Didi Trans Usługi Przewozowe Tomasz Dyda

Szczawnica

Opinie o Didi Trans Usługi Przewozowe Tomasz Dyda

pasazer 2014-07-19 19:38:17
Najgorszy przewoznik jaki moze byc...
2
Krzysiek 2015-07-12 15:39:45
Nie jestem zadowolony z usług tego przewoźnika. W szczególności kultura osobista kierowców pozostawia wiele do życzenia.
Niezadowolony 2015-07-25 17:47:00
Komfort jazdy tragiczny. Całe przejście wypełnione po brzegi stojącymi pasażerami, byle więcej kasy zgarnąć. Gorąc na zewnątrz a klimatyzacja ledwo dmucha.
1
Julia 2015-08-03 18:23:50
Najgorszy przejazd w moim życiu. Mimo wykupionych 2 tygodnie wcześniej miejsc siedzących całą podróż wraz ze współpasażerkami stałyśmy/siedziałyśmy na podłodze. Na zwróconą uwagę kierowca ze zniecierpliwieniem odpowiedział, że nic z tym nie zrobi, bo bierze wszystkie osoby z przystanków i takie są warunki. W sposób arogancki zasugerowano mi, że mogłam wsiąść na wcześniejszym przystanku. Dodatkowo kierowca podczas jazdy notorycznie korzystał z telefonu komórkowego. Na koniec autobus spóźnił się do Krakowa na tyle, że ja i co najmniej 7 innych osób nie zdążyliśmy na pociąg do Warszawy. NIE POLECAM !
pawel 2015-08-04 08:41:32
Cały przejazd z Krakowa do Szczawnicy i nastepnie innym autobusem tego samego przewoźnika w strasznym upale i zaduchu, najgorszy przejazd jaki kiedykolwiek mialem. Zastanawiam się jak to jest możliwe, że taki przewoźnik został dopuszczony do korzystania z dworca, ktos powinien sprawdzac stan techniczny pojazdów łącznie z ich klimatyzacją.Czy jest jakaś jednostka, która się tym zajmuję? Chyba powinna.
niezadowolony 2015-08-30 19:46:45
Przewoźnik nie uwzględnia zniżek ustawowych.Choć takie posiada.Nie odpowiada na pytania złożone w reklamacji.
Del 2015-10-04 20:28:14
Rozklad to czcze marzenia, mozna smialo dodac po pol godziny. Albo wiecej. A jak juz po tym czasie przyjedzie (albo i nie) to nie bierze pasazerow, bo zapchany. Planowanie podrozy to rosyjska ruletka.
Wesoła pasażerka 2016-01-07 02:02:46
Z kilkoma opiniami absolutnie sie nie zgadzam.Autobusy jeżdżą wg rozkładu, więc bez przesady z dodawaniem 30 minut.Jeżeli opoznienie wynika z tzw. "korka" na drodze lub w mieście to nie jest to ani wina przewoźnika ani kierowcy, bo ponad autami "nie przeskoczy".Klima w lecie - w tym roku byla taka pogoda oraz temperatura na dworze, że nic nie wydalało, nawet klima w zwykłym aucie z prostego powodu, jeśli samochod nagrzał sie chociażby od postoju na parkingu to i 40 klim go nie wychlodzi ( no ale moze jestem kobieta i sie nie znam). Znizki - w pełni są uwzgledniane, nie raz to widziałam jak jechałam i sama z nich korzystam. Miejsca siedzące przy przedsprzedaży - w Szczawnicy jeśli wsiądziesz pod UM lub w centrum to zawsze masz miejsce siedzące, poza tym w punkcie sprzedaży jest napisane "jak byk", gdzie sie wsiada z takim biletem, ale skoro nikt nie czyta informacji to co sie dziwic, ze siedzi potem na podlodze.W Krakowie, zawsze sa wpuszczani pasażerowie, ktorzy wczesniej wykupili bilet. Odnosnie kierowców napisze tak - trzeba miec zapas cierpliwosci do pasazerow i ludzi, ktorzy niekiedy za samo to ze zyja maja pretensje do calego swiata - wiec sie nie dziwie ze czasem sa mniej kulturalni - ok, to ich nie usprawiedliwia ale to tak samo sa ludzie i maja prawo po prostu sie rozloscic - to jest odpowiedzialnosc dowiezc kogos do celu, no ale ludziom sie wydaje ze jak juz kupili bilet to im wszystko wolno.Jestem kobieta starej daty i moze pisze jak i wprost tak i prostym jezykiem ale takie sa moje odczucia.A teraz dodam od siebie, widze nowe autokary jak i mniejsze busiki tej firmy na drodze, jezdze od lat z nimi, potrafie sie o cos doczepic jak to baba i rzadko sie wypowiadam w internecie ale tym razem musialam.Jest duzo kursow do Krakowa i jest w porzadku.Ogolnie DIDITrans daje rade i nie ma sie co przejmowac naciaganymi opiniami.A jak ktos ma pociag to niech jedzie wczesniej i tyle.Jak jest sezon wakacyjnym to trzeba sie liczyc z tym, ze
1
Kazek 2016-01-19 23:12:02
Jezdze czesto i nie ma zadnych klopotow, o jakich tutaj wypisujecie.Dawniej jezdzily tylko Autosany, w zimie nie szło wysiedziec, lecie sie człowiek gotowal.Teraz wszystko komus nie pasuje, wymagania, cuda na kiju...eehhhh....To jest tylko 2 godziny jazdy.Koledzy do Bulgarii jezdzili Maluchem i tez sie dalo.DIDI TRANS nie przejmujcie sie, malkontentow nigdy nie brakowało:)
1
Pasazer 2016-01-29 08:26:14
Hej.No Panie Didi.POPRAWCIE SIE.AUTOBUSY BBRUDNE.W LECIE ZADUCH.W ZIMIE ZIMNO!i tyle.pozdrawiam Kazik
Hania 2016-02-23 00:57:21
Kolejna nieprawdziwa opinia, z którą się nie zgadzam - a dlaczego?Dlatego, że przewoźnik całkowicie odświeżył tabor, który jeździ na trasie Szczawnica-Kraków, więc jak można coś takiego napisać?Latem było wszędzie gorąco a zima nie była ( kolejna z rzędu ) mroźna, żeby bylo zimno w autobusie.Zatem odrobinę wyobraźni.Również pozdrawiam.
2
Malgosia 2016-04-20 22:40:51
Podróż z tym przewoźnikiem minęła bez żadnych komplikacji. Punktualnie, uprzejmy kierowca, zniżkę także dostałam bez problemu.Jak ktoś się chce przyczepić to przyczepi się do wszystkiego:( Ja polecam!
1
Paweł 2016-05-21 21:43:05
Ten stary kierowca to dopiero ham żadnego szacunku dla ludzi wydaje mu się że jest najlepszym kierowcą nie polecam nikomu podróży z taką świnią
1
Krakus 2016-05-23 22:24:00
Ta firma i ich kierowcy to jakaś porażka NIE POLECAM
Aga 2016-05-24 15:14:27
Masakra więcej z nimi nie pojadę
Asia:) 2016-07-25 23:44:00
Jeżeli komuś nie odpowiada jazda busem lub autobusem to niech sobie kupi samochód i jeździ sam, wtedy nie będzie problemu, że kierowca jest nieuprzejmy, że ciepło, że zimno i jakieś inne farmazony. Zachowujecie się, jakby jazda do Krakowa to było mega wydarzenie, że kierowca ma tanczyc koło pasażera, za chwile będzie wymagany WARS doczepiony do autobusu, zeby się pasazer nie doczepił, zeby przypadkiem nie było pretensji i nie byl urażony.Jeździłam busami i będę nimi jeździć i nie oczekuje cudów na kiju.Odnośnie kierowców - zacznijcie sami jeździć na tego rodzaju przewozach i zobaczymy, czy zawsze będziecie uprzejmi i usmiechnieci.DIDI - nie przejmujcie się tego rodzaju opiniami - dla mnie jestescie SUPER!Asia:)W pelni polecam tą firme.
2
Pasażerka 2016-09-03 13:25:35
Wielkie rozczarowanie dzisiaj jechałam z tym przewoźnikiem kierowca bardzo nieuprzejmy brudno w aucie , na szybach można było sie podpisać brak klimy ogólnie porażka. Zdecydowanie odradzam jazdy z tym przewoźnikiem.
1
Pasażer 2016-10-29 22:45:50
No tak, we wrześniu mamy tropiki w Polsce i klima rzeczywiście jest "niezbędna"...A ja jeżdzę kilkanaście razy miesiącu i większych problemów nie stwierdzam, w dodatku pojawiły się na kursach DIDI nowiuteńkie busy, więc co jeszcze można chcieć i wymagać?Odnośnie kierowców - to też ludzie, ewentualna tak zwana nieuprzejmość może wynikać z wielu sytuacji, bo każdy ma swoją granicę cierpliwości, a bycie kierowcą zawodowym to nie jest praca w ciastkarni.ZADOWOLONY KLIENT ZDECYDOWANIE POLECA DIDITRANS.
3
Zostaw swoją opinię o Didi Trans Usługi Przewozowe Tomasz Dyda - Szczawnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Didi Trans Usługi Przewozowe Tomasz Dyda