Bednarski Piotr Konferansjer

Kraków

Opinie o Bednarski Piotr Konferansjer

ada 2015-03-30 13:11:41
nie polecam. wywyższający się, gburowaty, nie szanuje innych.
kasia t 2015-06-09 15:00:29
fajny i sympatyczny człowiek, szczególnie na wydarzenie o luźnym charakterze, polecam
ankka 2015-06-13 06:31:24
Świetny kontakt z publicznością, uśmiech mu z twarzy nie schodzi, polecam!
Katarzyna 2015-06-20 07:50:21
Pan Piotr prowadził dla nas piknik w ostatni weekend w Krakowie. Jak zwykle stworzył niezapomnianą atmosferę. Ma wyjątkowy kontakt z publicznością w każdym wieku a pikniki rodzinne prowadzi dla nas od 2007 roku.
Agencja M. 2015-07-05 08:29:53
Pan Piotr to jeden z najlepszych konferansjerów z jakimi współpracowaliśmy w ostatnich latach.
tomek 2015-07-19 15:43:18
Bardzo doświadczony i kreatywny konferansjer. Pracował dla nas ostatnio w Galerii Krakowskiej. To była nasza pierwsza okazja do współpracy ale na pewno nie ostatnia.
anna 2015-11-22 10:55:40
Świetny kontakt z publicznością w każdym wieku. Polecam. Widziałam go w akcji w Poznaniu i Warszawie.
KarolinaP 2016-03-09 20:05:22
Widziałam go na IEM w Katowicach. Potwierdzam - najlepszy konferansjer na Expo podczas IEM w 2016 roku. Genialny kontakt w publicznością i świetna swoboda wypowiedzi i zabawa językiem. Brawo Panie Piotrze!
iem_katowice 2016-03-14 18:20:00
Spędziłam 3 dni w strefie Acer na IEM w Katowicach w marcu 2016 roku. Pan Piotr prowadził całość w sposób kreatywny i pełny humoru. Wymyślał świetne konkursy idealnie dopasowane do zainteresowań uczestników. Zrobił tam naprawdę niezłe show. Brawo dla Acera za ten wybór.
karola 2016-03-16 20:15:57
Widziałam na IEM w Katowicach - zupełnie mi nie przypadł do gustu. Słaboooooo.
Piotr Bednarski 2016-03-17 07:56:43
Dziękuję Karolino za szczerą opinię. Taki feedback najlepiej motywuje mnie do jeszcze większego rozwoju i pracy nad sobą. Może podzielisz się konkretami aby wiedział na czym się skupić i co poprawić dla Ciebie :)?
anna 2016-04-15 08:56:04
Niby poprawnie, ale szału nie ma.
klient_acca 2016-05-08 19:14:35
Jesteśmy bardzo zadowoleni z kilkuletniej współpracy z Panem Piotrem.
naturalny talent 2016-05-16 17:17:17
niektórzy się muszą tego uczyć a ten gość na naturalny talent do tego co robiz mikrofonem i jaki kontakt z publicznością potrafi nawiązać, polecamy
Katarzyna 2016-06-30 18:42:32
Pan Piotr ma świetny kontakt z publicznością, nienaganną dykcję i ogromne doświadczenie w branży konferansjerskiej, od 2010 roku rokrocznie prowadzi nam pikniki w Krakowie, polecam!
pattka 2016-09-27 19:38:23
Niezwykle otwarty, kreatywny i błyskotliwy prowadzący
opinia 2016-11-23 11:25:41
Nie polecam współpracy - nasza firma była zupełnie niezadowolona
Piotr Bednarski, www.nawijam.pl 2016-11-23 15:05:42
Dzielna i odważna "Opinio", czy mogę poznać nazwę twą aby zaradzić fali smutku płynącej z tego tkliwego wersu niezadowolenia? Albowiem, przez ostatnich 11 lat poprowadziłem w całej Polsce 370 wydarzeń, z których napłynęły do mnie same pozytywne opinie. Niektórymi z nich dzielę się na stronie www.nawijam.pl, kolejne kolekcjonuję na mailu. Kimże zatem jesteś odważna "Firmo", któraś dzielnie zmieniła zdanie? Kimże jesteś "Agencjo", której mikrofonów już więcej nie godzien jestem trzymać? :)
Zostaw swoją opinię o Bednarski Piotr Konferansjer - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bednarski Piotr Konferansjer