Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel

Piła

Opinie o Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel

klient 2011-08-14 01:25:11
Jakość świadczonych usług pozostawia wiele do życzenia. Ludzie z Trzcianki i okolic nie mają jak dojechać do pracy na godz 7.00 i 9.00 przez całe 2 miesiące!brak połączenia z Trzcianką codziennie przez 2 miesiące ood 18.30 do 22.30!!! ludzie muszą organizować sobie dodatkowy transport chociaz mają wykupione bilety miesięczne. albo czekanie i koczowanie.Skandal!! zeby w XXI wieku nie było połączeń i tak traktować ludzi. Firma ta dostaje dotacje z Urzędu Wojewódzkiewgo a odwala takie numery!!!brak szacunku dla klienta!! niech szefostwo weżmie sobie do serca że są już prawie jedynym przewoźniikem na tej trasie i ludzie nie mogą już na innego liczyć. Firma ta zarabia tyle kasy a ludzi się tak traktuje. Ranny kurs z Trzcianki przed 7.00 w roku szkolnym to istny koszmar!! nie ma nawet gdzie usiąśc, autobus jedzie przepełniony młodzieżą!!! ale wszyscy powinni cieszyć się że w ogóle dojadą... zgroza że jeszcze nikt się tym nie zainteresował!!!
UCZEŃ 2015-02-20 12:16:28
Jaskosć usługi tarnsportowej nie jest na najgorszym poziomie,ale za to odnoszenie się kierowców i własciciela Firmy daje wiele do zyczenia!Ludzie sa rózni to fakt, tyle ile jest ludzi tyle jest charakterów,ale jeżeli ktoś zdecydował się na swiadczenie usług za które pobiera pieniadze to powinien też coś soba reprezentowac-człowieka na poziomie a nie zachowywanie się jak ostatni palnt-wiele by tu mówić o tej firmie,ale przyjdzie czas że bedą sie prosic o podróżnych!
Marta 2016-10-06 18:12:23
Kierowców chyba trzeba skierować na badania psychiatryczne, a przede wszystkim jednego. Siwy, grubszy, nieprzyjemny jakich mało! Krzyczeć to sobie może w domu, a nie na człowieka na ulicy publicznie! Bo nie mógł przejechać.. Mimo przeprosin wrzeszczał, obrażal. Szczerze radzę wymienić kierowce, strach z takim jeździć.. Tym bardziej, że w połowie potrafił przejechać
1
Marta 2016-10-06 18:14:03
Albo jakieś testy, badania zrobić.. W każdym bądź razie moja noga już nie postanie w beta busie. Moich bliskich też. Tylko współczuć takich pracowników :). Pozdrawiam !
Pasażerka 2016-12-25 19:26:16
Witam serdecznie.
W firmie Beta-Bus-Piła jest jeden sympatyczny kierowca pan Wojtek. Zawsze miły do pasażerów, uśmiechnięty,wyrozumiały, schludnie ubrany,punktualny takich kierowców nam potrzeba.

Ps. Panie Wojtku bardzo mi się Pan podoba, dowiedziałam się od koleżanki wszystko o Panu co chciałam wiedzieć. Jestem w podobnej sytuacji, jestem niezależna ale bardzo WSTYDLIWA a chciałabym nawiązać z Panem bliższą znajomość. Próbowałam zwrócić na siebie uwagę ale Pan mnie chyba nie zauważył.
Teraz jeżdżąc z Panem będę siadała na pierwszym siedzeniu obok Pana. Usilnie będę patrzyła w lusterko wsteczne lub na Pana . I może Pan wreszcie zwróci na mnie uwagę.

Zauroczona w Panu pasażerka.
4
Brunetka 2016-12-30 17:06:42
Kochana oni tz. kierowcy chyba są ślepi , albo mają zakaz od szefa spoglądania na ładne dziewczyny. Próbowałam tak samo ale z tym wysokim łysym zagadywałam ,uśmiechałam się , puszczałam oczko a on nic , jakby nie widział tych moich zalotów . Przystojny panie łysy, pozdrowienia od BRUNETKI.
MARCELA 2016-12-30 18:55:02
Jasne ten łysy to ciacho na wisience a jego mega dziary to jest to . Pozdro pięknisiu Marcela
6
Jurek 2017-01-09 11:09:35
Cały te komentarze to pierd...bzdur.
2
Wiesłąw 2017-01-09 11:11:07
Słyszałem, że Beta Bus kupili 5 nowych Scani....super autobusy!!!!
Patryk 2017-01-09 11:13:40
Podobno budują nową halę razem z servisem, pracowałem u Pana Wójcika super gość.
Wiki 2017-01-30 17:53:38
haha ciacho na wisience... tu chcemy czytać opinie o pracodawcy, a nie że się podoba łysy i jego megaaaa dziara he masakra
1
Wiki 2017-01-30 17:57:14
jak już to kierowca ma skupić się na jeździe, a nie na podrywie hehe być może nie jesteś w jego typie :)
1
Wiki 2017-01-30 18:08:06
Najlepiej to usiądź temu panu na kolana he widocznie nie jest Tobą zainteresowany.
1
Zostaw swoją opinię o Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Beta-Bus S.C. Towarzystwo Przewozowe Eugeniusz Wójcik Marek Mandel