taka która zawsze jest na TAK!Trzymaj swój poziom,będzie spokój i po za okresem sezonowych odwiedzin,czyli lata i jesieni,w większości przesiedzisz te godziny czekając na koniec pracy.Każdy kto pracował fizycznie,gdziekolwiek,lub doświadczył pracy na akord przyjmie tę posadę z pocałowaniem ręki.
5
ziita 2016-05-31 11:40:09
Stawka 6,50 zł na rękę, na umowie śmieciowej i jak na Warszawę, która jest miastem drogim, o wysokich kosztach życia to jest kpina droga dyrekcjo spółki. Szukacie zdesperowanych kobiet, lub emerytek, zadłużonych, schorowanych, a praca nie jest taka lekka. Bo latem jest gorąco na salach ekspozycyjnych, za gorąco, Paniom zabrano krzesełka, wody nie ma gdzie wetknąć, tylko do maluskiej torebuni, a zimą, ludzie zainfekowani kichają i taka pracownica dozoru łapie róznego rodzaju rotawirusy gryp żołądkowych, czy gryp i schorzeń układu oddechowego, złe warunki panują na slach wystawowych w mn. I tyle. I ciągłe skargi i niezadowolenia, bo krzywo się stoi, bo bluzka nie taka, bo buty nie takie, a nie kazdą czy nie kazdego jest stać na modne . Zresztą, mundurki z poliestru, szkoda pisac. Co z tego, że są przerwy, ale jak są weekendy to są tłumy z niektórych galerii dalekko chodzić do stołówki, czy na wygnanie w podziemia. Najlepiej pisać, stój, na baczność, nie rozmawiaj, nie patrz na zegarek w komórce (bo kary za komórki na galeriach, a ludzie chcą mieć kontakt czy z chorymi członkami rodzin, czy inne sprawy), toż to jak w wojsku, jak w jakimś obozie. A jak nogi bolą już pod koniec pracy, to albo na podłodze siadać, albo ściany podpierać, bo i kręgosłup i nogi to sprawy które najszybciej siadają w tej pracy, czy serce, bo niedotlenione sale. Pozamykane. Dla mnie to jest kpina, krzesła powinny wrócić na sale ekspozycyjne, tak jak w każdym muzeum w Polsce dla chwilowego spoczynku pań, gdy chwilę opustoszeje sala ekspozycyjna, a dwa tak jak dawniej było, parter gmachu powinien chodzić parterem na stołówkę na przerwy, a nie tylko część, a reszta musi kawał drogi pokonywać, i płaca to powinna być 10 zł na godzinę, bo wtedy to ma sens. Dziękuję, ja już tam się napracowałam, to wiem jakie są realia
5
mała 2016-05-31 13:48:53
Praca w tej spółce to koszmar! ciągły wyzysk, kierownictwo lata ze sraczką i czepia się o byle co. Za każde niedociągnięcie, za złe stanie, niewyraźny uśmiech i wszystko to, co im się nie podoba, każdą pisać oświadczenia i potrącają z pensji. 6,5 zł na godzinę? śmiech na sali! Wymagania coraz większe, za to warunki coraz gorsze. Na salach wystawowych panuje zaduch, ludzie mdleją, ale kierownictwo ma to gdzieś. Nie ma krzeseł, a nogi i kręgosłup wysiadają w pierwszej kolejności. Zdecydowanie nie polecam.
3
daniel1958 2016-06-20 13:32:17
Rok współpracuje że spółką i nie mogę narzekać na pracę owszem jest ciężko ale najważniejsze jest praca .Mało płatna ale jest są to grosze ale są.
3
ochroniarz Zamek 2016-11-30 23:41:28
Krótko mówiąc to dno.., a nie agencja. To sami sobie jesteście winni, ze was tak traktują. Trzeba postawic sie za siebie. A jesli nie możesz, to bądz jak baran i pracuj .. To jest zenujące , ze musimy byc baranami, a nie ludzmi.
koordynator 2016-11-30 23:46:08
Rok współpracuje że spółką i nie mogę narzekać na pracę owszem jest ciężko ale najważniejsze jest praca .Mało płatna ale jest są to grosze ale są.

No własnie i to jest prawdziwa oblicza Polaków.. Zyj godno i umieraj jak człowiek, a nie g..no i skonczyc sie w kiblu..
Zostaw swoją opinię o Zamek Sp.j. Agencja Ochrony - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zamek Sp.j. Agencja Ochrony