Kwiaciarnia U Krzysia

Siemianowice Śląskie

Opinie o Kwiaciarnia U Krzysia

kate 2012-08-07 20:05:33
nie polecam
6
elena85 2013-12-11 22:00:21
wystarczy spojrzeć jak często zmienia się personel.(usunięte przez administratora)
9
wykończona 2014-10-17 20:28:20
Powiem szczerze - wariatkowo... beznadziejne dziewczyny bez możliwości porozumienia, szefostwo wiecznie nie zadowolone choćby nawet dostało gwiazdkę z nieba i tak będzie źle, (usunięte przez administratora)
2
a 2014-10-17 23:01:17
Dziewczyny dlaczego tak klamiecie pracowac trzeba wszedzie i jakies zasady obowiazuja w tej kwiaciarni nauczyli mnie wszystkiego od podstaw poczatki sa trudne bo jest to duza kwiaciarnia ale nie ma zle wszedzie potrzebuja kogos z doswiadczeniem a w tej kwiaciarni ucza ukladac kwiaty i wlasciwie wszystkiego po prostu mozna sie nauczy wszystkiego spolrzcie prawdzie w oczy i zrobcie sobie rachunek sumienia przesadzacie ja pracowalam w tej kwiaciarni i mam zupelnie inne zdanie zrezygnowalam z pracy bo jak mnie nauczono tego zawodu to dostalam prace bez problemu prace blizej miejsca zamieszkania i za to dziekuje i mysle ze jest za co podziekowac a nie tylko oczerniac pranoja niech kazdy przekona sie na wlasnej skorze jak jest w rzeczywistosci
4
Carmella 2014-10-20 19:37:56
Witam.
Czytając powyższe opinie osób... Wolę po prostu nie komentować.
W "Kwiaciarni u Krzysia" jest bardzo fajnie, miła atmosfera, przyjemna praca. Obowiązki są jak w każdej pracy. W końcu za leżenie jeszcze nigdzie nie płacą... Szefostwo wymaga tego co należy do obowiązków pracownika, niczego więcej, a jeśli ktoś nie jest w stanie zrobić tak prostych rzeczy, widocznie tam się nie nadaje i już. No i jak sama nazwa wskazuje.. to SZEFOSTWO i mają do tego prawo by wymagać czy się to komu podoba czy też nie. Dostaje się umowę o pracę, o którą dziś wszędzie ciężko.. takie czasy, jeśli się komuś nie podoba na pół etatu to niech pracuje na czarno, gdzie indziej. Szefowa uczy od podstaw robić bukiety, układać kwiaty i nie tylko, szkoda, że nie każdy to docenia.
Dziewczyny w kwiaciarni są miłe i pomocne dla klientów, zawsze dobrze doradzają. Jeśli ktoś czegoś nie wie zawsze wytłumaczą, są bardzo zdolne i wspaniale robią kwiaty, kompozycje oraz pięknie pakują prezenty. Warto tam iść.
Zdecydowanie polecam.
3
rozbawiona 2014-11-07 22:22:03
ha ha , dwa powyzsze komentarze ..
Parodia i żenada ! ;)
3
rozbawiona2 2014-12-26 22:20:08
hahahaha,te dwa komentarze zapewne napisała sama szefowa! Ja tam pracowałam akurat wiec wiem(usunięte przez administratora)Umowa to zadna łaska chyba?! A przyznajcie sie ile razy płakałyscie po kątach? haha
3
rozbawiona 3 2015-03-16 19:44:26
Wymagające szefostwo to jedna sprawa, a wykorzystujące szefostwo do druga sprawa,można być super wymagającym szefem i takich doceniam a można być wykorzystującym do granic możliwoąci szefem ,nie szanują personelu,przyjęłam się do pracy w kwiaciarni a została sprzątaczką za bardzo marne pieniądze, szanujcie się dziewczyny i unikajcie takich szefów!
1
Ise 2015-04-02 14:35:52
Podobnie jest w kwiaciarni FINES w Katowicach, gdzie jest to samo szefostwo. Wiem, bo pracowałam w tamtej kwiaciarni i bardzo się cieszę, że nie trwało to zbyt długo
2
Nick 2015-04-09 11:53:09
Ja pracowałam w tej kwiaciarni dluzszy czas i uwazam ze mozna sie bardzo duzo nauczyc szefostwo wymaga ale slusznie bo dbaja o swoich klientow zalezy im zeby osbsluga byla profesjonalna szefowa caly czas sie szkoli ma pokonczone szkoly florystyczne z tego co tam pracowalam to sporo osob wyjechalo za granice a sa osoby co pracuja dlugo nie moge wymieniac ale mozna sie przekonac mnie udalo sie otworzyc swoja kwiaciarnie dzieki pracy w kwiaciarni u krzysia jestem wdzieczna mam kwiaciarnie do dzisiaj i uwazam ze te opinie sa okropne i szkoda ze te osoby ktore sie cos nauczyly a sa takie nie napisza pozytywnych rzeczy tylko lubia pisac osoby z zalu ze nie nadawaly sie do tej pracy bo prace w kwiaciarni trzeba kochac nie sprawdzily sie i maja zal wiem cos na ten temat bo tez jestem pracodawca i bardzo wdzieczna do dzisia bo jezeli mam jakis problem to sluza mi pomoca do dzisiaj i dziewczyny tez
1
Ise 2015-04-21 21:38:44
.......
Masz tutaj kropeczki, powstawiaj je sobie, bo tego bełkotu "niby to po polsku" czytać się nie da.
Skoro było tak super w tej kwiaciarni, to czemu dziewczyny pouciekały zagranicę? I czemu szefowa na pytanie i grafik odpowiada ze zdziwieniem, "a po co ci grafik?"
Czyżby znowu szefowa napisała sobie pochlebny komentarz?
1
szczera 2015-04-22 00:06:49
Osobiście byłam świadkiem jak szefowa sama sobie opinie pisze hahaha
Porażka ; )))
1
PracaWKwiaciarni 2015-04-22 00:10:51
Powyzszy komentarz nawiązuje do nadawania sie do pracy, pracuje tam osoba która zna sie na rzeczy a i tak ciagle beczy po kontach przez szefowa... Kasjerki ciągle sie zminiają nie dlatego że sie nie nadają tylko dlatego,że szefowa ma nie równo pod sufitem
1
rozbawiona2 2015-05-31 19:33:12
no niestety,ja tez uwazam,ze to szefowa pisze te dobre opinie,nikt kto tam pracował nie napisze nic dobrego. Jak w kom. powyżej,chyba wiem kogo masz na mysli,dziewczyny płaczą a szefową to cieszy.
2
rozbawiona2 2015-06-05 16:52:20
droga szefowo,nikt nie twierdzi,że dziewczyny są niemiłe,ludzie przychodzą do dziewczyn nie do was;)
1
Zostaw swoją opinię o Kwiaciarnia U Krzysia - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kwiaciarnia U Krzysia