Irys Kwiaciarnia Adam Dulniok

Pszczyna

Opinie o Irys Kwiaciarnia Adam Dulniok

ostrożny 2015-06-06 22:44:19
Dla wtajemniczonych w temat o co oni sie tam sądzą,to mi sie to tak zdaje,że to wszystko colkiem inaczej wyglondo,niż to kwiotek opowiado,bo ta dziołcha mu gro na nosie równo,a on ino zmienio adwokatów.,a synka faktycznie ni mo.coś tam musi być na rzeczy
ostrożny 2015-07-06 20:05:44
kwiotek możesz usuwac niewygodne wpisy,ale ci co w 2009 roku byli na Węgrach wiedzą jaki ty mosz problem i z czym.z tobą żodno normalno baba nie wytrzymo.każdy jakos leczy kompleksy,ale ty żes sie chłopie z dzeczka zagalopowoł.Beatą żeś tak samo pomiatoł,ale w końcu żeś trafił na taką co ci pokozała kaj sie nadajesz
Bozena 2015-10-29 00:13:37
Czy pan Dulniok placi pani alimenty ?????
Bożena 2015-11-25 10:00:25
Kobieto przestań wypisywać takie głupoty , bo prawda jest inna ja bym tez chciała dostawac 1500zł na dziecko 4 letnie i nie opowiadaj żena dziecko tyle wydajesz i nie oczerniaj kogoś na internecie bo i tak tego nikt nie czyta a masz bujna wyobrażnie tego nie da się ukryć , chciała bym miec takiego ojca dziecka który tyle płaci na dziecko. dlaczego nie dajesz dziecka ojcu przeciez nie ma odebranych praw rodzicielskich ?????? z tych wpisów które są przez ciebie wypisywane tu na necie to stek kłamstw i podpisujesz sie róznymi nickami daj sobie spokój z tym obrażaniem człowieka i ojca twojego dziecka , wcale się nie dziwie że sie odwoływał jak chciałas 3000 tys zl na dziecko hehehe dobre kazdy normalny czlowiek dobrze wie ze dziecko tyle nie kosztuje , czy ty tez dziecku dawalas 3000tys ??????
bo z tego co wiem to obowiazkiem ojcs i matki jest utrzymac dziecko.
Bożena 2015-11-25 10:16:17
A dla wiadomości administratora to te bzdurne wpisy nie dotyczące opinii pracy powinny zostać usunięte .Pozdrawiam administratora mam nadzeję że zostaną usunięte , to że matka dziecko p.Adama Dulnioka toczy z nim wojnę to niema nic wspólnego z pracą .
Bożena 2015-11-26 14:16:29
Co ty babo bierzesz że takie głupoty tu wypisujesz hehehehhe jeszcze takiej zrytej kobiety nie widziałam sama siebie pograżasz w kłopoty . szkoda czasu na odpisywanie kłamstw które tu zamieszczasz , nie wiem w jakim celu to robisz i oczerniasz p.Adama nikt tego tu nie czyta , zapamiętaj sobie ze kto pod kim dołki kopie ten sam wpadnie powodzenia hehehe ,mówisz że masz dziecko chore to dlaczego nie chcesz żeby dziecko zamieszkało z ojcem jak ma bardzo dobre warunki mieszkaniowe i bytowe ??????jak taką niby jesteś dobrą matką to dlaczego utrudnisz kontakt ojcu z dzieckiem ,przecież sąd wydał widzenia z dzieckiem????
Bożena 2016-01-01 15:21:21
He he dobre inteligentna ty????? jeszcze takiej głupiej kobiety jak ty to nie spotkałam , daj sobie spokój z tymi oszczerstwami które tu wypisujesz bo jest to żałosne , a uważasz się za inteligentną .twoje dzieci będa się wstydzić za taka matke .
ostrożny 2016-01-16 11:11:37
Kwiotek tyś jest jak dziecko,na stare lata sie w przebieranki bawisz i za babe podajesz.Głupi by sie pokapowoł,ze Bożena to ty.Jak by ta dziołcha tako głupio była jak ty ja tu smarujesz,to ty byś sie dzisioj śmioł,a nie po sądach poniewieroł.Każdy chyba pamieto,jakżeś dwa lata temu opowiadoł jak to synek bydzie z toba mieszkoł,ona uwidzi psińco,a nie alimenty i bedzie miała szczęscie jak nie pójdzie siedzieć.Wszystko ci nie tak poszło i chyba som sie nie umisz do tego przyznać,że to ona sie śmieje.Jakby tez tako głupio była to by sharana na leksusa nie umiała zamienić...
Bożena 2016-02-14 15:05:57
W każdym widzisz ojca dziecka , nie możesz przeboleć że cie w dupę kopnął , teraz mścisz się na ojcu , co ci to da hahaa podszywasz się tu pod różnymi nickami i wypisujesz bzdury , inteligencji kulturt i ambicji to ty kobieto za grosz nie masz, i nie podszywam sie pod nikogo bo jestem kobieta a nie Adamem hahhaa widze że blachara jesteś hehehe, i daruj sobie te glupie komentarze
Bożena 2016-02-19 23:00:02
hahahahaha ales sie uparla na tego Adama wszedzie go widzisz kobieto lecz sie bo choroba twoja postepuje
ostrożny 2016-02-21 00:59:10
A ty się podpisujesz imieniem i nazwiskiem ?????hehehhe straszysz mnie czy co a ty kogo tu oczerniasz?????i opinie psujesz ile w tym jest prawdy co wypisujesz??o ojcu twojego dziecka , zgłoś swoje szkalujace wpisy a pózniej moje
Bożena 2016-02-21 15:48:35
Proponuje zapoznać się z regulaminem tej strony
Zostaw swoją opinię o Irys Kwiaciarnia Adam Dulniok - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Irys Kwiaciarnia Adam Dulniok