Licau Jerzy Usługi Genealogiczne

Toruń

Opinie o Licau Jerzy Usługi Genealogiczne

renata 2012-11-03 02:19:06
[usunięte przez moderatora] jego ceny sa bardzo wysokie w stosunku do wykonanej pracy,
Małgorzata 2013-02-20 22:10:33
Z przerazeniem czytam jak łatwo mozna kogos zniszczyc piszac taka opinie!!!!Korzystam akurat z usług jakie przeprowadza Pan Licau i jestem zadowolona.Ceny sa przystepne dla zwyklej osoby i oczekiwanie na kwerende nie trwa długo.Takie ublizanie powinno byc ukarane!!!!
Ala 2013-03-15 07:58:20
Nie wiem co myśleć o tym panu. Zapłaciłam, a potem już była cisza, nie odezwał się.
Aisha 2013-06-14 18:07:01
Ja zapłaciłam 200 zł jakieś 2 lata temu, dostałam 2 pisma mailem że rodziny nie odnaleziono w dwóch miejscach w polsce, później po moich licznych mailach odpowiedział że czeka na odpowiedź z Wilna i od jakiegoś 1,5 roku się przypominam a on się nie odzywa na moje maile. Również czuję się oszukana.
2013-09-30 21:12:22
Jerzy Licau oszukał mnie dwa lata temu wpłaciłem mu 250 zł i jest cisza
PAPCIO 2014-09-02 07:23:08
Dobrze,że byłem wytrwały w poznaniu tego nazwiska dzięki temu nie straciłem kasy
pozdrawiam
1
naiwna 2015-03-19 13:43:31
niestety mogę tylko ku przestrodze innych potwierdzić negatywne opinie o działalności tego pana. Również wpłaciliśmy zaliczki i po miesiącach wodzenia za nos przestał odpowiadać na maile i telefonów również nie odbiera. Figuruje również na aktualnej liście dłużników( google pomoże znaleźć) co pozwala na podejrzenie, że znajduje się w niewesołej sytuacji finansowej.
1
juroo2@web.de 2015-05-10 16:04:57
Posztukuje kontaktu z Panem Licau - pozostawil mnie samego ????????
cz ktos mi moze pomoc !!!!
bb 2016-08-08 14:32:09
W 2012 roku wpłaciłam zaliczkę, dostarczyłam p. Licau notarialne upoważnienie do szukania informacji. Odezwał się kilka razy, zwodził mnie, kręcił i kłamał. Od 2013 roku cisza, nie odpowiada na moje maile.
Zostaw swoją opinię o Licau Jerzy Usługi Genealogiczne - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Licau Jerzy Usługi Genealogiczne