BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias

Białystok

Opinie o BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias

bobo12 2014-02-19 20:35:49
nie polecam biura, niekompetentne zachowanie, brak pomocy z ich strony zwiazanych z kupnem nieruchomości biorą kase a nic nie załatwiaja.
2
Azmin 2014-02-25 08:58:55
(usunięte przez administratora) Przez ostatni rok przewinęło się kilkanaście (co najmniej !) osób przez firmę, nabierają ofert dla niej i są wywalane. O prowizjach można zapomnieć.

Bardzo nieetyczna firma ! Naprawdę ostrzegam.
1
Ela 2014-03-12 11:24:18
Popieram poprzednie opinie, malo profesjonalne zachowanie wlascicielki, ktora wyzywa od baranow swoich pracownikow i swojego meza. Jesli ktos sie nie zgadza z taka atmosfera w biurze i odchodzi to pani Barbara oczernia takiego pracownika w innych agencjach aby nie mogl znalezc sobie pracy. Zachowanie przedszkolaka.
1
kosik 2014-04-17 14:55:28
Zgadzam się ze wszystkimi opiniami na temat teg biura, jak najbardziej nie polecam (usunięte przez administratora) omijajcie te biuro z daleka....
1
o.bi 2014-04-23 07:19:18
Kombinatorzy w pełnym tego słowa znaczeniu, stanowczo odradzam biuro nieruchomości BMJ. Celowao wprowadzają klientów w błąd i wyłudzają pieniądze przy umowach przedwstępnych. Szukajcie na własną rękę,albo z innego biura jest mnóstowo ogłoszeń. Nie miła atmosfera w biurze, gdyż właścicielka poniża pracowników w obecności klienta.
1
s-er 2014-04-23 07:47:08
Nieuczciwi, nierzetelnie wykonywanie zakresu obowiązków związanych ze sprzedażą czy kupnem nieruchomości. Wykorzystują niewiedze klientów przy podpisaniu umowy oraz celowo wprowadzaja w błąd. Naciągają na prowizji. ZGADZAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI OPINIAMI I RÓWNIEŻ ODRADZAM!!!!!
1
JA 2014-05-03 19:32:46
Również się zgadzam. Miałem "przyjemność" jako pracownik. Żadnej pomocy, (usunięte przez administratora)
2
czarna 2014-05-05 17:10:07
Masakra (usunięte przez administratora) Obiecują jedno a i tak robią swoje, oczywiście na niekorzyść pracownika !!!!
1
Azmin 2014-10-14 22:58:20
wyobraźcie sobie że ta baba skierowała sprawę do sądu o zniesławienie :))))) za opinie zamieszczane na tym portalu :) przeciwko chyba nam tu wszystkim piszącym ? :D będą jaja jak opowiemy o wszystkim co tam się dzieje :D widać wstydu i bezczelności jej nie brakuje. ale jak to mówią... PRAWDA NAS WYZWOLI :)
1
Zostaw swoją opinię o BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias