FART-PRODUKT

Toruń

Opinie o FART-PRODUKT

Marcin 2011-10-12 06:21:38
Bardzo przyjazna firma. Praktycznie brak rotacji pracowników spowodowany dobrą atmosfera i dobrymi zarobkami. Szefostwo o bardzo ludzkim podejsciu, potrafiące zrozumieć problemy człowieka. Z tej firmy możesz tylko wypaść na własne życzenie tj. lenistwo, głupota, itp. Polecam i pozdrawiam. Szczęśliwie zatrudniony:)
3
Heniek 2014-06-11 17:18:53
Hm ja tam pracował em parę lat i totalna beznadzieja ten kto to napisał to musiał być pijany ludzie sami odchodzą i są traktowani jak woły robocze pozdrawiam (usunięte przez administratora)
3
Mateusz 2015-03-16 14:50:08
Skoro pracowałeś kilka lat to nie mogło być tak źle :)
ja nie narzekam, najważniejsze że wypłata na czas i nie minimalna. Pozdro
2
PAKO 2015-03-16 19:47:20
SKORO TAKA BEZNADZIEJA TO CO TAM ROBIŁEŚ?LICZYŁEŚ NA JAKIŚ AWANS?WIDOCZNIE SIĘ TAM NIE NADAWAŁEŚ -BARDZO PRZYJAZNA FIRMA OCZYWIŚCIE DLA OSÓB SZANUJĄCYCH PRACĘ A NIE DLA NIEROBÓW POZDRO PAKO
1
Johny 2015-04-29 18:12:20
NAJGORSZA FIRMA W KTOREJ PRACOWALEM, PRACUJE SIE TAM PO MINIMUM 10 GODZ A W SOBOTE PO 8 GODZ, CZYLI JAKBYS PRACOWAL CALY TYDZIEN PO 8, MASAKRA, POCZATKUJACY PRACOWNIK MA NA START 6 ZL NA GODZ, I ZADNEJ UMOWY. GONIĄ LUDZI JAK WOŁY, TRAGEDIA I NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
2
Andrzej 2015-04-30 21:03:19
Można zarobić ale trzeba się naharować. Jak są zamówienia to trzeba zostać po godzinach, nawet w soboty. Praca dla twardzieli, silnych jak wół, czasami nawet po 68 godzin tygodniowo. Jeśli chcesz odpękać swoje 8h i iść do domu, to nie jest praca dla Ciebie.
3
Kevin 2015-05-11 07:15:59
To co w tej firmie się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie, duża rotacja, przyjmują pracowników co chwile bo nikt tam wytrzymać nie może. Stawka 6/h i jeszcze masz być nie wiadomo jakim fachowcem. Traktowanie ludzi na poziomie zerowym, wyzysk i mobbing to główne hasła dla tej firmy. Gdyby nie to że jest taki rynek jaki jest to większość by uciekła, szef wykorzystuje sytuację na rynku i jest jak jest. Ogólnie odradzam pracy w tej firmie, zero życia, szacunku i wdzięczności za dobrze wywykonaną pracę!
11
karol 2015-06-14 19:09:10
Pracuje od 12 lat i jak czytam opinie powyżej to chce mi sie smiac. Ostatnio przyszlo kilka nowych osób bo roboty duzo i po kilku dniach się zawineli, bo duzo pracy. Ludzie komuna sie skonczyla- chcecie zarobić trzeba pracowac. Wiekszosc skladu sie nie zmienia,a jest to ponad 80 osób i w firmie atmosfera jest spoko. Ale wiadomo każdy ma swoje zdanie :)
4
Jacek 2015-10-03 20:15:31
Nie polecam tej firmy najgorsza w Toruniu!! To co wyżej 6h nie chcesz robić więcej? To dyrektor i ukruci wypłatę:) Idziesz na papierosa ? Za każdego 10zl ci zabierze liczą dosłownie minuty!! Traf navdzial rolet zewnętrznych to spotkasz fryziera i styliste w jednym ODRADZAM
9
Były pracownik 2015-10-11 22:02:56
Ty wyżej jak się pod kogoś podszywasz to naucz się pisać .
2
maniek 2016-06-04 00:07:14
Witam wszystkich dostalem propozycje pracy w tej firmie wiecie moze czy cos sie zmienilo ?jak z zarobkami itp ?
Zostaw swoją opinię o FART-PRODUKT - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FART-PRODUKT