Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński

Lublin

Opinie o Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński

q-ba 2011-06-17 05:36:12
a wiesz może jaki jest czas pracy i wysokość zarobków ?
10
"zwolniony" 2015-02-05 19:14:57
właściciel (usunięte przez administratora), brat jeździ i strzela z ucha
2
właściciel 2015-03-05 08:45:47
Byłeś baranem to wyleciałeś :-) - proste inni jeżdżą i są zadowoleni
4
Robol 2015-03-15 18:26:27
Pracuję już jakiś czas i jak się przykładasz to ok, a jak nie to jest opierdol.
Wypłaty i sprzęt jakość Europa.
Były przedsiebiorca 2015-03-15 22:33:58
Też miałem takich fajnych kierowców jak ty,co by chcieli robić co się chce co to jest (brat wali z ucha)Teraz nie mam firmy i sam jestem kierowcą przez takich jak ty.Nie pozdrawiam
1
to już nie to samo! 2015-12-29 23:17:34
kiedyś duńczyk to było coś a teraz kierowcy to dzieci!
5
niezadowolony 2016-01-19 21:56:07
Właściciel myśli tylko o kasie a nie o klientach ! Jakość usług znacznie się pogorszyła! Mają bardzo nie miłego Pana menadżera!
8
wyrolowany 2016-03-12 22:27:52
Jeśli chcesz być traktowany poważnie to NIE W DUŃCZYKU! ! Właściciel ciągle obcina stawki za kursy potrącić nie wiadomo za co kasę!
6
Sebastian 2016-11-16 20:51:45
Pracowalem troche w tej firmie. Jezeli ktos chce znac prawdziwa opinie to zapraszam do konwersacji
patryk_ok 2016-12-12 18:10:23
Cześć Sebastian. Właśnie mam rozpocząć pracę w Duńczyku i chciałbym się dowiedzieć czy to dobry pomysł się w to pakować. jakie tam są warunki, tylko tak na prawdę... Pozdrawiam
korsaz64 2017-01-13 21:55:59
Dobry wieczór, mam pytanie poszukuję stabilnej i w miarę sensownej pracy pod względem ekonomicznym, właśnie otrzymałem propozycję z Duńczyka. Prosił by o wiarygodną opinię która pomoże mi podjąć decyzję, jest to o tyle ważne iż mam dziecko w drodze i nie mam czasu na błądzenie we mgle. Z góry dziękuję.
Michael 2017-01-23 22:17:32
Zdecydowanie odradzam. Warunki pracy fatalne do tego ciągły stres szarpanie sié z pracodawcą o pieniądze. Bardzo duża rotacja kierowców.
2
on 2017-01-24 22:31:16
Czyli co nie wypłaca pieniędzy ?
Michał Minorowski 2017-01-24 22:58:08
Kto i kiedy nie wypłacił pieniędzy w Duńczyku? Może któryś z wyżej wymienionych się przedstawi z imienia i nazwiska. Ja się nazywam Michał Minorowski i jestem managerem tej firmy. Każdy kto z niej wyleciał wyleciał na własne zadanie. Przez złodziejstwo, zaniedbania i własna głupotę.
Chcecie wystawiać opinie to proszę opisać najpierw swoją historie szczegółowo. Są chłopcy uczciwi normalni którzy pracują już po 4-5 lat. Ja pracuje 8 lat. Każdy kto chce spróbować zapraszam do kontaktu a reszta która nie wykorzystała swojej szansy niech się żali dalej....
4
Ania 2017-04-21 16:20:45
Długo zastanawiałam się jaka firmę wybrać na przejazd do Danii aż w końcu zaproponowano mi firmę Duńczyk. Czy jestem zadowolona? Średnio. Fakt panowie jeżdżą na czas i wg wszystko świetnie. Tylko denerwowalo mnie trochę zachowanie kierowcy z którym jechałam. Pan zamiast zająć się jazda siedział na aplikacji Facebook przez co co chwilę zjezdzal że swojego pasa. A przecież liczy się bezpieczeństwo i to zapewnia firma. Pan również miał problem na dodatkowy postój ponieważ kogoś cisnelo na pęcherz. Nie wiem z jakim kierowca miałam doczynienia ponieważ nie przedstawił się. Nie mówiąc o karcie stałego klienta gdzie firma o tym mówi. Nic takiego nie dostałam chociaż widziałam że było. Może nie tu powinnam wystawić opinie ale nie wiem gdzie to zrobić. Przejazd sam w sobie super tylko uwaga do kierowców.
Zostaw swoją opinię o Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przewóz Osób i Towarów Duńczyk Tomasz Polesiński