Tony Transport Tomasz Murach

Zakrzewo

Opinie o Tony Transport Tomasz Murach

Ewelina 2014-05-17 17:07:50
Nieznam lepszej firmy niz Tony Transport,super sie z nimi jezdzi
5
Luki 2015-05-04 16:24:18
Nie polecam jezdzic przez te firme, zero poszanowania przez kierowcow, chamscy i aroganccy w bialy dzien. Ciekawostka tez jest fakt ze Ci ktorzy jada i zaraz wracaja musza wziac FETE..co widac golym okiem po dziwnym zachowaniu nie tylko w tej firmie, lecz w kazdej innej jest tak smao.Przesiadki na poczatku dziennym. pisac mozna bez konca. NIE POLECAM
3
Tony Transport 2015-09-27 10:53:00
Witam.
Przesiadki są po to abyś nie musiał zwiedzać całej Holandii. A co do fety to są nie potwierdzone oskarżenia- kierowcy byli badani w firmie i w trakcie kontroli drogowej Niemieckiej policji- WYNIKI ZAWSZE BYŁY UJEMNE. Ostatnio panuje moda na wyłudzanie zniżek lub zwrotów za bilet pod zarzutem brania przez kierowców środków farmakologicznych. W związku z tym kierowcy wożą przy sobie narkotestery (Multi-Test). Jeżeli test jest ujemny to wnioskodawca pokrywa koszty testu. W niektórych w przypadkach zawiadamiamy policje o próbach wyłudzenia oraz zniesławienia.
Co do zachowań kierowców nie otrzymałem żadnego zgłoszenia, a każdego kto doświadczył złego zachowania kierowcy zapraszamy do bezpośredniego kontaktu! Rozmowy są traktowane bardzo poważnie, a kierowcy ponoszą konsekwencje swojego zachowania. Reagujemy w trybie natychmiastowym. Pozdrawiam.
1
Anka 2015-11-12 21:24:36
Wyraze swoją opinię .Wracalam ostatnio zz ta firma i tak .Kierowca nie miły ,w aucie zimno nos mi odpadał mimo kurtkizimowej,ale nie to było najgorsze .Kierowca przy prędkości 150 na godzinę i padającym deszczu cały czas pisał SMS na telefonie .Masakra jakąś balam się .Nie polecane!!!!
2
Tony Transport 2015-11-23 21:53:32
Witam.
Niestety znowu nie otrzymaliśmy oficjalnego zgłoszenia :-(. Naprawdę interweniujemy w takich przypadkach.
Drodzy klienci nie musicie się obawiać jakiej zemsty kierowcy donosząc- wszystkie zgłoszenia o nieprawidłowościach zostają w biurze. A od kierowcy są wyciągnięte konsekwencje.
Wystarczy sms i kierowca dostaje telefon z uwagą! Pozdrawiam.
2
MONIKA 2015-11-25 19:18:38
Witam ja polecam czesto jezdziłam z nimi. Godni polecenia .
1
ola 2016-03-12 11:55:04
Witam tony transport zakrzewo nie poważna firma. Dzwonie w sprawie wyjazdy juz kilkadziesiąt razy nikt nie odbiera. A jak odbierze to jest nie miły. Masakra nigdy z nimi nie pojade
Tony Transport 2016-03-12 19:59:13
Bardzo dziwne jesteśmy cały czas pod telefonem. Jak główny nr jest zajęty to jest przekierowanie do drugiej osoby. Pod jaki nr Pani dzwoni? Pozdrawiam
1
czehu 2016-03-25 00:29:22
Ja również polecam. Przekonałem się u nich do przesiadek, których wcześniej nie tolerowałem. Co do kierowców, to zrobili się bardziej uprzejmi, od kiedy można ich ocenić po zalogowaniu się na stronie. Raz mieliśmy awarię busa w Niemczech i po 25 minutach był podstawiony drugi. BRAWO! Bardzo dobra organizacja. Nie bardzo wierzę w tak skrajnie negatywne opinie.... konkurencja nie śpi.
1
Justa 2016-05-26 22:06:29
Bardzo dobra firma najlepsza nie objezdzaja po calej Polsce jak inni kierowcy tez mili organizacja super jak jest pzresiadka to nastepny bus jest bardzo szybko
4
Kamil 2016-11-28 21:38:55
Bardzo dobra firma.. wasze opinie na temat tej firmy są zbędne.. nie jechałes z nimi to nie gadaj jeden z drugim.. gdyby wszyscy byli tak zgrani jak ci wszyscy kierowcy w tej firmie to napewno nie byłoby takich opinii.. polecam bardzo.. pozdrawiam serdecznie
Zostaw swoją opinię o Tony Transport Tomasz Murach - Zakrzewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tony Transport Tomasz Murach