Argus Agencja Ochrony Tadeusz Pachnik

Sandomierz

Opinie o Argus Agencja Ochrony Tadeusz Pachnik

anonim 2011-08-31 05:14:24
no super firma jak ktos lubi pracowac za pol darmo po 100 godzin na tydzien to polecam
6
Msciwy 2012-01-03 20:47:19
osobiscie nie polecam tej firmy pracowalem w biedronce w zywcu przez 2 miesiace zaplacili mi tylko 200zl. Jak pisalem do nich smsy czemu tak malo dostalem to nie odpisywali i chyba bede musial podac ta firme do inspekcji pracy radze sie 2 razy porzadnie zastanowic nad praca w tej firmie pozdrawiam :)
3
ŁYSY 2013-11-21 11:36:03
TEN S [usunięte przez moderatora] TO ZAKOMPLEKSIONY [usunięte przez moderatora] ZACHOWUJE SIE JAK WŁOŚCICIEL FIRMY CIEKAWE CZY PACHNIK U NIEGO PRACUJE CZY ON U PACHNIKA
1
spit 2014-06-23 16:02:38
Krótka piłka z mojej strony:5,50 za godzine.(usunięte przez administratora)
2
pracownik 2014-06-26 10:51:35
jak chcesz (usunięte przez administratora) pracowac po 290 godzin za ponizajace stawki to smiało składaj papiery.aha i musisz miec swoje ciuchy i buty bo od tego Sknery napewno nie dostaniesz
2
spit 2014-07-27 18:00:31
jeszcze raz napisze bo prawie cały post został usunięty.
praca na umowe smieciową dawną co miesac.chorobowego brak urlopu brak ale to logiczne przy smieciówce,wypłata czesto sie nie zgadzała(zabierane jakies drobne na zasadzie 5zł 10 zł ale w skali miesiaca i powiedzmy 200 pracowników to x rok to sumka sie uzbierła)
łysy 2015-04-26 09:24:21
Nic się nie zmieniło ludzie robią za grosze a dobrodziejstwem z biorą zabierają im kasę na zasadzie ze pomyłka a potem upominać się tylko u kogo
pracownik 2015-04-26 16:55:00
Witam państwa przwgladająć panstwa opinie na temat firmy ARGUS. Po prostu jestem zalamany. Drodzy opowiem wam tak jeatem pracownikiem tej firmy na podkarpaciu w okolicach rzeszowa. Juz tyle pracuje i powiem wam ze nie ma co narzekać na ta firme moim zdaniem to najlepsza firma ochraniarska jaka jest w tych czasach ok trzeba duzo godzin przepracowac nom ale nie stety same pieniadze nie przyjda.. Szkoda tylko ze same biedronki chronia bo jezeli bylo by wiecej miejsc do chronienia to na prawde mozna sie w tej firmie rozwijac
1
dobra rada 2015-04-26 17:05:33
Mogli by wykreślić całkiem SOLID tam dopiero jest harowa na calego dzień i noc swieta czy nie swieta soboty i niedziele rowniez do pracy trzeba isc ... A w firmie argus macie niedziele wolne co daje nam to ze idziemy do pracy wypoczeci a nie skfaszeni do firmy argus panowie idziemy z usmiechem na caly dzien pracujemy w fajnym i mlodym zespolem a nie z osobami starszymi co tylko stoja przy dzwiach i fajki palą mowie to wam poto zebyscie mieli dobre zdanie o tej firmie pozdrawiam was..
1
łysol 2015-05-08 21:23:16
Mistrzu pomyliłeś argusa z sandomierza z argusem z sosnowca.
Pundzio 2015-06-28 18:31:11
takiego szita jak argus to świat nie widzial ,praca za grosze w nienormatywnych wymiarach (pracowałem nawet 64 godziny bo nie miał mnie kto podmienic) to porażka .Co miesieczne zebrania i brandzlowanie powietrza przez Tadka który jest ślepy i głuchy ale jeszcze lata za młoda dupa:)bezsens zabieranie ludziom wolnego czasu na niby narady he he he a później wyplata która i tak żadko kiedy sie zgadza bo trzeba zawinąć pracownikowi z wyplaty choćby dychę za coś musi sie balowac przecież :D kij wam w ryj panowie wlaściciele
oliwia2011 2016-04-10 20:36:24
ponad rok już pracuje w Argusie i wcale nie narzekam stawki nie są niskie ja mam 8zł i biedronke na miejscu 10minut idę do pracy
Zostaw swoją opinię o Argus Agencja Ochrony Tadeusz Pachnik - Sandomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Argus Agencja Ochrony Tadeusz Pachnik