Agencja Ochrony Dragonpol-Security

Warszawa

Opinie o Agencja Ochrony Dragonpol-Security

Władek 2015-11-13 20:25:55
Ps. Od stycznia na zleceniach ma być 12zł brutto co to zmieni pracy nie będzie i tyle
Poldi 2015-11-14 09:38:57
Co ma byc to brędzie ale i ja myślę ze dla nas nic dobrego z tego nie wyniknie
Poldi 2015-11-14 09:42:06
Zapomniałem chyba ze Panstwo zacznie dotowac Agencje Ochrony
1974 2015-11-14 14:24:40
A co koledzy mieliscie nadzieje ze nam bedzie lepiej niestey nie bedzie a powiem ze bedzie jeszcze słabiej rozwala nam robote i tyle zyskamy
1974 2015-11-14 14:28:37
Pamietajcie ze pracodawca musi dostac kase od kontrachenta mniej bedzie sie zatrudnialo agencji ochrony
Roman 2015-11-14 15:58:58
Moim zdaniem to wszystko rozejdzie się po kosciach zawsze firmy znajdą jakies obejscia Pozdrawiam
Norbi 2015-11-14 16:05:23
Racja zgadzam się poczekajmy z tym tematem do Nowego Roku Plecam i Pozdrawiam Redutową
Tomasz S. 2016-02-11 08:10:15
Witam nie dawno dowiedziałem się iż zostałem wplątany w sytuacje zamieszczoną w opiniach ktoś poprosił mnie żebym coś dowalił od siebie z chęcią to zrobię tym bardziej że słyszałem dziwne historie mojego odejścia z firmy Dragon P. Pietrzyka i inne bzdury otóż dementuje to całkowicie rozstaliśmy się w sposób normalny bez urazy. Czego nie powiem o firmie P. Szulgi od ponad 10- lat P. M. Szulga do dziś nie rozliczył się ze mną z pieniędzy..... Co zaś do tematu głównego jest jeden prawdziwy Dragon założony przez P.R.Pietrzyka potwierdzam P. Szulga był człowiekiem z ogłoszenia wynajętym do pracy szefem był P. Pietrzyk ! Dziwię się wszystkim tym wypowiedziom tzw. Stara ekipa dzięki Pietrzykowi i wy i ja zresztą też mieliśmy dobrą i fajną pracę jesteście Panowie zwykłymi tchórzami oczerniacie człowieka anonimowo i jeszcze liczycie że ja do tego coś jak to ujęto DO WALE ! Wstyd macie coś do niego powiedzcie mu to w oczy a nie poklepujecie go po plecach a potem anonimowo robicie swoje. Podsumowując przestrzegam wszystkich z mojego otoczenia przed takimi praktykami zainteresowani wiedzą nie będę tego tolerował. Jest jeden prawilny Dragon P. R.Pietrzyka reszta to odłamy powstałe dzięki pracy i kontaktom P. Pietrzyka taka jest prawda. Na zakończenie żeby nie było nie jestem ani kolegą ani przyjacielem P. Pietrzyka jesteśmy dla siebie konkurencją. Mam nadzieję iż po mojej wypowiedzi już żadnemu kretynowi nie przyjdzie do łba prosić mnie o dowalanie i inne bzdury. A wam z pod nicku stara ekipa itp. itd. Odwagi i jeszcze raz Odwagi !!! To była moja pierwsza i ostatnia wypowiedz. Proszę mnie w ten temat więcej nie mieszać.
Paweł 2016-02-18 12:22:49
Bardzo fajna Firma Pozdrawiam całą Redutową
Przemek 2016-02-28 16:16:24
Totalne bzdety jedynym prawowitym włascicielem Dragona był Mirosław Szulga i on zatrudniał i ciebie i pietrzyka. Od Dragona z Redutowej powstały odłamy nikogo kto jest z tamtego okresu nie oszukacie. Taka jest Prawda.
Alwin 2016-03-02 21:03:48
Gdzie mają obiekty i ile płacą na godzine dajcie informacje
Arnold 2016-03-11 13:30:26
Podobno zatrudniają po znajomosci stawki 4,50 i 5,00 Z opini nie wiem kto jest tam włascicielem pogubiłem się
Roman 2016-04-27 12:04:17
Ja mam w Dragon-Polu 5,00 zł brutto bez umowy.
Korkus 2016-04-27 22:00:16
Jak płacą piątaka bruutto to jakaś żenada i bez umowy! Porażka!.
1982 2016-04-28 13:03:05
No bez jaj jak to prawda to bagno jakies a nie firma UWAGA !
Filip 2016-04-30 19:54:37
Prawda..
Karol 2016-04-30 21:33:06
To kłamstwa stawki na obiektach są inne te kłamstwa pisze dragon roberta p.z zazdrosci i zawisci ze ta firma jest konkretna a tamta nie.
Karol 2016-04-30 21:39:14
Umowy pracownicy mają
1982 2016-05-02 10:23:35
Tak a niby gdzie mają lepsze stawki i umowy Proszę Wymienic No GDZIE ???
Karol 2016-05-02 13:45:19
Przepraszam Wszystkich!Jednak nie wszyscy mają umowy w Dragon-Polu a stawki są jak powyżej 5zł brutto.Pozdrawiam Redutowa.
Janek 2016-05-03 01:24:36
Ja mam o dzieło i 5.30 zł brutto.Pozdro dla Redutowej
1982 2016-05-04 13:31:47
Ty cały karol lecz się cłopie ale syf
Arek 2016-05-06 12:49:40
Co Ty gadasz!?..5-5,30 brutto nawet jesli jest to umowa o dzieło to bardzo dobra stawka! A gdzie płacą więcej,no gdzie???..Pozdro dla Redutowej
Janek B. 2016-05-26 09:58:12
Wszystkie negatywyne opinie daje konkurencyjny dragon.Takie jest moje zdanie ta firma jest OK. Pozdrawiam i Polecam Redutową
Bolo 2016-06-03 04:52:08
Pracowałem u Przemka Sz kilka miesięcy tu na prawdę jest dziadostwo,ciągle brak ludzi do pracy i stawki po ch..ju..Zaslanianie sie konkurencja nie przypudruje chuj..wa jaki tu panuje..pozdro.B
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Dragonpol-Security - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Dragonpol-Security