Fryzoteka Na Kazimierzu

Kraków

Opinie o Fryzoteka Na Kazimierzu

Klaudia 2014-04-14 18:56:33
Jestem bardzo niezadowolona ze ścięcia, pani, która zajęła się strzyżeniem moich włosów powinna zająć się strzyżeniem owiec bo tak jej wychodzi owo ścinanie. Nie sądziłam, że prośba aby zachować długość włosów a pocieniować od linii brody będzie tak trudna do spełnienia. Zapuszczałam włosy przez pół roku a obecnie mam zamiast włosów strzępy bo tak mocne cieniowanie pani zastosowała. Ręce opadają na takich fryzjerów.
twojstary 2014-07-14 13:15:49
Do tej pory chodziłem do fryzjera tylko do Fryzoteki, ale po dzisiejszej wizycie wiem, że moja noga już więcej tam nie postanie. Co prawda są tam panie, które świetnie znają się na swojej pracy, ale dzisiaj trafiłem na panią o imieniu Dominika, która tak jak pisze poprzedniczka, powinna się zająć strzyżeniem owiec, a nie ludzi. Niestety, ale fryzjerka która ma problem z wycięciem włosów za uszami, która zamiast spełnić prośbę klienta, wykonuje swoją "wizje" i kończy strzyżenie po 20 min zostawiając pełno niedoskonałości, które nadają się na powtórną wizytę, oczywiście już u innego fryzjera, nie robi wam dobrej opinii. Cena 45 zł za taką usługę to jakiś śmiech. Radzę omijać.
3
twojstary 2014-07-14 22:02:13
jednak sytuacja dotyczyla innej pani - nowo zatrudnionej. Pania Dominike przepraszam za ta pomylke i oczywiscie goraco polecam, bo jest jedna z swietnych fryzjerek o ktorych wspomnialem na poczatku.
3
Jacek 2014-12-12 20:42:35
Byłem dwa razy, za pierwszym razem u Jednej Pani /nie pamiętam imienia/ czułem się jak u Maniewskiego za najlepszych czasów: masaż, 50 minut pracy, pełne zrozumienie. Za drugim u Pani bodajże Natalii jak w podblokowym zakładzie z głębi nowej huty. Masakra: nie potrafiła zlokalizować środka głowy, za uszami zostawione miałem jakieś frędzle, baki zrobiła po swojemu mimo jasnej instrukcji.
Wnioski: sam nie wiem, dziwne, że wpuszczają w swije szeregi amatorów, nie wiem w jakim celu: żeby odbębnić facetów??
coffee-l 2015-03-29 10:02:16
wróciłem wczoraj od fryzjerki o imieniu Natalia...w skrócie-TOTALNA PORAŻKA, MASAKRA... Ta kobieta nie wie po co chyba tam jest. teraz jest dużo otwartych firm które pielęgnują zwierzęta, tam powinna owa Pani złożyć swoje CV, chociaż też nie wiem czy nie szkoda by było zwierzątek, one też mają swoją godność..
Pseudo fryzjerka dostała konkretna instrukcję co ma zrobić, a ona zrobiła rach ciach swoja wizję i totalnie zepsuła mi moje włosy. Ma swoją "jakąś" wizję odnośnie fryzury która jest bardzo daleka od wydanej instrukcji i daleka od jakichkolwiek kanonów mody, kieruje sie własną wizją rodem z czasów bliżej nieokreślonych.. Wstyd zeby po ścięciu włosów trzeba było chodzić w czapeczce zeby zakryć jej "pracę"
Do tej pory korzystałem z usług fryzoteki i raczej moja noga tam więcej nie powstanie, nie rozumiem dlaczego zatrudnia się tam takie podrzedne fryzjerki a nie stawia na jakosć, bo ztego co zauważyłem fryzoteka zaczęła robić się bardzo fajnym zakładem i budowała swoja pozytywną opinię całkiem skutecznie, ale zatrudniając takie osoby raczej przekreśla swoja renomę i skutecznie odstrasza klientów. Ja raczej nikomu nie polece już usług tego zakładu, a raczej usług wyżej wymienionej Natalii..
Pozdrawiam
3
Kasia 2015-07-09 16:16:59
Dzis byłam u pana Radka..Pełen profesjonalizm.. Potrafi doradzic i to mycie z masazem głowy..rewelacja.. Szczerze polecam..
1
anna 2015-12-10 22:54:34
witam,

byłam wczoraj we Fryzotece, i jestem bardzo zadowolona zarówno z efktu końcowego jak i z przebiegu wizyty, pani która mi ścinała włosy miałana imię Natalia . Nie wiem czyto ta sama pani co w opiniach powyżejczy tylko zbieg okoliczbości ale ja polecam.
Mika 2016-03-16 22:22:06
Szkoda, że nie wiem jak pani miała na imię, ale trudno-na opinie zakładu pracują wszyscy. No przykro to stwierdzić, ale idąc na strzyżenie spodziewałam się wiele, a okazało się, że mimo wszczesnienszych dokładnych uzgodnień pani zrobiła coś zupełnie innego i wycięła mi 2/3 włosów. Fryzura nie do naprawienia i czeka mnie meczarnia z układaniem. Zupełna klapa. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię o Fryzoteka Na Kazimierzu - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fryzoteka Na Kazimierzu