GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.

admin 2015-09-30 22:07:18
Twoje doświadczenie może zmienić rynek pracy. Dodaj komentarz o firmie GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o. na naszym forum.
6
Grotkos 2016-10-18 19:05:46
Praca w tej firmie to koszmar nie polecam nikomu zerem benefitow zero jakich kol wiek dodatków trzymajcie się z daleka od tej firmy
4
Andrzej 2016-10-26 18:59:03
Każdy dobry pracownik powinien omijać tą firmę szerokim łukiem
Nie dajcie się nabrać na piękne gadki na rekrutacji
DRAMAT zero kasy i brak perspektyw
Firma 4 osobowa ...
4
dar 2016-10-27 13:21:31
o widzę, że admin kasuje starsze opinie nt. tej pseudo-firmy....hmmmm, straszna padaka - przestrzegam !!! średni okres pracy w tej firemce to 6-8 miesięcy, tak jak przedmówcy nie wierzcie w bajeczki na rozmowach - ABSOLUTNIE NIE POLECAM !!!!!!
4
Gośc 2016-11-04 20:13:59
A jak wygląda oddział w Katowicach, atmosfera, środowisko, praca. Ma ktoś opinię w tym temacie?
Niki 2016-11-13 13:12:04
Jeśli ktoś chce pracować i po miesiącu juz zaczac szukać nowej pracy bo rzeczywistość przebija każdy nawet najbardziej odjechany film fantazy to najlepsze miejsce i polecam w 100 %
3
Nick 2016-11-27 14:19:48
Omijać szerokim łukiem tę firmę. To nie jest żadna międzynarodowa korporacja tylko firemka czteroosobowa z samozwańczym general menagerem na czele. Wiejski chłopiec (w tej roli oczywiście gm) myśli, że to korpo a pojęcia o niczym nie ma, na prawie pracy się nie zna i podobnych jemu pracowników zastrasza. Brak rozwoju, perspektyw i kasy. Brak premi, sprzedaży ....... same braki.....
3
Bajer Full 2017-01-02 00:55:30
Ale to juz chyba nie istnieje raczej ...
1
Pracowałem 2017-01-02 17:55:32
Pracuje się okropnie, samozwańczy niby dyrektor cały dzień stoi nad głową lub ewentualnie podsłuchuje z za ściany, bo sam nie ma co robić. W firmie praktycznie nikt nie ma pojęcia o biznesie kurierskim i zasłania się jakimiś frazesami. Samochód i telefon to w firmie dobro nadrzedne, jak w latach 90, trzeba zostawic na wieczór pod firmą. Padaka i poracha.
1
Zostaw swoją opinię o GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GO! Express & Logistics Polska Sp. z o.o.