DJ Renoma

Gdańsk

Opinie o DJ Renoma

Tomek 2012-05-07 20:04:12
Pracowałem w firmie DJ Renoma. Firma działa od 1999roku, bardzo fajny zespół tam pracuje(pozdrawiam). Dużo sie nauczyłem, zdobyłem doświadczenie, które przydało mnie się w obecnej pracy w banku jako doradca mśp. Polecam każdemu, miła atmosfera, pieniądze zawsze na czas, jasne zasady
maciek138 2013-04-10 07:00:46
hej. a jak wyglądają zarobki z DJ Renoma da stanowisku doradcy ds nieruchomosci?
Maciek 2013-10-11 18:30:40
Zarobki?
Zależy - jak będziesz pracował 24h/7 dni w tygodniu to jest szansa, że zarobisz i ja zarabiałem. Jak nie masz innej opcji to może i tak, ale dużo więcej jesteś w stanie zarobić w innym biurze(lepsza prowizja i warunki). Problematyczne było na pewno tzw. PPA czyli musiałeś odsiedzieć od 9-10 3 godzinki żeby się pokazać i pogadać z dyrektorem. Zamiast przyjmować kolejne nieruchomości w tym czasie - tracisz czas na dojazd do biura, siedzenie w nim i zdawanie relacji z tego "jak tam, co tam". ( usunięte przez administratora )
3
Przemek 2013-10-29 14:49:47
Część Maćku!
Od czasu kiedy odszedłeś wiele się zmieniło. PPA zostało zniesione, podwyższona prowizja, płacimy za każdą przyjętą nieruchomość.
Pozdrawiam
Przemek
1
ja 2013-12-02 00:05:42
haha aż spuchłam ze śmiechu. Moja opinia: Zatrudniasz się na określonych zasadach - po miesiącu zostają zmienione. Bardzo niskie wynagrodzenie. Mimo że znieśli PPA to i tak musisz być codziennie w biurze między 9 a 10 bo jak nie, to jeżeli jakiś klient zgłosi się na Twoją nieruchomość to szanowny kierownik może dać tego klienta komuś innemu. Twój numer nie wyświetla się na ofertach tylko numer Twojego kierownika !!! (pierwszy raz w życiu z czymś takim się spotkałam). Zespół fajny przyznaję ale nie atmosfera jest tutaj najważniejsza. W tej firmie jest wręcz ogromna rotacja - zwalniają ludzi z dnia na dzień jeżeli sfrustrowani sami nie odejdą (a zazwyczaj tak właśnie jest). Pozdrawiam Przemka - jedyny normalny człowiek. Jeśli chcecie sprzedać chate to polecam to biuro ale jeśli szukacie pracy to zdecydowanie odradzam!
2
xo xo 2014-09-14 12:29:47
Pracowałem tam, o zmianie zasad po miesiącu to prawda, brak jakiejkolwiek podstawy, tylko po przepracowanym miesiącu masz, coś co nazywają zwrot kosztów. Prowizja dla pracownika... szału nie ma, jeżeli chcesz zarobić to w tej firmie po 1 - 2 miesiącach kokosów nie osiągniesz, może z tysiąc złotych to maks jak się dopiero przyuczasz. Jezeli chcesz pracować w pośrednictwie i się nauczyć zawodu od zera to jest dużo lepszych firm, które np: oferują podstawę 1000 złotych dla nowicjuszy plus to co sam zdziałasz. Ja osobiście nie polecam, szczególnie dla nowicjuszy, bo możecie dać się nabić w butelkę jak ja. Jak jesteście starymi wyjadaczmi, którzy zęby zjedli na pośrednictwie to może wam się ich warunki spodobają. Jeden plus to fajny zespół i to właściwie jedyny plus tej pracy jak dla mnie. Ogólnie nie polecam.
R=A 2016-12-02 09:17:15
Nie polecam, kiedyś było fajnie teraz kierownictwo do d..y. Nie polecam!
Były pracownik 2016-12-07 08:59:27
Płaca=prowizja
Czas=nieograniczony
Zarobki=niskie
Nie polecam! Kierowniczki z biura do niczego! Nie mają żadnej wiedzy! Nic nie potrafią!
Sympatyczni tylko ludzie z zespołu i Pan Andrzej.
Zostaw swoją opinię o DJ Renoma - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DJ Renoma