Flower Art Kwiaciarnia Joanna Chabierska

Szczecin

Opinie o Flower Art Kwiaciarnia Joanna Chabierska

Basia 2013-12-12 21:40:32
Spoko. Kasa spoko i na czas, praca fajna. Można się wiele nauczyć bo szefowa naprawdę zna się na rzeczy.
5
a 2014-05-17 13:20:43
warunki pracy tragiczne. szefostwo niekompetentne. nie polecam.
2
Kwiaciarka 2015-01-11 22:12:38
Wyzysk,awantury,niemiła atmosfera,personel zastraszany.NIE polecam ,strata czasu i nerwow
2
XY.. 2015-01-29 18:46:34
Szefostwo drętwe i skąpe wymagając cudów od "poddanych",a nie dają w zamian nic.Zal mi czasu który tam straciłam.
3
rubi 2015-03-06 09:34:59
Mobing, mobing,mobing. Tragedia robia z toba co chca. nieuczciwi ludzi wyzyskuja. Biora ludzi z urzedu i nic ich nie ucza a wymagaja utargu (usunięte przez administratora)
2
abc 2015-05-10 14:00:23
Potwierdzam opinie!!!! Jak najdalej od tych ludzi !!!
2
MAJKA SKOWRON 2016-10-12 13:10:14
SZEFOSTWO W POZADKU.JAK WIDZA ZE KTOS CHCE PRACOWAC POTRAFIA DOCENIC .
WYMAGAJACY ALE POZYTYWNIE. W FLOWER ART SIE COS DZIEJE A NIE PRZEZ 8 GODZIN PANI Z KWIACIARNI PODPIERA BIURKO I ZASYPIA, CZEKA TYLKO AZ BEDZIE MOGLA POJSC DO DOMU .
3
bbb 2016-12-06 19:57:00
Nie polecam!!! Szefostwo aroganckie, chamskie. Może i szefowa zna się ale wiedzą nie chce się dzielić! wymagają nie wiadomo czego i nigdy nie jest dobrze. Czysty wyzysk, zarobki poniżej godności! ulotkująć można dużo więcej zarobić. Zastraszanie i mobbing. Praca zmianowa? 8h? jedno wielkie nieporozumienie. Człowiek przychodzi rano i późnym wieczorem wychodzi, często po 10 czy 12 godzinach albo później, a następnego dnia rano musi znów przyjść i tak przez kilka dni z rzędu. A jak nie ma ruchu przez cały dzień to nawet usiąść nie można, człowiek musi stać. Prawa pracownika? Kodeks pracy? W tym miejscu to nie istnieje. Jeśli ktoś nie ma noża na szyi to niech omija tych ludzi jak najszerszym łukiem!!!
4
Agnieszka 2017-06-13 18:45:57
Pracowałam w tek kwiaciarni i gdybym się nie przeprowadziła pewnie pracowałabym do dzisiaj. Nie dziwią mnie opinie negatywne. Pracowałam tam z paniami które nie dość że wszystko trzeba za nie robić to jeszcze miały pretensje do całego świata, że ktoś coś od nich chce. Kwiaty trzeba kochać a ona nie potrafiła się ruszyć żeby zmienić wodę. Straszne. Uczciwie pracowałam i dostawałam uczciwe pieniądze. Jak masz dwie lewe ręce i chcesz pospać w pracy to nie jest praca dla ciebie ale jeśli kochasz tworzyć i się zaangażujesz to będziesz zadowolona
1
Mariola 2017-06-30 19:53:32
Flower art to kwiaciarnia, która spełni oczekiwania wszystkich, nawet najbardziej wymagających klientów. Z usług tej kwiaciarni korzystam od kilku lat i polecam z całego serca. Piękne aranżacje kwiatowe, przemiła i profesjonalna obsługa, ciepłe podejście do klienta i otwartość na jego potrzeby. Właścicielka kwiaciarni ma ogromne doświadczenie, gust i poczucie smaku, jest na bieżąco z wszystkimi trendami modowymi w dziedzinie florystyki. W tej kwiaciarni niemożliwe staje się możliwym a efekt końcowy przerasta zawsze nasze oczekiwania. Polecam gorąco. Ściskam, pozdrawiam i dziękuję właścicielke i personelowi. Mariola
Zostaw swoją opinię o Flower Art Kwiaciarnia Joanna Chabierska - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flower Art Kwiaciarnia Joanna Chabierska