Studio Modern Visage Agnieszka Buczek-Zaremba

Płock

Opinie o Studio Modern Visage Agnieszka Buczek-Zaremba

byly pracownik 2014-06-20 22:47:34
Ja pracowalam i nigdy nie polece tego wrednego pracodawcy zdziera z klientow obgaduje ich i pracownika nie potrafi docenic teraz dopiero mam wporzadku pracodawce i wiem co znaczy chodzic chetnie do pracy
6
Bartosz 2014-09-18 20:49:27
Zespół powinien być profesjonalny - to fakt. Widocznie się nie nadawałaś. Tylko leserzy nie dostrzegają konieczności rozwoju i podnoszenia kwalifikacji. Ten kto się nie uczy cofa się w rozwoju. U nas takich nie potrzeba. Prosze się cieszyć bieżacym pracodawcą, który pewnie nie oczekuje abyt wiele. Pewnie taki już nie prędko się trafi.
9
klient 2014-10-15 21:46:37
Jeśli ten salon ma takie usługi jak własciciela komentarz, to ja tam nie zajrze i chyba nikt , po przeczytaniu tego rynsztoku.
2
Bartosz 2014-10-16 21:09:52
Pozdrawiam i zachecam do rozmowy osobistej. W internecie jest sporo złotoustych na odleglość. A ocenę usług pozostawiam klientom których mamy bardzo dużo - a to swiadczy jednoznacznie. Zamykam wątek.
9
pracownik 2014-10-25 17:21:33
Moi drodzy!!!, nie trzeba sie tak bardzo rozpisywać , szkoda czasu waszego!, nie warto!!!. Po prostu pani właścicielka zaczyna gwiazdorzyć, wyzej s...a niz dupe ma, a tak naprawde dziewucha prosta i nic tego nie zmieni. Salon ma z klasą, ale wlasciciel salonu bez klasy. W tym salonie popracują tylko desperaci. Nie polecam!!!. Próbowałam
rozczarowana klientka 2014-11-13 09:33:19
Do pracodawcy!
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy słuzalczości i posłuszeństwa. Jest nu jedynie winien usługę za którą otrzymuje zapłatę bedaca nie łaska lecz zasłuzonym wynagrodzeniem.
Jaka płaca taka praca. Niestety ! kazdy moze przyjąc pracownika, tylko nie kazdy zasługuje na niego.Dla Włascicielki wyzej wymienionego zakładu fryzjerskiego pracownik i klient to zło konieczne , liczy sie tylko kasa!!!!.
1
była klientka 2014-11-16 16:46:45
Czesałam się w tym zakładzie gdy tylko zaczynała jako samodzielna fryzjerka.Tak jak przwie wszystie kobiety z targowiska byłysmy mile widziane.Niestety,po paru latach woda sodowa uderzyła do głowy.Brak szacunku do klienta.Zaczęła spózniać się do nawet 1godz.Zjawiała się bez słowa przepraszam, moze dla tego ze my to tylko proste baby z rynku....
2
zalamana 2014-12-02 20:56:31
Naprawdę poszukaj kogoś profesjonalnego,bo w tym salonie na profesjonalnosc liczyć nie można!!! Szkoda nerw :-(
1
zalamana 2014-12-08 00:02:18
Pani bardzo opryskliwa.Wchodząc do salonu miałam nadzieję że pracują tam profesjonalni ludzie ale niestety pomyłka ogromna!!! W dniu swojego ślubu siedziałam w tym salonie i płakałam. Makijaż porażka zarówno mój jak i siostry. Brak kosmetyków do jego wykonania, brak odcieni, o korektorze i rozjasniaczu pod oczy zapomnijmy. 3 odcienie maybelline, jeden dior i jeden kryolan. Pani kosmetyczka to tez nie wiem co ukończyła ale napewno nie szkole makijażu :-(. Nie idźcie tam kobitki :'(
2
zalamana 2014-12-08 00:04:28
Kto usunął moja opinie?
1
ania-byly pracownik 2015-01-21 11:49:50
panokradcie z pieniedzy ktore czlowiekowi sie naleza i jeszcze jedno nazywa mnie Pan leserem ?? a co to znaczy wedlug Pana?? pracowalam czasami nawet po 10godz w kazda sobote w maju nawet w niedziele bylam na kazde skinienie palcem i nawet zlamane zlotowki za to nie dostalam i ja jestem leserem to jak Pan nzawie siebie?? odpowiedz zostawie juz Panu ;)ie Bartku ponizsze opinie mowia chyba same za siebie ?? niesety schodzicie na psy i nic wiecje w oczach macie tylko zlotowki a szacunek do pracownika czy klienta w d...e niesety taka prawda ;) pracujac u was moze i sie czegos nauczylam ale przede wszystkim tego ze nie wolna ufac kazdemu i ze u was nie ma co oddawac sie w 100% bo wy poprostu na ta nie zaslugujecie a na koniec jeszcze
byly pracownik ania 2015-01-21 11:56:49
Panie Bartku ponizsze opinie mowia chyba same za siebie ?? niesety schodzicie na psy i nic wiecje w oczach macie tylko zlotowki a szacunek do pracownika czy klienta w d...e niesety taka prawda ;) pracujac u was moze i sie czegos nauczylam ale przede wszystkim tego ze nie wolna ufac kazdemu i ze u was nie ma co oddawac sie w 100% bo wy poprostu na ta nie zaslugujecie a na koniec jeszcze panokradcie z pieniedzy ktore czlowiekowi sie naleza i jeszcze jedno nazywa mnie Pan leserem ?? a co to znaczy wedlug Pana?? pracowalam czasami nawet po 10godz w kazda sobote w maju nawet w niedziele bylam na kazde skinienie palcem i nawet zlamane zlotowki za to nie dostalam i ja jestem leserem to jak Pan nzawie siebie?? odpowiedz zostawie juz Panu ;)ie Bartku ponizsze opinie mowia chyba same za siebie ?? niesety schodzicie na psy i nic wiecje w oczach macie tylko zlotowki a szacunek do pracownika czy klienta w d...e niesety taka prawda ;) pracujac u was moze i sie czegos nauczylam ale przede wszystkim tego ze nie wolna ufac kazdemu i ze u was nie ma co oddawac sie w 100% bo wy poprostu na ta nie zaslugujecie a na koniec jeszcze okradcie z pieniedzy ktore czlowiekowi sie naleza i jeszcze jedno nazywa mnie Pan leserem ?? a co to znaczy wedlug Pana?? pracowalam czasami nawet po 10godz w kazda sobote w maju nawet w niedziele bylam na kazde skinienie palcem i nawet zlamane zlotowki za to nie dostalam i ja jestem leserem to jak Pan nzawie siebie?? odpowiedz zostawie juz Panu ;)
byly pracownik ania 2015-01-21 12:00:41
prszepraszam za przepisywanie tego samego mialam problemu z komuperem;)
Bartosz 2015-01-21 15:02:13
Pani Aniu. Jeśli jest Pani taka pracowita i oddana zawodowi jak Pani mówi oraz chce Pani się rozwijać, proszę otworzyć swoją działalność gospodarczą i odnieść swój sukces nie bazując na suksesach swoich pracodawców. Osobiście i szczerze Pani pogratuluję kiedy osiągnie to Pani.
Polecam wdrożyć to co Pani pisze w swoich opiniach. Czyli pracować literalnie z Kodeksem Pracy, proponując swoim klientom niższe ceny od rynkowych (idąc w ślad za zasadą, że nie pieniądz jest najważniejszy w prowadzeniu własnego biznesu), Prosze proponować ceny które nie pokryją kosztów funkcjonowania Pani firmy. Nie mówię w tym momencie o wykonywaniu zawodu chałupniczo - niezgodnie z obowiązującym prawem, nie rejestrując działalności, nie ponosząc wysokich opłat z tym związanych, utrzymując lokal, płacąc czynsze, kupując coraz droższe kosmetyki. To generuje koszty Pani Aniu. Proponuję, także zatrudnić pracownika albo moze nawet dwóch lub trzech, którzy nie przyniosą Pani przychodu, który pokryje chociaż koszty brutto związane z ich zatrudnieniem i utrzymywać ich przez kilka lat z własnej manualnej, ciężkiej, codziennej pracy. Życzę powodzenia i podrawiam Panią oraz inne podzywające się pod klientki osoby.
Tak jak wspomniałem wcześniej, uważam, że wątek jest zakończony a wszelkie frustracje byłego pracownika nie są już naszym zmartwieniem.
Zapraszam oczywiście do osobistej polemiki - na którą zawsze jestem otwarty. To wiele wyjaśnia i eliminuje niedomówienia.
P.S. Nie nazwałem Pani leserem. Jeśli odebrała Pani tę opinię jako skierowaną do siebie, znaczy, że utożsamia się Pani z logiką mojej wypowiedzi, że tylko leserzy nie dostrzegają konieczności rozwoju i podnoszenia kwalifikacji - w myśl powszechnie znanym powiedzeniem, "Uderz w stół a nożyce się odezwą"
5
Pytanie 2015-05-15 18:22:49
Fryzjerki mają kasę fiskalną, każdy płaci w tym salonie ogromne pieniądze i powinien dostać paragon.
1
Zostaw swoją opinię o Studio Modern Visage Agnieszka Buczek-Zaremba - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio Modern Visage Agnieszka Buczek-Zaremba