Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec

Warszawa

Opinie o Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec

Kubuś 2015-10-02 11:23:57
Sami debile tu piszą .Dziwie sie ludziom którym chce sie siedzieć przed kompem i pisać głupoty NIE KRYTYKUJ ŻEBYŚ SAM NIE BYŁ KRYTYKOWANY .Jak mi nie odpowiada fryzjer czy sklep to tam nie ide i nie pieprze głupot ,nikt nie jest Bogiem .A wy krytycy sami nie jesteście idealni i na pewno macie same wady ,tacy ludzie nie zadowoleni sa z niczego nawet sami z siebie ,zadnej pasji ani zajec, nudzą sie .Do roboty się wezcie We łbach maja pokręcone ,na Sybir z takimi żeby nie zarażali innych .Dno!
1
beza 2015-10-02 11:28:14
SUPER POLECAM
Ashley 2015-10-02 15:49:57
Prawda? Też odnoszę takie wrażenie, z tym, że może nie sam właściciel a pewna osoba z jego salonu. No cóż przykre jest to, że ktoś nie potrafi przyznać się do błędu, ale to świadczy o tym jak bardzo ten ktoś jest niedojrzały albo delikatnie ujmując- nie grzeszy inteligencją. Doświadczyłam od tego salonu a raczej od konkretnych osób tam pracujących wiele PRZYKROŚCI nie wspominając o tym jak bardzo przypłaciłam stanem i kondycją włosów. Do dziś żałuję, że tam poszłam, a mogłam najpierw poszukać opinii o tym salonie. Zrobiłam to dopiero po fakcie, dlatego dziś moje włosy są w opłakanym stanie. Piszę tutaj po prostu ku przestrodze, jasne każdy ma prawo iść gdzie chce ale po krzywdzie jakiej doznałam w salonie Happy Days mam nadzieję, że może UCHRONIĘ KOGOŚ PRZED ICH USŁUGAMI.
3
Antek 2015-10-03 14:16:28
Interesujące jest to że osoba zamieszczająca dobre opinie o tym salonie skupia się głównie na obrażaniu ludzi którzy maja odmienne zdanie na temat tego salonu, w żaden sposób nie odnosząc się do merytorycznej pracy załogi.
4
Terccy 2015-11-05 12:13:31
Rzeczywiście brak profesjonalizmu w tym salonie .Młoda osoba mnie strzygła nie mająca pojęcia o strzyżeniu a co najśmieszniejsze to po 40 min strzyżenia spytała cytuję ;Czy coś nałożyć na głowę? Podziękowałem bo nie wiedziałem co ma mi nałożyć ,kaptur,farbę czy wosk ?Szefowo wyślij na szkolenie a nie będzie negatywnych opinii .
2
Mila 2015-11-06 13:58:03
Najgorszy salon fryzjerski w Warszawie! Personel totalnie nie zna się na rzeczy. Zresztą wystarczy spojrzeć jak się prezentują i to powinno dać do myślenia. Jestem bardzo niezadowolona z usługi jaką mi zafundowali. Nie wiem czy szkolenie w ich przypadku pomoże. Raczej zastanowiłabym się nad całkowitą wymianą personelu.
2
Paula 2015-11-20 12:10:59
Coś w tym musi być! Nie wiem dlaczego ale to jest najgorsze ścięcie i modelowanie jakie do tej pory miałam. Lubię eksperymentować ale fryzjerowi coś poszło nie tak i w efekcie mam dziwną bezkształtną szopę na głowie. Generalnie nie polecam tego salonu.
1
Sarka 2015-11-20 22:57:14
Cóż... nazwa salonu "Happy Days" niezbyt wiele ma wspólnego ze swoją nazwą, ponieważ czas spędzony w tym salonie nie należał do najprzyjemniejszych. Zaczęło się od zepsutej, opadającej umywalki. Poza tym obydwie panie (blondynka i pani w rudych włosach) chyba koniecznie chciały mi wyrwać wszystkie włosy z głowy przy farbowaniu. Farbowałam włosy w różnych salonach, ale nigdy nie spotkałam się z taką niedelikatnością. Poza tym pierwszy raz spotkałam się z sytuacją, w której jedna pani jednocześnie farbuje mi włosy i przeprowadza zabieg innej klientce. Pomijając te wszystkie aspekty, wydawało mi się, że salon który jako jedyny tego dnia nie miał obłożenia i zgodził się na pofarbowanie mi włosów w tych spartańskich warunkach przynajmniej ma koszt adekwatny do jakości. Po czym okazało się, że Panie doliczają sobie bez pytania "modelowanie włosów", czyli wysuszenie ich suszarką na szczotce, pomimo tego, że nawet je o to nie prosiłam. Na mój sprzeciw, kasjerka odpowiedziała, że fryzjerka na pewno mnie pytała o to i się rzekomo zgodziłam :) Koszt całego przykrego zabiegu farbowania farbą z amoniakiem wynosił ok. 260zł przy bardzo kiepskiej jakości.
1
ANN 2015-11-21 22:22:31
Powinnaś się cieszyć iż nie trafiłaś do "Pana Fryzjera" pracującego w tym salonie, który lubuje się w tworzeniu "awangardy" na głowie, bez konsultacji z klientką. Dodatkowo posiada on niezliczoną ilość zalet m.in. potrafi w ciągu jednej wizyty pobić rekord w liczbie popełnionych błędów, doszczętnie zniszczyć włosy (co innym fryzjerom nie udało się przez długie lata) oraz potrafi wręcz poetycko narzekać na swoją szefową.
Natomiast o podejściu, do klientka, "Pani w rudych włosach" można napisać książkę pt. "Jak nie rozmawiać z klientem" wspomniana osoba potrafi wmawiać klientce iż jest zadowolona z wykonanej usługi lub w trakcie reklamacji stwierdzić iż jest ona bezpodstawna ponieważ fryzjer uważa że wszystko wykonał dobrze, a to że efekt nie zadowala klienta nie ma żadnego znaczenia.
1
Przemo 2015-12-21 11:53:05
TRAFIŁEM DO NIBY SALONU FRYZJERSKIEGO ,Happy Days, w Wola Parku wE WSZYSTKICH SALONACH TŁOK A TAM PUSTO I TO SOBOTA 3 PANIE SIEDZIAŁY OBOK TEŻ BEZ ZAJĘCIA .Ostrzygła mnie w wielkim trudzie z akcentem Ukrainki ,śmierdzącą potem .Nie dezynfekowała narzędzi ,brudny peniuar ale co tam pomyślałem muszę być ostrzyżony .Ludzie wyszedłem stamtąd jak po kosiarce ostrzyżony i jeszcze 45 złoty musiałem zapłacić oczywiście bez paragonu fiskalnego .Co za koszmar i to w takim Wola Parku .Omijajcie ten salon bo nabawicie sie jakiegoś syfilisa .Po przeczytaniu opini teraz rozumie czemu tam było pusto a w innych salonach brak miejsc ,pozdrawiam
2
jaro 215 2015-12-30 22:19:30
Kiedy korzystalem z uslug tego salonu (Happy Days)potem dlugo nie z uwagi na dziwna pani fryzjerke w kolorowych wlosach (chyba Katarzyna)
ostatnimi czasy skorzystalem ponownie
bardzo mile sie zaskoczylem
pani (nowa fryzjerka w okularach chyba Ania) doradzila co mam zrobic z wlosami,zmienila fryzure,wygladam super!
wroce!
pozdrawiam p.Anie
daro 600 2015-12-30 22:23:10
Ja te polecam ta nowa fryzjerke
i salon
moi znajomi polecili mi i nie zaluje
kolor super a maz ma wreszcie fajny fryz
zbyszek 2015-12-31 15:12:57
Ha ha chyba sama szefowa pisze te dobre opinie . Chodziłem do strzyżenia do P Maćka zawsze byłem zadowolony ...a tu prosze już nie pracuje bo szefowa nie płaci pensji fachowcy uciekli , tylko uczenica i jakaś nowa z dziwnym akcentem , ostrzygłem sie ale ludzie uciekajcie z stamtąd w takim salonie tylko dwie fryzjerki jesli można nazwać te osoby fryzjerkami ,nie umieją cieniować włosów .....koszmar nie polecam
Suffering 2016-01-06 23:01:32
Bardzo dobrze, że p Maciek już tam nie pracuje. Bardzo dobrze się stało i z pewnością wyjdzie to na korzyść dla przyszłych klientów/klientek. Ten pan to raczej pomyłka a nie fryzjer. Mam nadzieję, że nie trafię na niego w jakimś innym salonie (o zgrozo!). Najgorszy fryzjer u jakiego byłam!!!
1
falko 2016-01-10 21:38:08
salon ok, czysto i miło. Z przyzwyczajenia tam chodzę od kilku lat. Byłem teraz w weekend i zauważyłem że cała ekipa została zmieniona. Pani która mnie strzygła naprawdę zna się. Teraz jest jeszcze wyższy poziom niż był. Polecam.
Zbycho 2016-01-11 13:51:03
To prawda ze chyba właścicielka pisze Jaki tam poziom ? Poszedłem sie ostrzyc nie było mojego fryzjera i wyszedłem bo sie bałem ryzyka , fryzjerka jedna w weekend wyglądająca jak sprzątaczka jaki to poziom ...W innych salonach tłumy a tam nikogo .Klienci odeszli wraz z dawna ekipą .Salon zszedł na dno wraz z szefostwem
Tygrys 2016-01-25 22:14:58
nie dawno czytałem wpis który usunięto ponoć właściećelka tego salonu otworzyła nowy salon w wola parku cartel beauty mam pytanie czy ktoś korzystał z usłług tego salonu bo poprzedni miał złe opinie
Tamara 2016-01-31 22:46:26
Salon zszedł na psy! I to prawda ze klienci odeszli z dawna ekipą. Widac że szefowa robi wszystko jak najtańszym ajosztem!
Paweł 2016-02-02 10:32:43
Ten fryzjer pożyczył pieniadze dobrze wiesz od kogo , także nie podaruje Ci
1
Synek 2016-02-03 21:25:18
Pożyczyłeś fryzjerowi to czemu grozisz chyba właścicielce ,nie rozumie cię ?F7cct
1
Synek 2016-02-03 21:26:13
Pożyczyłeś fryzjerowi to czemu grozisz chyba właścicielce ,nie rozumie cię ?
xxx 2016-02-24 18:30:40
nie włascicielce, tylko chodzi o tego fleta co pozyczył!!!
Bambi 2016-02-24 21:01:32
Omijać z daleka
tulipan 2016-02-28 20:07:17
Koszmar nie fryzjer OMIJAJCIE LUDZIE BO SIE SYFEM ZARAZICIE
KULKA 2016-04-13 22:31:59
Nie radze tam isc do pracy ,SZEFOWA NIE PŁACI PENSJI ,OKRADA WŁASNYCH PRACOWNIKÓW
2
Zostaw swoją opinię o Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Happy Days Salon Fryzjerski Elżbieta Olszowiec