Ferfecki Nieruchomości Krzysztof Ferfecki

Myślenice

Opinie o Ferfecki Nieruchomości Krzysztof Ferfecki

anonim 2016-08-31 20:31:07
Opinie są różne jedni są zadowoleni, a drudzy nie, wszystkim nie dogodzi, jedno jest pewne to biuro ma najwięcej ofert i najciekawsze , żadne inne biuro nie posiada takiej bazy ofert, jest w czym wybierać dlatego mają najwięcej klientów, pozdrowienia dla zadowolonych i niezadowolonych.
4
anonim 2016-09-02 10:23:02
Szczerze mówiąc mam takie same odczucia. Nie jestem ani konkurencją, ani ex pracownikiem, ale niestety pracownicy chyba nie cieszą się z dokonywania transakcji, są opryskliwi i mało zaangażowani. Może system prowizyjny szwankuje i jest na zasadzie "czy się stoi, czy się leży", ale szkoda, że mimo tylu ofert odechciewa się współpracy!
21
Kasia 2016-09-03 00:27:33
Zostawiam swoją Negatywną opinię o biurze nieruchomości Ferfecji.
20
Kamil 2016-09-03 23:59:11
Ja za pośrednictwem tego biura oglądałem kilka nieruchomości jestem jak najbardziej zadowolony z usług i polecam to biuro.
4
Rozczarowana 2016-09-08 18:50:59
Potwierdzam, zostawiając własna NEGATYWNA opinie o biurze nieruchomości Krzysztof Ferfeki, relacjach zawodowych, Osobistych oraz co się w biurze tak naprawdę mówi o klientach za ich plecami !!!
19
Karolina 2016-09-09 17:31:55
Podpisuję się pod cała treścią tej wypowiedzi i opinii o pracownikach, atmosferze w biurze nieruchomości, a w szczególności o niepohamowanej "męskości" właściciela ! Porażka !
16
2pac 2016-09-10 21:53:50
Może dla innych jest to jedno wielkie bagno, ale ludzie spójrzmy prawdzie w oczy to najlepiej funkcjonujące biuro w małopolsce
3
Bogdan 2016-09-11 14:58:00
Zgadzam się z tą opinią mają dużo bazę ofert. A jeśli chodzi o pracowników to ja osobiście miałem przyjemność współpracować i nie zgadzam się w opiniami wyżej odnośnie pracowników
6
Grzegorz 2016-09-12 15:27:11
od 3 tygodniu obserwuje opinie o biurze Ferfecki i zastanawia się czy skorzystać z ich ofert przy zakupie nieruchomości i stwierdzam fakt ze negatywne opinie dodaje jedna i ta sama osoba ( konkurencja nie śpi) . Jak najbardziej zdecyduje się na oglądanie nieruchomości z tym biurem .
4
Obywatel 2016-09-12 16:47:26
NEGATYNA OPINIA - po negatywnych odczuciach i przezyciaciach w bezpośredniej relacji z biurem, pracownikiem Nieruchomosci Ferfecji.
16
Robert 2016-09-13 01:55:20
Podręcznikowy przykład; genetycznie uwarunkowanej CHIPOKRYZJI !
Owacje na stojąco :)
16
Szczęśliwa - Nie doszła pracownica biura n.K.F. 2016-09-15 21:31:25
Negatywną własną opinię wyrażając, pozostawiam.
Żałuję, że nie zapoznałam się przed próbą uzyskania pracy w biurze nieruchomości Pana Krzysztofa Ferfeckiego, znajdujących się tutaj opinii, (ale niestety, nie znałam wcześniej tego portalu, itd ).
Człowiek uczy się ma błędach...
Oj bardzo jest mi przykro, że musiałam to przeżyć, a wystarczyło przeczytać!
Potwierdzam w/w opinie, a jako kobieta w szczególności!
Trzymajcie się z daleka od tego biura, a w szczególności od jego właściciela.

16
Mirek 2016-09-16 10:15:20
Płaczecie , wylewacie łzy, żale, a tu w interesach nie ma miejsca na takie rzeczy, interes to interes , każdy patrzy żeby wyszedł jak najlepiej.
2
Ja 2016-09-17 23:19:22
Porażka i beznadzieja wzajemnie się poganiająca i nakręcająca - OMIJAC - wykwintnym łukiem!
15
Arek 2016-09-21 23:00:38
W końcu ktoś wyraził jak jest w rzeczywistości !
Brawo!
14
ABC 2016-09-29 15:15:16
Widzę, żed jest nas więcej.
Na pewno mamy takjie same odczucia i doświadczenia-NEGATYWNE!
12
Ona 2016-10-01 17:26:35
POTWIERDZAM PRZYŁACZAJĄC WŁASNĄ IDENTYCZNĄ OPINIE - NEGATYWNĄ
11
Nikt 2016-10-05 19:47:34
Z mojego doświadczenia, najgorsza obsługa, brak realnego i szybkiego zaangażowania, jakiś cyrk - może warto się zastanowić w końcu na zasadności działalności i znaniem, jak widzę tutaj nie tylko moich przemyśleń???!
9
Ja 2016-10-13 19:05:36
Beznadzieja!
9
Robert 2016-10-19 19:01:58
Chcesz mieć pracodawcę, a nie kabotyna, to omijaj to miejsce i tych ludzi.
7
Andrzej 2016-10-23 20:35:22
Naciagacz , klamca klamca i jeszcze raz klamca! To jedyne slowa jakimi mozna okreslic tego czlowieka...
8
Ania 2016-10-31 15:16:49
Żadnego dobrego słowa NIE mam powodów wyrazić, Przeciwnie :(
6
NICK 2016-11-10 14:31:20
Dokładnie tak, az zdziwienie, ze jeszcze żaden paragraf nie zaskutkował!
4
krystian 2016-11-12 19:59:56
Miałem styczność z biurem ferfecki super facet tranzakcja przebiegła dosc szybko i sprawnie , tylko niewiem i skąd jest tylenegatywnych tu opini? Może to zwykła ludzka zazdrosc?
4
..... 2016-11-24 15:15:10
:(
1
Zostaw swoją opinię o Ferfecki Nieruchomości Krzysztof Ferfecki - Myślenice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferfecki Nieruchomości Krzysztof Ferfecki