Nicole Salon Fryzjerski Magdalena Konieczna

Pruszcz Gdański

Opinie o Nicole Salon Fryzjerski Magdalena Konieczna

Sk 2015-04-16 23:33:45
co wy gadacie kobiety!!!!!zastanowcie sie wypowiadajcie sie jak juz na temat pracy a nie osoby!!!!ja chodzę do Pani Madgy 10lat znam ja i jej zaangażowanie ,wiem ile godzin zostaje żeby przyjąć ta i tamta Klientkę!!mimo tego nie odmówi na prośbę mimo zmęczenia ,ja jestem zadowolona i to bardzo !!!!polecam jako osobę i jako fryzjera
3
Jola 2015-04-17 08:08:29
ja od 20 latjestem klientka Pani Magdy i jestem bardzo zadowolona z uslug fryzjerskich.jest zawsze usmiechnieta i bardzo ja lubie.jestem zaskoczona i oburzona tymi opiniami.podejrzewam ze sa to opninie zazdrsnych pseudo kolezanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANNA KOZŁOWSKA 2015-04-20 11:03:18
Absolutne bzdury jakie tu przeczytałam dlaczego ludzie są tak zawistni i piszą niezasadne opinie nie mające nic wspólnego z PRAWDĄ.
Ja jestem klientką Salonu Fryzjerskiego i p.Magdy od kilku lat i nic nie mogę powiedzieć złego na jej temat,wręcz odwrotnie,wspaniała komunikatywna osoba będąca zawsze dostępna dla klienta o każdej porze.
Uważam ze negatywne opinie spowodowane są zawiścią ludzką.
Ewa 2015-04-22 20:15:43
6 lat temu zachwycona fryzurą koleżanki wzięłam numer telefonu do Salonu p.Magdy, zadzwonołam, umówiłam się i wyszłam odmieniona i zadowolona. Od tamtej pory przez 6 lat jeżdżę z Gdańska do Pruszcza do p.Magdy i nigdy się nie zawiodłam. Kolory i cięcie - super !!!!! Ode mnie wzięły numer telefonu moje koleżanki i też są zadowolone. Bardzo polecam Salon Nicole, a szczególnie panią Magdę.
lozal 2015-09-07 12:04:16
Witam państwa. Jeśli chodzi o obsługę daję 5-. Jeśli chodzi o czesanie włosów krótkich w porządku, ale nie mają specjalisty od czesania i upinania długich włosów. Włosy były niedokręcone bo nie mieli dość papilotów, za grube kosmyki nawijane na te papiloty i skręt był marny. Fryzjerka rozwijając wałki nie szanowała loków i przy upinaniu już były zniszczone. Ostatecznie fryzura była niedorobiona i na wyjście z salonu już zepsuta. Kazano mi za nią zapłacić za nią 150zł co za tą marną pracę było stanowczo za dużo. osobom z długimi włosami nie polecam tego salonu!
1
eldo 2015-10-09 10:59:16
Wczoraj byłąm u Pani Magdy na strzyżeniu damskim na trójkąta jestem zachwycona:)POLECAM :))BARDZO SYMPATYCZNA OSÓBKA:)))
1
ewa 2016-01-12 19:58:10
Magda jest najlepszą fryzjerką dla mnie .Nie znam drugiej takiej zawsze uśmiechnięta nigdy nie odmówi ,pracuje od rana do wieczora Potrafi pięknie ułożyc,obciąć i zafarbować Polecam Magde Nigdy nie pójde do innego fryzjera
Ania 2016-02-20 06:41:21
Potwierdzam, wczoraj oparłam się na Waszych pozytywnych opiniach i skorzystałam z usługi u pani Magdy...
1)Jestem bardzo zadowolona
2)widać zaangażowanie w pracę
3)pomimo tego, że bylam umowiona tylko na strzyżenie a bardzo zależało mi na koloryzacji pani Magda wykonała również i ją
Także SZCZERZE POLECAM

Zostaw swoją opinię o Nicole Salon Fryzjerski Magdalena Konieczna - Pruszcz Gdański
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nicole Salon Fryzjerski Magdalena Konieczna