Profilab Sp. z o.o. Laboratorium Fotografii Profesjonalnej

Warszawa

Opinie o Profilab Sp. z o.o. Laboratorium Fotografii Profesjonalnej

admin 2015-09-26 11:23:25
Wiesz coś o nowych rekrutacjach w firmie Profilab Sp. z o.o. Laboratorium Fotografii Profesjonalnej? Jak wygląda praca w firmie? Podziel się swoją opinią z użytkownikami forum.
4
despera 2015-12-21 11:36:23
Mega rotacja bo warunki finansowe kiepskie.
5
były pacownik 2016-01-25 21:13:50
nie dajcie się oszukac!!!! szkoda zdrowia
ta firma to DNO!!!
wymagają nie wiadomo czego a płacą niewiele ponad minimalną krajową (bo przecież to nie są złe pieniądze - uzasadnienie Pani prezes)... ale chwilka, przecież są premie... ale uznaniowe wg humoru właścicieli... nie daj Boże aby firma miała "problemy" finansowe bo wtedy informują Cię dzień wcześniej, że premii nie będzie nie zastanawiając sie, np że we wrześniu trzeba dzieciom kupic wyparwkę szkolną!!!
Wedle mniemania tej firmy nie ma urlopów na żadanie a o każdy dzień, który się należy trzeba się wykłucac...
za nic też mają ustawodawstwo.... tzn traktują je bardzo wybiórczo... kiedy przychodzi grudzień masz pracaowac po 10-12h kilka dni z rzędu ale kiedy sezon żniw finansowych mija to robi się nagle problem aby pracowac np 3 dni z rzędu a potem miec 3 wolne...
każde zwolnienie odbija się kosztem reszty pracowników i podejrzeń o ciążę...
o braku kultury osobistej u właścicieli i dyrekcji nie ma co już nawet wspominac
5
obcy 2016-02-29 21:58:40
To prawda pani prezes tylko opowiada bajki na częstych zebraniach które do niczego nie prowadza !! więcej jest ludzi z biura niż pracowników produkcyjnych którzy pracują na cała hołotę....a premie są na zasadzie damy nie damy a ty się martw czy starczy ....urlopu nie dają nawet gdy się go ma 100 dni czy 50 a zapłacić nie chcą ..kierownicy na niczym się nie znają pracownik sam podejmuje decyzje o pracy czy dopuścić do wysyłki chodzą tylko i udają że pracują krótko mówiąc jeden wielki huj nie robota
ja 2016-03-09 12:57:54
no i mamy kolejny miesiąc biedy premii nie widać i się nie zapowiada cisza na jej temat.... obiecywania pani prezes się nie sprawdzają zarabiamy śmieszne pieniądze starcza tylko do połowy miesiąca a idą święta zamiast kiełbaskę włożyć do koszyka to nasze żony suchy chleb dadzą nam na śniadanie..
szara 2016-03-23 23:45:24
W tej firmie nie można się nudzić, ale w tym przypadku nie jest to raczej komplement.
Zostajesz zatrudniony jako sprzedawca a za chwilę wykonujesz także obowiązki laboranta (i odwrotnie). Oczywiście to, że wykonujesz dodatkowe zadania nie oznacza że będziesz miał więcej pieniędzy. A propos pieniędzy... Tu też nie ma stagnacji (albo raczej stabilizacji). Podstawy niewielkie a premia to zawsze niespodzianka bo nigdy nie wiesz czy przypadkiem jej nie obetną albo nie zabiorą wcale ale przecież mają do tego prawo w każdej chwili bo premie są uznaniowe. Wszystkie możliwe dodatki i nagrody już pozabierali.
Nie możesz też być pewnym gdzie będziesz pracować ponieważ często są zastępstwa w innych punktach a i przenieść mogą np. z Ursynowa na Wolę albo Pragę i nie masz za wiele do powiedzenia.
Grafiki to już w ogóle inna bajka. "Góra" ustala jakieś dziwne zasady, które są chyba tylko po to, żeby pokazać kto tu rządzi.
Praca dobra na początek drogi zawodowej (tak, żeby nabrać trochę doświadczenia) dla osób które nie mają zbyt dużych wymagań i oczekiwań. Słowa o których możesz zapomnieć to: rozwój, awans, podwyżka.
1
szara 2016-03-24 00:18:13
Muszę jeszcze dodać, żeby być sprawiedliwym. Są też plusy. Umowa o pracę, pensja zawsze na czas i przede wszystkim ludzie, którzy pracują w tej firmie. Atmosfera często jest ciężka, ale możecie być pewni że znajdą się osoby które będą Was wspierać.
4
nik 2016-04-19 12:09:35
Zrób im na złość - zwolnij się.
nik 2016-04-19 12:13:09
Zrób im na złość - zwolnij się. Przy twojej fachowości robotę znajdziesz wszędzie.
pracownik 2016-06-15 19:57:40
Zacznijmy od tego że Ci którzy chcą zarabiać po 20 tyś zł mogli iść na studia i zostać lekarzami. temat ucięty!!! Tak to prawda że ludzie mają po 100 dni urlopu ale nie spotkałem się jeszcze z tym żeby ktoś komuś tego urlopu odmówił, wręcz przeciwnie, pracownicy zamiast urlopu głośno mówią że nie chcą go wybierać tylko dostać kasę. Co do kierowników - skoro nic nie wiedzą to pokaż im że są w błędzie albo siedź cicho ;) . Jasne że zawsze znajdzie się kila osoba które powiedzą że jest kiepsko. Ale wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma, czyż nie tak ? Najłatwiej jest napisać że produkcja pracuje na całą hołotę....brawo. nazywając tak osoby które płacą Ci pensje wystawiasz wizytówkę sobie nie im :) osiągnij choć trochę więcej i dopiero oceniaj ! :) Wpisy które tu czytam świadczą tylko o tym że w tym kraju są wciąż ludzie którym jak coś w życiu nie wychodzi zwalają swoje niepowodzenie na innych :) z tego co wiem firma zatrudnia ponad 100 osób i ludzie chwalą sobie tą pracę,ale dla leserów nie ten adres. Dodatkowo pragnę zaznaczyć że mamy XXI wiek i czas obozów pracy się skończył, nikt nikogo nigdzie nie trzyma na siłę :)
pracownik 2016-06-15 20:02:04
dodam jeszcze
+
pensja na czas
premie na czas
fajna atmosferta
po 8 godzinach wychodzisz do domu i masz wolne
szkolenia dla drukarzy i operatorów maszyn

LP 2016-08-11 21:19:29
Pracownik ma rację, dla laserów nie ten adres bo czasem trzeba pracować za trzech. 20 tyś.? Człowieku... Ludzie marzą o tym żeby dostawać co miesiąc chociaż 2000- 2300 netto. Piszesz że negatywne opinie piszą ludzie którzy nic nie osiągnęli. Skąd możesz to wiedzieć? Znasz kogoś kto napisał tu opinię osobiście? Nikt w ProfiLabie nie narzeka? Może pracujesz na Odlewniczej od niedawna i nikt Ci prawdy nie powie co myśli. Życzę Ci powodzenia skoro jesteś taki zakochany w firmie. Pamiętam takich zakochanych, których firma bez skrupułów po kilkunastu latach pracy wyrzucała na bruk albo degradowała. Nie znam natomiast osoby, która żałowałaby decyzji o odejściu z ProfiLabu.
2
LP 2016-08-11 21:25:03
* dla leserow, przepraszam za literówkę
1
Okow29 2016-12-01 08:21:43
Ta zakochana to pewnie sama pani prezes
1
Zostaw swoją opinię o Profilab Sp. z o.o. Laboratorium Fotografii Profesjonalnej - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Profilab Sp. z o.o. Laboratorium Fotografii Profesjonalnej