Grabiec Nieruchomości Iwona Włodarczyk-Grabiec

Wrocław

Opinie o Grabiec Nieruchomości Iwona Włodarczyk-Grabiec

Potencjalna klientka 2014-02-28 11:18:04
Jeszcze nigdy nie bylam tak zle, niegrzecznie i nieprofesjonalnie potraktowana przez zadna firme.
Pani, ktora odebrala telefon nakrzyczala na mnie, ze smie zadawac jej pytania. Ciagle jestem w szoku.
7
klientka 2014-06-16 11:13:42
Przez Firmę Grabiec- Nieruchomości zakupuje już trzecią nieruchomość.Firma bardzo dobrze znająca się na usługach pośrednictwa jak również na doradctwie inwestycyjnym.
rudolf07 2015-03-19 09:47:50
Oszuści i naciągacze.
2
klient 2015-04-15 16:53:41
Niekompetenta obsługa i totalny brak kontaktu.
1
potencjalna klientka 2015-05-02 09:59:37
Nastawienie jedynie żeby zedrzeć kasę z klienta. Uwaga na chore zapisy w umowach, które nakazują płacenie prowizji przy umowie przedwstępnej. To biuro to pomyłka
1
były klient 2015-05-05 11:48:55
Uważajcie na kaucję! Mieszkanie otrzymaliśmy w totalnym syfie a przy zwrocie próba odciągania pieniędzy za sprzątanie.
kaczor 2015-07-02 21:35:25
firma która potrafi doradzić i wyszukać bardzo ciekawe nieruchomości.Duża znajomość rynku nieruchomości.
truk 2015-07-02 21:38:28
Bardzo profesjonalna obsługa
mammamija 2015-07-30 14:08:34
Bardzo niemiła i nieprofesjonalna obsługa, zarówno przez pracownika, jak i szefową biura. Próba wyłudzenia dodatkowych pieniędzy. Zdecydowanie odradzam.
Byly najemca 2015-08-19 08:53:07
Widac ze Panstwo wlasciciele sa tutaj aktywni i od razu odpowiadaja jaka to obsluga jest profesjonalna.

Od Was tez próbowali pobierac jakies dodatkowe oplaty i prowizje albo nagle podwyzszali prowizje?
Tylko nie oni 2015-08-28 23:13:08
Miło czyta się te wszystkie negatywne komentarze na temat tej "firmy" zwłaszcza, gdy można sie z nimi w 100% zgodzić. "Szefowa" jest najwyraźniej osobą pomyloną, oderwaną od rzeczywistości, chamską a do tego niezwykle chciwą i nieuczciwą. CAŁKOWICIE I BEZWZGLĘDNIE odradzam jakiejkolwiek współpracy. Chyba, że jesteś biegłym psychiatrą i chciałbyś pomoć tej zagubionej w przestrzeni parze, która myśli, że prowadzi poważna firmę.
1
Były najemca 2015-08-31 13:03:44
Radzę nie korzystać z usług tej firmy! Oszuści i naciągacze jedynie co można o nich powiedzieć! Świat pieniędzy zasłonił tym ludzia oczy. Ogólnie pani właścielka nie ma w ogóle szacunku do innych ludzi! ODRADZAM!!!
1
najemcy 2015-09-16 13:08:59
Te wszystkie ostatnie opinie napisali bardzo nieuczciwi najemcy z lokalu w centrum miasta.Zniszczyli mieszkanie nie zapłacili za ostatni miesiąc.Biedni ludzie,młodzi a tak postępujący.Zło wraca do ludzi.My od tych Państwa wynajmujemy 4 lokale i jestesmy bardzo zadowoleni.
Były najemca 2015-10-16 21:54:17
Właścicielka jest osoba bardzo chamską, prawdopodobnie nieopoczytana umysłowo bądź z przewlekła choroba braku 7 klepki, osoba głuchą która nie słucha i nie słyszy drugiej strony, pazerna na kase, typowa szwabska świnia. Nie polecam !
ks. Ree Jick 2015-11-20 07:30:24
Jak to mówią młodzi ludzie masakracja...pani właścicielka zrobi wszystko żeby skroić kaucje i pokazuje wyimaginowane szkody. dziwne rozliczenia za media i proby kasowania dwa razy za to samo.
ha 2016-02-01 20:31:28
Zanim trafiłam na opinie na temat tej pani niestety nic o niej nie wiedziałam. Niestety - ponieważ dałam się nabrać na współpracę. Podzielam w pełni wszystkie negatywne opinie i przestrzegam wszystkich, którzy chcieliby "wejść w kontakt" z tą "firmą", która psuje opinie o agencjach pośrednictwa nieruchomości.
jolanta 2016-03-06 23:19:59
Publikowanie kłamliwych opinii o firmie jest niezgodne z prawem.
Najemca,który nie płaci za ostatni miesiąc najmu i wyprowadza się nie zwracając kluczy nie powinien zabierać głosu na temat firmy ,którą okradł.
piotr 2016-03-06 23:26:25
Ty dajesz o sobie świetne świadectwo nazywając drugą osobę świnią.
Mieszkałem z Tobą w tym samym mieszkaniu i wiem co sobą reprezentujesz.Może powinieneś sam siebie tak nazwać.Ja mam bardzo dobre doświadczenie współpracy z firmą. Nie kłam młody człowieku!!!!!
Lokatorzy 2016-04-25 15:33:07
Całkowicie zgadzam się z wcześniejszymi negatywnymi komentarzami!!!! Odradzam współpracy z tymi ludźmi!! Pani właścicielka jest osobą, która bez szacunku odnosi się do człowieka, jedynie o czym myśli to o wyłudzeniu pieniędzy!! Jeśli na mieszkaniu coś się zepsuje, to oczywiście z winy lokatorów!! Pani Iwona nie dopuszcza innej opcji- nawet kłamie, jakie to urządzenia są nowe, chodź na odwrocie jest data produkcji!!! Odradzam, są to bardzo nieuczciwi ludzie! Nie rozumiem, jak można tak innych naciągać. Bóg jest nierychliwy, ale sprawiedliwy...
Lokator 2016-04-26 08:22:39
Niestety wszystkie negatywne komentarze o tej "firmie" to prawda. Sa to oszuści i jedynie na czym im zależy to na wyłudzeniu pieniędzy!!! Pani prowadząca ta firmę jest osoba niezrównoważoną!!!! Co tu duzo pisac unikać i jeszcze raz unikać!!!!!
Zostaw swoją opinię o Grabiec Nieruchomości Iwona Włodarczyk-Grabiec - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grabiec Nieruchomości Iwona Włodarczyk-Grabiec