Tom-Bus Agnieszka Bardadyn

Wrotnów

Opinie o Tom-Bus Agnieszka Bardadyn

wierzyciel 2013-07-31 21:51:48
hmmm....
wierzyciel 2013-07-31 22:00:28
Tom-Bus jako taki znany za bardzo mi nie jest ale... (usunięte przez administratora) od którego zapewne wywodzi się nazwa Tom-Bus to już tak... Szukam go bo zapadł się pod ziemię od jakiegoś czasu... A chciałbym odzyskać pożyczone jemu pieniążki... :P Haaalllooo Panie Tomku... Gdzie jestes....?
2013-09-19 16:25:55
Jak to gdzie jest!!!!Mieszka i zyje w Bydgoszczy!!!I zmienia kierowcow jak rekawiczki!!!!
arek 2014-02-18 01:08:52
Witam
Serdecznie pozdrawiam kierowce ,który pisze ,ze (usunięte przez administratora) zmienia kierowców jak rękawiczki,widocznie nie nadawal sie do tej roboty ,bo za wszystkie mandaty powinien miec przynajmniej 2 razy prawko odebrane,Tomi udczciwy ,a oszustów ,kombinatorow i niszcicieli auta nie toleruje- (usunięte przez administratora)
summerka 2014-11-23 07:55:17
Moim zdaniem to już lepiej skorzystać z innej firmy niż TOM BUS, nie to że mają drogo ja mam o 200km dalej do siebie do domu niż mój partner i płace o wiele mniej niż on. Mój partner wyjechał wczoraj (22,11,2014) o godzinie 18 jest godzina 7:53 i go nadal nie ma to jest jakaś kpina.
1
normalny 2015-01-08 18:13:39
chamy i jeszcze raz chamy , zapytale ile kosztuje pzrejazd na emailu to mi odpisał zebynm do caritasu zadzwonił i jeszcze dwa razy chamskie sms , jakie tam buraki pracuja ? do gnoju a nie do ludzi .
2
zibi 2015-02-14 19:57:10
Normalny-to ty chyba nie jestes,dlaczego klamiesz ,oczerniasz firme ,szukales darmowego lub taniego przejazdu ,to kierowca ci napisal, gdzie masz zadzwonic,buraku czerwony,moi znajomi korzystaj od lat tylko z tej firmy z Bydgoszczy i tylko polecac,bo maja renome na rynku ,a ty tylko pusty leb
1
kierowca 2015-08-10 23:00:27
to prawda kierowcy zmieniają się jak chusteczki do nosa , jeden kurs i do widzenia , żadnej umowy podatku nic tak zwane jednorazówki i nie piszcie że pewnie się nie sprawdzają, bo to nieprawda ogłoszenie o naborze leci cały czas taka jest taktyka pana T , JEDEN KURS I NASTĘPNY , a praca na pograniczu 48 godzin za kółkiem owszem jest przerwa 4-6 godz w której jesz, sprzątasz auto na powrót , dzwonisz do klientów powrotnych ustalasz trasę na powrót . Jak uda się przespać 2h to sukces. Jak masz nóż na gardle to się zgłaszasz ale zastanówcie się panowie czy się opłaca jeśli macie żony i dzieci to jest orka na dodatek anonimowa.Jak ktoś napisze że pewnie jestem cieniak to zapraszam do pana T niech strzeli 18 h odpocznie 2h i kolejne 18. Wracasz zajechany jak koń i jeszcze musisz umyć i posprzątać auto. A na dodatek pasażerowie wpienieni na maxa bo powrót z NL trwa 18 godzin. Klienci też jednorazowi. NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY
1
kierowca 2015-08-11 01:44:35
A byłbym zapomniał w tej firmie jest jakiś kierownik transportu wirtualny w ogłoszeniu podaje wymagania , doświadczenie wszystkie dokumenty CV, świadectwa pracy niekaralność. CO ZA OBŁUDA szukają kierowców z ekstra klasy a traktują ich jak dziady zatrudniając na czarno. To straszne jak można traktować tak ludzi bo nawet jeśli komuś uda się popracować dłużej to jak to udokumentuje u następnego pracodawcy. OBŁUDA I PERFIDIA
1
Stały klient-Wojciech 2015-10-24 23:24:51
Prosze nie czytac takich bzdur jak pisze pseudo kierowca,jestem stalym klientem od lat i nigdy sie na fimie nie zawiodlem,to co pisze kierowca to pewnie z zemsty ze nie pracuje ,pewnie uszkodzil auto ,a takich kierowcow eliminuje sie z pracy za kolkiem ,nie raz slyszalem jak wlasciciel rozmawia z kierowcami ,ze trzeba byc odpowiedzialnym on ,kierownik transportu i kierowca biora odpowiedzialnosc za przewoz osob,kierowca musi byc wyspany w drodze powrotnej,a jeden kiedys sami mi powiedzial ,ze szefa oszukal i wyjechal wczesniej niz bylo zaplanowane.Rzetelna firma godna polecenia .
Sabina 2015-10-25 17:52:38
Wczoraj jechałam z firmą Tom-Bus pragnę serdecznie podziękować kierowcy Zdzisławowi za miła obsługę ,podróz do Monachium szybka,przerwy na życzenie klienta , super doświadczony kierowca,jezdzi w tej firmie 6 lat ,jak mówił mają 3 nowe serwisowane busy Trafic,mam juz zamówiony powrót rodzinny z dziećmi,Firme poleciła mi przyjaciółka z Torunia ,która jeżdzi z Tombus 6 lat.Pozdrawiam
UWAGA !!!!! 2015-10-28 17:28:59
NIE WIEM KTO TO PISZE , ALE WYSTARCZY WYSŁAĆ KONTROLE TEMU PANU, KIEROWCA KTÓRY JEDZIE 12-15 GODZ ŚPI 5-6 NA FOTELU AUTA PO CZYM PROWADZI KOLEJNE 12-15 TO SAMOBÓJCA , LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ JEDZIECIE Z DZIEĆMI , ZA PARĘ ZŁOTYCH RYZYKUJECIE ŻYCIE WŁASNEJ RODZINY. USTAWODAWCA OKREŚLIŁ CZAS PRACY KIEROWCY 9GODZ JAZDY 11 GODZIN ODPOCZYNKU , A TAKIE BUSIKI WYKORZYSTUJĄ LUKĘ , POLAK ZA PARĘ GROSZY ZROBI WSZYSTKO I NIE PISZE TEGO ZWOLNIONY KIEROWCA TYLKO PRZERAŻONY PASAŻER , ZRESZTĄ LUDZIE ONI NIE ZATRUDNIAJĄ KIEROWCÓW NAWET NA UMOWĘ ZLECENIE , PRZED WYJAZDEM POPROŚCIE O POTWIERDZENIE ŻE KIEROWCA JEST PRACOWNIKIEM NP. OPŁACONĄ SKŁADKĘ ZUS LUB PODATEK , MOŻE MA JEDNĄ OSOBĘ ZATRUDNIONĄ A KIEROWCÓW WIDZIAŁEM ZE 4 MOJĄ ZNAJOMĄ WIOZŁO JUŻ TYLU ZA KAŻDYM RAZEM INNY. BŁAGAM WAS POMYŚLCIE ZA NIM WYŚLECIE DZIECI , NO I TE KOM ŻE TO PISZĄ KIEROWCY ZWOLNIENI , POPYTAJCIE ZNAJOMYCH CO O TYM MYŚLĄ TO JAK ZABAWA GRANATEM
1
Jola z pieskiem 2015-11-22 20:56:50
Witam
Proszę Państwa masakra co za palant pisze takie brednie,z tekstu wynika ,ze skoro tak dobrze zna przepisy to zapraszam go do swojego busa ,ktory tez moze sluzyc do przewozu osob ,pojedziemy z Torunia do Eindhoven w Holandii po 9 godzinach jazdy zrobie przerwe 11 godzin i za ok 1-2 godz dowioze cie na miejsce,palancie czytam poprzednie komenti i moze to Ty piszesz te brednie bo ktos Cie zwolnil ,nie zatrudnil? ,podpieranie sie niesprawdzona opinia klientow jest nie na miejscu,facet ma firme ,dzialalnosc, odpowiedzialnych zawodowych kierowcow,jestem stala klientka ,z ciekawosci dzis weszlam na opinie i ostatni wpis tak mnie zdenerwowal ,ze chce byc obiektywna wobec tej firmy .Pare tygodni temu mialam nagla sytuacje rodzinna ,przykra sprawa ,zadzwonilam do firmy zamowic przewoz,powiedzieli mi ,ze jada inna trasa ,ale przyjechali ,bez problemu mnie zabrali , nie pisz czegos ,czego nie doswiadczyles ,opinie ktora wyrazasz swiadczy o Tobie ,a nie o firmie wynika z tego ,ze cos slyszlem ,chcialem byc kierowca ,a mnie nie zatrudnili,zycze ci powodzenia w znalezieniu pracy klamco oszczerco
HA HA HA 2015-11-28 14:29:05
DO PANI JOLI Z PIESKIEM CZYTAĆ NALEŻY ZE ZROZUMIENIEM ZRESZTĄ OBY NIGDY SZCZĘŚCIE PANI NIE OPUŚCIŁO , PROSZĘ SWOJEGO ,,SUPER TRANSPORTOWCA ,, ZAPYTAĆ O ILOŚĆ ZATRUDNIONYCH KIEROWCÓW HA HA JEDNEGO NA TRZY BUSY , I TO NA 1/2 ETATU SZKODA PISAĆ TO ŻENADA NIE FIRMA TRANSPORTOWA I TA PANI KTÓRA NAZYWA MNIE PALANTEM ŚWIADCZY O POZIOMIE SWOIM I FIRMY Z KTÓRĄ JEŻDZI OBY NIE DO CZASU JAKIEGOŚ WYPADKU , NA DODATEK ZNA PRZEPISY I MA BUSA TO MOŻE NIECH OTWORZY KONKURENCJE DLA TOM-SRUSA ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA I CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM PRYMITYWNA KOBIETO NO ALE JAKA FIRMA TACY KLIENCI
Sprawiedliwy Obiektywny 2015-12-01 22:50:58
Drogi kolego nie produkuj sie wiecej w oczernianiu firmy Tom-Bus ,masz problem ze soba?nikt Cie nie chce zatrudnic?widocznie nie nadajesz sie do tej pracy,skarge moge miec do Ciebie ,bo jechalam z Tobą, miales spac tak jak inni kierowcy min 8 godzin ,a odpaliles auto po 4 godzianch ,taki jestes kozak i po 200km poszedles spac na godzine ,bo taki z ciebie zawodowy kierowca,chcesz konkretow podam date wyjazdu , zadzwonie do Pana Tomka zapytam kto byl kierowca w danym dniu,pseudo -srusie dlaczego klamiesz ?wszyscy kierowcy sa zatrudnieni masz problem ,rozwiaz go sam,kolejny wpis negatywny powiadamiam firme o oczernianiu i poprosze o skierowanie sprawy do prokuratury ,dlaczego przez nieudacznika stali klienci maja czytac nieprawdziwe komentarze.Mam nadzieje ,ze moderator tej strony odniesie sie do prawdziwych informacji .Pozdrawiam
hahaha 2015-12-03 15:25:26
Czekam, zniecierpliwiony, ciekawe co na to właściciel ja mam dowody i świadków że zatrudnia na czarno , ha ha ha ha zapraszam i czekam , może wtedy poprawi się bezpieczeństwo w transporcie osobowym To skandal że ludzie za kilka złotych ryzykują życie swoje i swoich bliskich. Wszystko co napisałem to szczera prawda. Pozdrawiam
Ela 2015-12-07 21:17:24
Kierowco za dyche pseudo hahaha,przez takich kiepskich driverow jak ty bezpieczenstwo sie nie poprawi ,idz na budowe do pracy ,bo tylko tam sie nadajesz,buraku ,sprawiedliwy obiektywny ma racje ,bo prawdopodobnie tez z toba wracalam , podobny przypadek ,ze cienki kierowca musi isc lulu z klientami na pokladzie ,zonie sie pochawal jakim jestes nieudacznikiem ,ze nie mozesz znalezc pracy i wyzywic dzieci ,stali klienci jezdza ,a ty smierdzielu siedzisz na dupie bez pracy.
1
hahahah 2015-12-10 22:31:18
A w poniedziałek zgłaszam PIP oraz ITD pozdrawiam, już widzę tą panikę w tombusku
1
hahaha 2015-12-13 15:15:38
ALE PANIKA
1
Zostaw swoją opinię o Tom-Bus Agnieszka Bardadyn - Wrotnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tom-Bus Agnieszka Bardadyn