K Investment Sp. z o.o. Produkcyjno-Handlowo-Usługowa

Katowice

Opinie o K Investment Sp. z o.o. Produkcyjno-Handlowo-Usługowa

on 2014-09-18 15:54:40
Pracowałem 2 dni później wieczorek dostaje SMSa że dziękujemy, ok ale po pierwsze bez umowy bo firma niby duża ale wyszło że bezpłatnie czy charytatywnie jak kto woli.
7
Gosciowa 2014-10-12 08:21:39
A na jakim stanowisku? Czy to tzw. Testowe dni?
1
K Investments 2015-03-06 16:25:39
Opinia dość krzywdząca dla firmy. Podziękowanie za współprace po 2 dniach, gdyż osoba okazała się niekompetentna ( w CV można wiele wpisać, ale potem trzeba umieć się z tego wybronić), a ciągłe żarty mało śmieszne, wręcz denerwujące. Wynagrodzenie zostało wypłacone wraz z końcem miesiąca, tak jak to w firmie ma miejsce wobec wszystkich pracowników.
ja 2015-06-25 15:24:43
Osoba rekrutujaca z pytaniem na dzień dobry dlaczego pani jest taka spokojna? Nie mam biegać po firmie? angielski to podstawa nauczcie zadawać pytania by zobaczyć czy ktoś ma wiedzę a nie przekreslac osobę bo ma się gorszy dzień. Proszę postawić się w sytuacji.
7
ja2 2015-09-24 12:34:08
Cyrk a nie firma,
2
host 2015-11-09 17:06:05
Ogólnie firma jest w pożądku, ale nie polecam jako pracodawce. Zero rozwoju, zarząd mało się interesuje swoimi pracownikami.
2
gosc9 2015-11-17 10:04:46
jednym słowem ŻENADA. omijać szerokim łukiem!
2
gosc 2015-12-16 09:30:24
Poznan: zero zainteresowania i szacunku dla pracownikow. ale tak jest kiedy jest sie z zawodu $ynem i najwazniejsze sa imprezy
3
kasia 2016-06-22 12:05:52
W tej firmie, jedyne co cie może spotkać to... mobbing. Pozdrawiam
4
Kiort Powaloof 2016-11-05 06:08:51
Jeśli lubisz mobbing, w tym dziwaczne smsy i telefony wieczorami, chaos , mocno średnie pieniądze, kłamstwa na każdym kroku, niedocenianie zaangażowania i pracowitości, to oczywiście polecam :-) Bo przecież fajnie jest pracować w firmie bez jakiejkolwiek wizji i mieć za szefa kogoś, kto po prostu nie ogarnia...
Śmieszne i zarazem straszne jak wiele słomy może się zmieścić w luksusowych butach niektórych ludzi :-D

Omijać szerokim łukiem tych Januszy biznesu, zmarnujecie tylko czas, serio.
6
byly pracownik 2016-12-05 08:16:52
potwierdzam!
szef lubi wyzywac sie na pracownikach (smsy, telefony), jesli mu cos nie wyjdzie w zyciu osobistym itp.
Zostaw swoją opinię o K Investment Sp. z o.o. Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie K Investment Sp. z o.o. Produkcyjno-Handlowo-Usługowa