Biuro Podróży Etiuda Travel Grażyna Jurkowska

Nowy Sącz

Opinie o Biuro Podróży Etiuda Travel Grażyna Jurkowska

2013-10-04 20:00:29
Biuro bardzo solidne,oferty które proponują bez zastrzeżen zawsze pewne.Solidna i profesjonalna obsługa .Polecam.
xxxx 2014-01-11 12:00:30
Może firma i solidna ale widać, że pracowników to tam się poniewiera. Raz przy wyborze wczasów Pan który tam sobie siedzi w biurze ma pretensje do pracownicy o byle co albo sam sobie nie umiał poradzić z rezerwacją biletu w dodatku paląc papierosa w biurze co jest nieestetyczne i odstrasza klientów. Pani która tam pracuje jest bardzo miła i kompetentna. Bardzo nam pomogła przy wyborze wczasów z których jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan "starszy" który sobie tam siedzi jak już siedzi to powinien być kompetentny a nie przeszkadzać innym w pracy. Ocenę daje bardzo dobrą ze względu na Panią pracującą w biurze, która ma wiedzę na temat sprzedawanej usługi.
-terenia 2014-03-27 11:25:56
beznadziejna obsługa, starszy pan bezczelny- nie polecam
edyta 2014-06-22 21:53:07
Bardzo miła obsługa. Zarówno Pan Mateuszj jak i Pani Kasia bardzo kompetentni i uprzejmi. Trafili w dziesiątkę z ofertą dla mnie. Polecam Biuro. Ocenę daję bardzo dobrą.
Ania 2015-04-15 13:38:55
w ostatnim czasie nawiedziłam biuro Etiuda z myślą wykupienia wczasów, najpierw udałam się na ul. Sobieskiego przywitał mnie Pan a w ręce papieros (pomyślałam- cóż za niechlujstwo), ale myślę dobra zapytam o ofertę może coś ciekawego mi poleci pytałam o Grecjie - podobno to ich konik ale siadam przed Panem x i czuję ostrą woń alkoholu z jego ust i bałagan na biurku po czym uznałam że szkoda mojego czasu bo nie zaufam takiemu człowiekowi, który przychodzi pod wpływem alkoholu do pracy, to nie dozwolone, karygodne, nie rozumiem kto pozwolił mu siedzieć i obsługiwać klientów. Jestem na nie i nie polecam nikomu tego biura.
1
Podrozniczka 2016-04-17 15:49:01
Jestem bardzo zadowolona z wizyty w Etiudzie. Poniewaz nie mialam wielkich srodkow na wakacje,w wielu biurach bylam traktowana "z gory". W Etuidzie widzialam,ze Pan Sprzedawca prawie stanal na glowie zeby znalezc oferte dla mnie. A na Krecie bylo fantastycznie! :-))) Ocena celujacy!
Basia 2016-04-22 15:29:05
Bardzo miła obsługa, dwie osoby się starały, żeby dobrać wakacje nie tylko pod kątem naszych zainteresowań ale także dbały o nasze finanse! Polecam
Ewelina 2016-08-10 20:06:01
POLECAM! od pierwszych rozmów w biurze aż po powrót wszystko w najlepszym porządku. Informacje udzielone przed wycieczką były rzetelne i prawdziwe. Urlop bardzo udany! dziękujemy
Kasia R 2016-08-10 21:07:16
Bardzo rzetelne Biuro. Szybko, jasno i na temat. Polecam Kefalonie z Etiuda :)
Malgoska59 2016-08-12 17:46:42
Polecam usugi Etiudy. Wszystko szczerze powiedziane, bez zbędnego koloryzowania. Wakacje naprawdę udane i w 100% zgodne z obietnicami :-)
Zostaw swoją opinię o Biuro Podróży Etiuda Travel Grażyna Jurkowska - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Podróży Etiuda Travel Grażyna Jurkowska