Marqs Przewozy Autokarowe Marek Flejszman

Łęczyca

Opinie o Marqs Przewozy Autokarowe Marek Flejszman

Pracownik 2015-01-30 17:48:52
Stanowczo odradzam, umowy smieciowe, tz zlecenie,brak obiecanych pieniędzy
10
ewelinka świnka 2015-03-06 20:09:11
typowy prywaciarz. mało płaci, oszukuje, zatrudnia na czarno.
gówno, i jeszcze raz prywaciarz.
kierowcy zmieniają się jak rękawiczki.
ale z drugiej strony, płać człowieku wszystko.
to nie zarobiłby flejszman , ani robol.
choć nie powiem, atmosfera w sumie miła.
wybór naleźy do ciebie.
3
gonzo 2015-05-25 22:58:12
Ja tam nie narzekałem. Mimo że z kutna dojeżdżalem.kasa? Chyba konkurencja tu pisze bo każdy w firmie dostawał kasę bez oszukiwania.. Każdy kto pracował wie ze kasa była. Gość ma kasę. Zdarzały się opóźnienia dzień dwa
Ale to jak wszędzie. Ale gość ma łeb na karku. I stara się jak może. Ja poszedłem na kunia bo mi 2500 nie odpowiadało.nieuczciwy u nich nie popracuje. Według mnie firma ok.z roku na rok coraz lepiej.
2
heheh 2015-05-25 23:18:13
Gonzo,Panie flejszman PAN sobie nie dodaje pozytywnych opinii. Parę minut temu pojawiło się u Pana w komentarzu i nagle pozytywną opinia. PAN naprawdę jest chory. Pozdrawia
3
KIEROWCA 2015-05-26 00:25:58
ABSOLUTNIE NIE POLECAM !
10
Wojtek 2015-06-02 09:31:39
Ja pracowałem 6miesiecy i było normalnie. Nie wiem skąd tyle durnych opinii tutaj.chyba się konkurencja interesuje firmą. PKS nie śpi. Ja polecam.
1
Pracownik 2015-06-08 22:17:57
Absolutnie odradzam współpracy z tym Panem ściemniacz i kretacz. Umowę dostaniesz na okres próbny a potem "no zobaczymy, jutro może będzie umowa" a co do czego to ani widu ani słychu. Pieniądze płaci w ratach albo z takim opóźnieniem że głowa mała. Naprawdę omijać go z daleka te pozytywne komentarze to chyba jego rodzina pisze.
8
max 2015-07-06 23:03:10
,,Ja pracowałem 6miesiecy i było normalnie. Nie wiem skąd tyle durnych opinii tutaj.chyba się konkurencja interesuje firmą. PKS nie śpi. Ja polecam''

Długo pracowałeś jak na tę normalność...
6
pks 2016-02-11 17:59:55
yyy wiesz trochę dziwne "pracowałem 6 miesięcy" to dlaczego teraz tam nie pracujesz jak było ok jak sie nie płaci to trzeba trochę komentarzami nadrobić :) niech frajer pojeździ z 2 miesiące i będzie się tłumaczyło jak ciężko się utrzymać na ryku fakt u niego ta prace trzeba traktować jako hobby
2
zdzichu 2016-02-16 13:38:36
NIE POLECAM. Najpierw mówi co innego a potem zmienia zdanie.
6
Ewelina 2016-04-04 12:34:15
Każdy sam sobie pracuje na swoją opinie, jak się nazywa człowiek który co innego mówi i co innego robi ? pytanie retoryczne... hobby powiadasz ?
1
Były pasażer 2016-07-08 13:43:05
Badziewie!!! Walczą z Sandbusem zapominając o klientach. Wykupisz bilet miesięczny 1 a 3 zmienią rozkład jazdy i jedż sobie pociągiem bo bus był 20 minut wcześniej.
6
Zostaw swoją opinię o Marqs Przewozy Autokarowe Marek Flejszman - Łęczyca
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marqs Przewozy Autokarowe Marek Flejszman