Viva-Pol Biuro Obrotu Nieruchomości Dorota Nowicka

Mrągowo

Opinie o Viva-Pol Biuro Obrotu Nieruchomości Dorota Nowicka

viva pol 2015-09-04 07:18:59
art.212 KK.Sprawa zostala zgloszona do administratora jak i dnia dzisiejszego do organow scigania w celu weryfikacji urzadzenia i adresu IP.Pozdrawiam
6
Aga.Sz 23/2 2015-09-05 15:57:48
Trzeba byc tym mieszkancem panie Gleba!!!.Lepiej niech "Pan" zaplaci zaleglosci dla biura i odbiera listy z orzecznictwem sadu
,a potem mowi o Empatii bo znaczenie slow nie idzie rownolegle z ich rozumieniem w "Pana" przypadku.I przestan czlowieku swoje nieudacznictwa i oszustwa zwalac na ludzi ktorzy sa niczemu winni.Pozdrawia byla sasiadka
6
viva -pol 2015-09-09 09:33:51
Firma VIVA-POL oświadcza ,że nie wynajmuje i nie wynajmowała żadnych mieszkań w / w przypadkach. Psy szczekają a karawana idzie dalej.Pozdrawiamy
6
nowa najemca Krzywa 2015-09-09 12:51:37
Potwierdzam oświadczenie złożone przez Firmę VIVA-POL.Wynajęliśmy na Krzywej mieszkanie nie od firmy ale od osoby fizycznej.Jesteśmy zadowoleni.Polecam
7
Obserwatot 2015-09-10 05:02:37
Co do biura nie mam....wielki+ i mimo wielkiej niechęci wprowadzania swej skromnej osoby w wir w tą jak bardzo goszką dyskusję muszę wyrazić swoją opinie. Ma nadzieje ,że ktoś ukruci te kłamliwe anonimowe szczekanie pełne synuacji które nie miały miejsca ,a są jedynie płakliwym i oderwanym od rzeczywistości manifestem operającej się na ogólnym samo uwielbieniu i pełnym rozgrzeszaniu swojej narcystycznej osoby za popełnione błędny które mimo ironicznego uśmiechu i nie wiary względem prawna stały się na tyle dotkliwe/realne ,że tylko jako " Gall Anonim" czują się jeszcze na tyle znów mylnie bezkarni,że piszą to co im syndrom anarchi jadowicie wszczepił-czyli?:prowadzić za wszelką cenę rozkład i chaos do tego stopnia ,że sposób życia dla nich opiera się na robieniu tzw. "szumu ślepca" jednak ja WIDZĘ! i zakończę to jak trafną anegdotą:

"Wielkie umysły obgadują idee, średnie - wydarzenia, a małe innych"
8
Ksawier 2015-09-11 15:34:36
Jak większość zgomadzonych ;-)WIELKI pozytyw...!!!
8
Ksawier 2015-09-11 23:14:30
zgromadzonych
6
Bogumila Wieczorek 2015-09-14 22:17:42
Najwiekszym atutem jest to ,ze tej Firmie placi sie za dokonane czynnosci ,a jak bywa czesto u innych!!! biora kase za nic!.
9
Anna z Pisza 2015-10-04 05:27:45
Nie byłam przekonana do współpracy z biurami nieruchomości, ale zmieniłam zdanie po kontakcie z Państwem. Do sprzedaży mojego mieszkania przekonała mnie agentka Pani Dorota. W 100 % Jej zaufałam choć nie od razu będąc jak teraz to wiem klientem specjalnej troski hehe i nie żałuję. W zaledwie miesiąc znalazł się chętny kupiec i z ich pomocą sprzedałam swoje mieszkanie. Ogromne podziękowania nie za okres sprzedaży choć to było najbardziej miłe finansowo dla mojego portfela ,ale obsługę klienta która już wchodząc do Państwa firmy staje się tego zapowiedzią i czuje się ,że tu nie ma żartów ;-))). Również dla Pana Jacka za pomoc i duże zaangażowanie mimo ,że na początku robił dla mej osoby wrażenie osoby mało sympatycznej i pewne pytania kierowane bardzo mnie bynajmniej zaskoczyły i zdziwiły i wydawały się niepotrzebne jak i pewna dokumentacja to teraz wiem dlaczego tak to wyglądało ,a zarazem okazało się jak bardzo mało wiedziałam o swojej nieruchomości mimo ,że z biegiem im dalej w las to atmosfera,współpraca i relacje z Państwem stają się bardzo przyjazna choć bardzo nadal stanowcza i konkretna. Moja nieruchomość miała wadę prawną o której nie wiedziałam i mogłam przez swoją niewiedzę wprowadzić kupującego w błąd i siebie na kary przewidziane prawnie , a które tak naprawdę w ciągu 2tyg.udało się rozwiązać i przeprowadzić sprzedaż .Jestem zaskoczona tak naprawdę tym iż notariusz który kosztuje tak duże pieniądze w trakcie transakcji ,a i wiedzy , szkoły którą musi taka osoba ukończyć nie uchroniłaby mnie i kupującego przed sprzedaniem bubla o nazwie nieruchomość .Do tej pory byłam przekonana ,że pośrednicy to darmozjady którzy biorą kasę za nic ,a okazało się ,że przy tak pozornie łatwej transakcji można było popełnić karygodne błędy bez poinformowania notariusza nas o tym gdzie wiele osób myśli ,że są oni strażnikami naszych interesów tym bardziej jako instytucja państwowa zapewniają sprzedaż bezpieczną bez wad prawnych ,a jednak to fikcja i niewiedza . Państwa
9
Anna z Pisza /część 2 2015-10-04 06:12:04
To Państwa firma wykazała się pełnym profesjonalizmem co nie miałam pojęcia ,że w tym zawodzie istnieje to pojęcie i tym podobne ,a jedynie na czym się znają to tylko na braniu kasy i oszukiwaniu klientów bez brania za nic odpowiedzialności co okazało się mitem który w tym biurze jak i pewnie wielu innych nie istnieje (choć korzystanie z tego typu biór na zachodzie jest czymś naturalnym i większość tego typu usług jak i szerszych jest wykonywanych przez biura nieruchomości to są osobami o dużym zaufaniu społecznym i szanowanym zawodem co mnie bardzo zdziwiło) nadal jest czymś żadkim choć możliwym czego jestem żywym dowodem ,ale tylko gdy cena za usługę nie jest stawiana na pierwszym miejscu .Parę osób czytając komentarze pisało właśnie o wysokiej prowizji tej firmy to ja napiszę ,że są to tak naprawdę pieniądze warte ich zapłacenia bo firma jest licencjonowana co wiele osób jak i ja do niedawna nie wie/wiedziało jakie to ma znaczenie i ten zawód traktowałam jako naciągaczy jak wspomniałam gdzie byle kto może się tym zajmować by tylko umiał oszukiwać klientów ,a można się przed takimi osobami uchronić i to co pisze http://vivapol.mazury.pl/dlaczego-my.html okazało się w moim przypadku bardzo realne i mimo z przypadku trafną inwestycją. Na koniec pełen szacunek i ukłon za wiedze i wszechstronność w swoim zawodzie.Dopiero teraz rozumiem choć trochę i to nie jest reklama sztucznie tworzona przez któregoś pracownika tej firmy jak wielu może pomyśleć mimo ,że gdyby nie kontakt z nimi sama bym myślała o tym jako przechwałki i śmieszne to teraz wiem jaka to ja głupia i uprzedzona byłam do tego typu firm i jak mała świadomość z brakiem wiedzy może zrujnować cały dorobek życia mój i świętej pamięci męża .Teraz wiem czemu mało konkurencyjnych cen na tle innych są państwo na rynku ponad 20 lat .Bo nic nie robicie na siłę i umiecie realnie ocenić wartość nieruchomości co uważałam z początku za zaniżoną wartość i nie takiej oczekiwałam odpowiedzi przychodząc do nich gdzie na
10
Anna z Pisza /część 3 2015-10-04 06:15:32
dodatek nie godząc się na warunki i stanowczo upierając się przy cenie zostałam poinformowana ,że nie podejmą się sprzedaży na moich warunkach i cena moja jest dosłownie nie uzasadniona co uważałam za żart bo konkurencja uważała inaczej i do tego zapewnienia ich były tak realne i skuteczne ,że 2 lata zmarnowałam na zapewnieniach co doprowadziło do tego ,że musiałam pokryć koszta za coś co nie zostało sprzedane to na dodatek cena mieszkania na rynku straciła jeszcze bardziej na wartości. Pozdrawiam i zarazem ostrzegam przed oszustami i zapewnieniom typu ,że wasza nieruchomość jest wyjątkowa i sprzeda się od zaraz bez względu na cenę jaką sobie wymarzymy i na dodatek od zaraz tylko wystarczy podpis . Jeżeli takie biuro wam się trafi to omijajcie z daleka bo efekt będzie taki sam jak opisałam. Prawdziwe biuro ponosi koszta na własne ryzyko i pobiera swoją prowizję za dokonane czynności co prowadzi do tego ,że robią selekcję i sprzedają nie wszystko i za wszystko ,a za cenę która jest realna na dany czas ,a zarazem daje szanse na szybką i skuteczną sprzedaż bo nie opłaca się nikomu długo jej sprzedawać co jak teraz jest bardzo logiczne i proste i to przy pełnej opiece prawnej ,a do tego im niższa cena za usługę to już wiem teraz ,że i skuteczność sprzedaży będzie opierała się na szukaniu nie klienta ,a jelenia i szczęściu co nawet jeżeli się zdarzy to tak naprawdę może się okazać bublem prawnym i stanie się koszmarem na wiele lat i tak naprawdę odpowie nie psełdo biuro które wie jak zabezpieczyć tylko swoje interesy
10
Popek 2015-10-10 05:27:06
Nie zasługują poniżej oceny 5.Pozdrawiam
11
Cyprian-Connect serwis.info 2015-10-29 02:59:19
Biuro na miarę 21 wieku ,fachowa i bardzo mila obsługa , dostosowanie do potrzeb klienta mało tego nie ma zagadnienia z którym to biuro nie dało by sobie rady. Więc jeśli Państwo macie zamiar kupić lub sprzedać nieruchomość polecam 100 % satysfakcji na tym biurze można polegać lepiej niż na sobie . Pozdrawiamy całe biuro
10
Paweł.Ewa-Osztyn 2015-11-07 16:30:28
Za włożony wysiłek w sprzedaż naszego mieszkania wystawiamy Państwu 5 ! Wysoki poziom obsługi klientów, agent był zawsze przygotowany na spotkania, wiedział o czym mowa. Tak powinna wyglądać współpraca z Biurem Nieruchomości.
10
Biana 2015-11-09 01:39:09
100% Godni zaufania....
12
Dariusz 2015-11-17 17:20:03
Zapewniono mi wszelką potrzebną pomoc w sprawach urzędowych, zajęto się dostarczeniem niezbędnych dokumentów: Wypisem z Księgi Wieczystej, Wypisem z Rejestru Gruntów i innych. Muszę zaznaczyć, że przy tych i wielu innych sprawach, nie wymagano mojej obecności, co pozwoliło mi zaoszczędzić wiele czasu. Kompletnie zaś nie spodziewałem się, że już pierwsza osoba, którą VIVA POL wytypowało na potencjalnego kupującego moje mieszkanie okaże się … faktycznym kupującym! Choć jak mnie poinformowano taka sytuacja nie należy do częstych, to jednak świadczy o profesjonalnym i precyzyjnym wyborze klienta ze strony firmy

Spodziewałem się wielu niezdecydowanych klientów i bieganiny po urzędach bez końca – tymczasem dzięki VIVA POL stało się zupełnie inaczej.

Serdecznie dziękuję.
(usunięte przez administratora)
11
Monika i Jarek 2015-12-05 19:06:47
Biuro godne polecenia. Fachowa i miła obsługa, bardzo dobra komunikacja,rzetelność, elastyczność - z czystym sumieniem polecamy każdemu.
10
Gregory 2015-12-29 17:26:40
Polecam 6/6 pkt/ocena
8
Ariel 2016-02-01 01:10:21
Wzorowo....nic dodać nic ująć...
7
Lucjan.G 2016-02-15 22:22:08
.Nie mam zastrzeżeń.Godni zaufania.Pozdrawiam
7
Dawid 2016-03-30 23:05:23
Zdecydowanie Polecam
9
mieszkaniec 2016-04-21 21:15:14
najlepsza firma na calym świecie
6
2016 2016-06-12 03:14:00
"najlepsza firma na calym świecie"-oj kogoś poniosło!? :-).Mimo ,iż nie uznaje w pełni opinii cytowanej przez poprzednika/poprzedniczki to muszę pochwalić postawę i skuteczność właściciela/cieli biura viva pol. Mimo iż pierwsza rozmowa była wielce rozczarowująca (kubeł zimnej wody) wobec ceny deklarowanej przez zemnie ,a rzeczywistej cenie rynkowej na koniec której zgodziłem się na sprzedaż danej nieruchomości.Uważam ,że biuro wywiązało się dobrze z plusem z transakcji biorąc pod uwagę problemy prawne z którymi musiało się borykać o których nie byłem świadomy. Pozdrawiam i dziękuje !!!


8
Dede 2016-07-05 10:07:07
Polecam
8
Adam 2016-08-25 18:55:16
Można czuć się bezpiecznie sprzedając nieruchomość przez pośrednika?-MOŻNA- wielkie wzorowe 6 pkt dziękuje .
6
Zostaw swoją opinię o Viva-Pol Biuro Obrotu Nieruchomości Dorota Nowicka - Mrągowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Viva-Pol Biuro Obrotu Nieruchomości Dorota Nowicka