Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel

Piła

Opinie o Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel

klient 2011-08-14 01:25:11
Jakość świadczonych usług pozostawia wiele do życzenia. Ludzie z Trzcianki i okolic nie mają jak dojechać do pracy na godz 7.00 i 9.00 przez całe 2 miesiące!brak połączenia z Trzcianką codziennie przez 2 miesiące ood 18.30 do 22.30!!! ludzie muszą organizować sobie dodatkowy transport chociaz mają wykupione bilety miesięczne. albo czekanie i koczowanie.Skandal!! zeby w XXI wieku nie było połączeń i tak traktować ludzi. Firma ta dostaje dotacje z Urzędu Wojewódzkiewgo a odwala takie numery!!!brak szacunku dla klienta!! niech szefostwo weżmie sobie do serca że są już prawie jedynym przewoźniikem na tej trasie i ludzie nie mogą już na innego liczyć. Firma ta zarabia tyle kasy a ludzi się tak traktuje. Ranny kurs z Trzcianki przed 7.00 w roku szkolnym to istny koszmar!! nie ma nawet gdzie usiąśc, autobus jedzie przepełniony młodzieżą!!! ale wszyscy powinni cieszyć się że w ogóle dojadą... zgroza że jeszcze nikt się tym nie zainteresował!!!
UCZEŃ 2015-02-20 12:16:28
Jaskosć usługi tarnsportowej nie jest na najgorszym poziomie,ale za to odnoszenie się kierowców i własciciela Firmy daje wiele do zyczenia!Ludzie sa rózni to fakt, tyle ile jest ludzi tyle jest charakterów,ale jeżeli ktoś zdecydował się na swiadczenie usług za które pobiera pieniadze to powinien też coś soba reprezentowac-człowieka na poziomie a nie zachowywanie się jak ostatni palnt-wiele by tu mówić o tej firmie,ale przyjdzie czas że bedą sie prosic o podróżnych!
Marta 2016-10-06 18:12:23
Kierowców chyba trzeba skierować na badania psychiatryczne, a przede wszystkim jednego. Siwy, grubszy, nieprzyjemny jakich mało! Krzyczeć to sobie może w domu, a nie na człowieka na ulicy publicznie! Bo nie mógł przejechać.. Mimo przeprosin wrzeszczał, obrażal. Szczerze radzę wymienić kierowce, strach z takim jeździć.. Tym bardziej, że w połowie potrafił przejechać
2
Marta 2016-10-06 18:14:03
Albo jakieś testy, badania zrobić.. W każdym bądź razie moja noga już nie postanie w beta busie. Moich bliskich też. Tylko współczuć takich pracowników :). Pozdrawiam !
Pasażerka 2016-12-25 19:26:16
Witam serdecznie.
W firmie Beta-Bus-Piła jest jeden sympatyczny kierowca pan Wojtek. Zawsze miły do pasażerów, uśmiechnięty,wyrozumiały, schludnie ubrany,punktualny takich kierowców nam potrzeba.

Ps. Panie Wojtku bardzo mi się Pan podoba, dowiedziałam się od koleżanki wszystko o Panu co chciałam wiedzieć. Jestem w podobnej sytuacji, jestem niezależna ale bardzo WSTYDLIWA a chciałabym nawiązać z Panem bliższą znajomość. Próbowałam zwrócić na siebie uwagę ale Pan mnie chyba nie zauważył.
Teraz jeżdżąc z Panem będę siadała na pierwszym siedzeniu obok Pana. Usilnie będę patrzyła w lusterko wsteczne lub na Pana . I może Pan wreszcie zwróci na mnie uwagę.

Zauroczona w Panu pasażerka.
4
Brunetka 2016-12-30 17:06:42
Kochana oni tz. kierowcy chyba są ślepi , albo mają zakaz od szefa spoglądania na ładne dziewczyny. Próbowałam tak samo ale z tym wysokim łysym zagadywałam ,uśmiechałam się , puszczałam oczko a on nic , jakby nie widział tych moich zalotów . Przystojny panie łysy, pozdrowienia od BRUNETKI.
MARCELA 2016-12-30 18:55:02
Jasne ten łysy to ciacho na wisience a jego mega dziary to jest to . Pozdro pięknisiu Marcela
6
Jurek 2017-01-09 11:09:35
Cały te komentarze to pierd...bzdur.
2
Wiesłąw 2017-01-09 11:11:07
Słyszałem, że Beta Bus kupili 5 nowych Scani....super autobusy!!!!
Patryk 2017-01-09 11:13:40
Podobno budują nową halę razem z servisem, pracowałem u Pana Wójcika super gość.
Wiki 2017-01-30 17:53:38
haha ciacho na wisience... tu chcemy czytać opinie o pracodawcy, a nie że się podoba łysy i jego megaaaa dziara he masakra
1
Wiki 2017-01-30 17:57:14
jak już to kierowca ma skupić się na jeździe, a nie na podrywie hehe być może nie jesteś w jego typie :)
2
Wiki 2017-01-30 18:08:06
Najlepiej to usiądź temu panu na kolana he widocznie nie jest Tobą zainteresowany.
2
uprzejma pasażerka :) 2017-03-01 16:03:13
Witam,
likwidują firmę Beta Bus.
Więc na pożegnanie wszystkich odchodzących kierowców, chciałam wyrazić opinię.
Zacznę od kobiety-Pani Beaty- bardzo dobry kierowca, punktualna i zdyscyplinowana. Wszyscy zobowiązani byli u tej Pani okazać bilet, co nie wszystkim "Panią pasażerką" to odpowiadało, bo jeździły za darmo z innymi kierowcami, za ładny uśmiech i tyłek; aczkolwiek niektóre nie miały ładnych, więc za usługi w naturze. Dlatego takich kierowców jak Pani Beata powinno być więcej.
Pan Dariusz- jego własna firma, mógłby się przejąć likwidacją ale się wypiął swoim "zgrabnym" tyłeczkiem na to. Poza tym punktualny, miły i niezły podrywacz, zerka często do lusterka.
Pan Wojtek- może i punktualny, ale mógłby się spóźniać, żeby zdążyć się umyć i zniwelować nieświeży oddech po papierosach, bo być może inni pasażerowie chorują na astmę a jeszcze innych to po prostu odraża. Jak wsiada do autobusu, to nie wiem czy odczuliście, ale się unosi tył pojazdu. Radzę pobiegać po likwidacji linii, aby co nieco zrzucić.
Pan Krzysztof- nie bardzo punktualny, ale za to jaki przystojny. :) Miły, uśmiechnięty i dowcipny. Przyjemnie było z Panem jeździć, szkoda tylko, że tak rzadko.
Był jeszcze taki kierowca, imienia niestety nie znam, ale zachowywał się tak, jakby jeździł za karę.
Na koniec zostanie deser mmm(...) Pan Mirek- punktualny, przystojny, kulturalny, miły i uczynny. Zawsze chętny do rozmów i żartów.
Zwracam się do ich szefa- Pana Eugeniusza- szkoda, że Pan to wszystko zaprzepaścił.
Pozdrawiam.
3
Pasażerka z Trzcianki 2017-03-01 21:46:00
Czy to prawda że firma BETA -BUS rezygnuje z naszej Trzcianki ? O tylko nie to. Ubolewam na tym , ale też opiszę swoją opinie o kierowcach . P . Beata - ta pani nadaje się do G.S. wydawać i wywozić z placu węgiel a nie przewozić ludzi . P. Wojtek - przypomina mi człowieka pradawnego , jaskiniowca . faktycznie zawsze śmierdzi papierosami w autobusie , dymu co niemiara . Jego odzywki to PROSTAKA . nigdy więcej takiego kierowcy -- TO BETON -- P MIREK -- Super kierowca opanowany , punktualny, komunikatywny , przystojny , ubrany na czasie , chciałabym mieć takiego tatusia . P . DAREK -- to ciacho ale to tylko moje marzenie . Wysoki , przystojny , dobrze zbudowany , uwielbiam jego tatu. Chętnie bym poznała jego dystans . P. KAZIU . Szkoda ale już go nie widać na naszej trasie , fajny był . Tyle co o kierowcach . Przywiązałam się do tej firmy BETA-BUS . Szkoda że rezygnują z naszej trasy . DO SZEFA FIRMY .----- PANIE DARKU -------- PRZEMYŚL TO JESZCZE my was potrzebujemy --- PROSIMY zostańcie z nami
1
UPRZEJMA 2017-03-06 20:34:51
WITAM
CHCIAŁAM BEZPOŚREDNIO ZAAPELOWAĆ DO SZEFA P.DARKA...W IMIENIU WSZYSTKICH PASAŻERÓW
TRZCIANKI ABY NIE LIKWIDOWAŁ FIRMY PRZEWOZOWEJ BETA-BUS. JESTEŚCIE NAM POTRZEBNI , CIĘŻKO
BĘDZIE BEZ WAS...PROSIMY ..NIECH PAN TO PRZEMYŚLI I OKAŻE SERCE BIEDNYM PASAŻERKĄ ORAZ PASAŻEROM.
POZDRAWIAM
gromadelka 2017-03-13 10:14:25
kierowca pani Beata jest bardzo wredną osobą bo się drze
1
Zostaw swoją opinię o Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel