Sompolińska Edyta Kancelaria Notarialna

Zielona Góra

Opinie o Sompolińska Edyta Kancelaria Notarialna

wiola 2013-06-29 11:47:01
Najorszy notariusz w mieście. Nierzetalna, nieuczciwa, pozbawiona ludzkich odruchów. Zimna wyrachowana kobieta. Odradzam wszystkim kontaktu z tą Panią.
5
urszula 2014-06-11 14:18:34
Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług notarialnych w tej kancelarii. Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Trochę zbiła mnie z tropu poprzednia opinia, bo pisana jakby o innej osobie. Może ma na myśli panią asesor, która kiedyś pracowała w tej kancelarii? W każdym razie my polecamy panią notariusz.
9
Katarzyna 2014-06-29 20:38:42
Nie polecam. Nie potrafi pracować z klientem. Odradzam wszystkim usługi w kancelarii Edyty Sompolinskiej.
1
Ania 2014-12-12 15:03:07
Ja nie mam za bardzo porównania z innymi kancelariami w mieście, ale tą kancelarię mogę polecić innym. podpisywałam ostatnio umowę alimentacyjną. po akcie, jak przyszło do płacenia okazało się, że z pośpiechu nie dobrałam pieniędzy i nie mam całej sumy. Zaproponowałam, że szybko pójdę wybrać pieniądze z bankomatu, ale pani notariusz powiedziała, że nie ma takiej potrzeby. Może nie była to zawrotna kwota, ale dla mnie, w mojej sytuacji to dużo i ja doceniam takich ludzi. Dlatego polecam panią Sompolińską.
9
klient 2015-02-24 12:51:30
zdecydowanie odradzam korzystania z usług tej kancelarii, bardzo mało profesjonalne podejście do klienta, nieuprzejmość, wyrachowanie, ogromna nieterminowość. Poziom merytoryczny również na niskim poziomie
2
klinet jaaa 2015-03-20 19:04:44
Odradzam, mało kompetencji, informacji, wprowadzanie w błąd. Tylko ładna oprawa kancelarii ale niestety drogie biurko i reszta wyposazenia to nie wszystko. Nie polecam.
1
Klient 2016-01-27 10:38:39
Kompletnie nie rozumiem 2ow powyższych negatywnych opinii, bo jakby pisane przez konkurencję w celu eskalacji złej renomy.
Osobiście wielokrotnie korzystałem z usług Rejent Sompolinskiej i jestem pod wrażeniem jej merytorycznego przygotowania oraz dużej dozy serdeczności dla Klientów. Polecam wszystkim!
1
Agata J. 2016-01-29 15:49:37
Dzisiaj popisywalismy z mężem umowę deweloperska. Pani Notariusz wszystko Nam wyjaśniła w trakcie czytania umowy. Odpowiadała kompletnie na zadawane przez Nas pytania. Polecamy serdecznie!
3
Zostaw swoją opinię o Sompolińska Edyta Kancelaria Notarialna - Zielona Góra
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sompolińska Edyta Kancelaria Notarialna