Progresline

Łódź

Opinie o Progresline

Były pracownik 2014-04-26 16:15:11
(usunięte przez administratora) Płaci oficjalnie, dosyć dobrze.
Klimat pracy fatalny. Pracownicy(usunięte przez administratora) zbyt mocno obciążeni pracą są sfrustrowani i odbija się to na relacjach pomiędzy nimi. (usunięte przez administratora) Praca dla tych, którzy nie mają innego wyjścia, ale po krótkim czasie i tak zaczną szukać innej, bo klimat nie do zniesienia.
5
Zosia 2014-09-04 17:00:01
(usunięte przez administratora) Coś sie komuś pomyliło nie polecam .
Tomasz 2014-11-12 15:55:21
Nie zgodzę z powyższymi opiniami na temat firmy Progresline. Pracowałem w tej firmie przez ponad rok. Atmosfera wśród pracowników była przyjazna. Z niektórymi z nich do dnia dzisiejszego utrzymuję kontakt. Zrezygnowałem z pracy tylko i wyłącznie z powodu zmiany miejsca zamieszkania. Pani (usunięte przez administratora)jest bardzo profesjonalną osobą i widać, że zadowolenie klientów jest dla niej najważniejsze.
1
Anna 2014-11-19 13:41:26
W firmie Progresline pracowałam przez nieco ponad dwa lata później zrezygnowałam z pracy ze względu na małe dziecko. W pracy panowała profesjonalna atmosfera, wszyscy byli dla siebie życzliwi i uprzejmi. Wszystkie zarobki na legalu: zusy i etc. Szefowa z szacunkim odnosi się do pracowników.Polecam
1
Artur 2014-11-22 10:19:29
Normalne, że każdy kto niepracuje ze swojej wini to będzie psioczył a jak odszedł bo musiał to dobrze, firma jak fimra dla mnie w Łodzi to i tak bardzo dobrze.
Krzysztof 2014-11-28 10:15:08
Zawsze znajdą się osoby, którym coś nie pasowało. Ja pracowałem przez jakiś czas w Progresline i nie mam im nic do zarzucenia. Dobrze mi się tam pracowało. Całkiem dobrze płacili jak dla mnie firma jest w porządku. Polecam
Mariusz 2014-12-05 09:56:18
Jestem obecnym pracownikiem Progresline i oceniam firmę pozytywnie. Pracuje tam od całkiem niedawna bo dopiero od kilku miesięcy. Dobrze mi się u nich pracuje, a pracowałem już w nie jednej firmie zarządzającej nieruchomościami więc jakieś porównanie mam. Dobrze mi się współpracuje w resztą pracowników co jest dla mnie bardzo ważne, a płace są jak na polskie warunki bardzo w porządku ;) Firmę oceniam jak najbardziej na plus.
1
Joanna 2014-12-10 08:50:47
W tej firmie stawiałam pierwsze kroki w branży nieruchomości. Bardzo miło wspominam ten okres czasu choć przyznam, że lekko nie było. Z perspektywy czasu muszę przyznać, że dużo się tam nauczyłam. Jak dla mnie firma jest w porządku.
1
Były pracownik 2014-12-17 14:41:20
Firma jest w porządku. Jeżeli ktoś liczy, że spokojnie odbębni 8h pracy i do domku to może się przeliczyć bo pracy jest dużo ale to akurat duży plus. Atmosfera w pracy raczej luźna. Jak na tę branżę to dobrze płacą.
3
SS 2015-01-08 10:35:08
Zgadzam się z większością powyższych opinii. Firma jest w porządku. W firmie pracują młodzi ludzie, więc atmosfera jest luźna. Wszyscy są wobec siebie uprzejmi. Komfort pracy jest bardzo pozytywny.
sylvek 2015-01-12 15:01:38
Spędziłem w tej firmie trochę czasu i muszę przyznać, że nie jest łatwo. Każdy pracownik ma bowiem sporo obowiązków na głowie, ale to wcale nie oznacza, że ciężko sobie z tym poradzić. Po prostu osoby szukające ciepłej i spokojnej posadki na 8h nie mają czego w tej firmie szukać. Polecam osobą chcącym się czegoś nauczyć i którzy nie boją się odpowiedzialnej pracy.
stażystka 2015-01-27 09:41:24
W firmie Progresline odbywałam swój pierwszy staż. Bardzo dużo się u nich nauczyłam i miło wspominam tę prace.
1
ja 2015-02-09 09:32:49
Progresline jest ok i mogę każdemu polecić.
xxx 2015-02-12 13:29:07
Polecam.
Janek 2015-02-22 13:15:17
Administrowanie naszej nieruchomości przez Progresline to nieporozumienie. Fatalna obsługa, olewadztwo i brak kompetencji. NIE POLECAM NIKOMU ABY TA FIRMA BYŁA ADMINISTRATOREM WASZEJ NIERUCHOMOŚCI.
2
Johnny 2015-03-23 11:23:05
Ja również mam pozytywne zdanie na temat tej firmy. Umowa o pracę, dobre wynagrodzenie. Atmosfera w pracy bardzo koleżeńska. Ogólnie rzecz mówiąc dobrze mi się tam pracowało.
były lokator 2015-04-26 14:49:28
Miałem do czynienia z tą firmą.D L, opryskliwa i cyniczna kobieta.Jak do pieniędzy ,to uśmiech ,jak problem ,to radź sobie sam.Odnosi się z pogardliwą wyższością do lokatorów. Tylko zysk.Unikać takich ludzi!!!!
1
r.k. 2015-04-28 15:02:51
Pracowałam tam przez roku czasu. Wg mnie firma jest w porządku. Mogliby nieco więcej płacić ale w porównaniu do innych firm nie było wcale tak źle ;)
Sabina 2015-06-18 14:57:55
Firmie Progresline mogę wystawić piątkę. Jako wspólnota mieszkaniowa jesteśmy bardzo zadowoleni.
była wspólnota 2015-06-28 20:51:42
pozytywne opinie w większości pisane chyba przez sam Progresline. Firma ta jest jedną z większych firm na rynku w Łodzi przez co traktują wspólnotę jako kolejny numerek na liscie zarządzanych budynków. Żeby czegokolwiek się doprosić to mijają miesiące, administratorzy nie mają czasu zajmować się budynkiem bo takich budynków mają całą masę. Nasz administrator miał 20 budynków pod sobą. Na szczęście mieszkańcy poszli po rozum do głowy i zmieniliśmy firmę na inną.
Lokator 2015-11-10 17:37:26
Rzeczywiście opinie pisane chyba przez sam Progresline. Firma została sprzedana litewskiej firmie i to już nie to co prawdziwa polska firma z indywidualnym podejściem do każdego klienta.
Wspólnota 2016-04-14 17:05:20
Współpraca pomiędzy Zarządem Wspólnoty a firmą Progresline uklada się zadowalająco.Po pierwszym,nie najlepszym okresie nastapila roszada administratorow i zaczęło zatrybiać.Obecnie współpraca z administratorką od Progresline jest można powiedzieć wzorowa a nawet cudowna.
1
anna 2016-05-06 18:56:52
Jaka wspólnota?
1
Zostaw swoją opinię o Progresline - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Progresline