Max Majster Paweł Osiński

Ozorków

Opinie o Max Majster Paweł Osiński

marek 2015-01-19 10:25:29
i jestes pracownikiem lub włascicielem firmy nie polecam
1
narzedziowiec 2015-01-31 19:50:17
polecam ! polecam ! polecam !
6
zadowolony 2015-03-11 22:53:41
ja ich polecam jak najbardziej :)
7
klient 2015-03-13 08:46:56
ja tez polecam !
5
super 2015-03-13 14:00:44
super firma,świetny towar,szybka realizacja. Polecam.
5
Ola 2016-10-20 14:50:16
Odradzam oszukują ludzi a pozytywne opinie na pewno sami sobie piszą.
zadowolony2 2016-10-26 14:29:38
jedna z szybciej działających firm w polsce. Polecam
2
arek 2016-11-21 11:20:19
Odesłałem sprzęt do reklamacji mineło pół roku w ogóle nie odesłali sprzętu na infolini facet jest bezczelny nie raczy dać odpowiedzi na temat wiertarki złodzieje
3
serwis 2016-11-23 15:31:18
My właśnie zaczynamy swoją batalię z nimi. Facet na infolinii jest bezczelny i nie umie chyba normalnie rozmawiać, bo jak próbujemy się czegoś dowiedzieć, rzuca słuchawką.
2
sg 2016-12-13 11:21:49
Zgadzam się w 200% obsługa na poziomie gimnazjum ! NIEKOMPETENTA i nic nie pomaga !!
BOLO 2016-12-28 09:42:03
Ja zamówiłem i czekam. W razie niezadowolenia jeżdze z towarem w okolice Łodzi, a nie jestem miłym facetem jak się mnie oszuka.
xdss@wp.pl 2016-12-31 13:06:37
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE POLECAM zakupiłem we wrzesniu odesłałem w pażdzierniku w tej ''Firmie ''pilarke spalinową przysłano z wadą producenta do dnia dzisiejszego 30 .12.2016 ani kasy ani wymienionego na nowy więc sprawa idzie do sądu .
Ludzie nie warto robić zakupów w tej Firmie I nie bójcie składać spraw do sądu oni czekają na takich co machną ręką
Dziki 2017-01-12 09:28:37
kupiłem agregat który po kilku odpaleniach starter się popsuł. Po kontakcie telefonicznym konsultant sugerował że to moja wina. nie można nawet napisać do nich brak odezwu MASAKRA NIE POLECAM OSZUŚCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OSZUŚCI !!!!!!!!!!
Cacek 2017-01-13 21:06:39
Złodzieje i kanciarze. Zakupiłem Ukośnicę u nich ale nie miałem czasu używać bo pracuje za granicą. Gdy chciałem ją wypróbować okazuje się że ma wadę fabryczną w postaci krzywego wałka przy silniku napisałem do nich a gość do mnie ze chyba sobie żartuje delikatnie ujmując że już minęło 2 miesiące i taka wadę można było odrazu zobaczyć. Nie dociera do niego nic.
Oszuści sprzedać bubel i kasę zgarnąć a człowiek niech się martwi.
KoKo 2017-01-18 16:49:56
Facet co odbiera telefony jest nie z tej epoki. Arogancki, wredny, moje wątpliwości wyjaśnia tak że wydaje mi się że chce zniechęcić do zakupu. Ludzie nie kupujcie u nich. Ja z agregatem, który chciałem zamienić na inny mam z nimi Krzyż Pański. Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Max Majster Paweł Osiński - Ozorków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Max Majster Paweł Osiński